Inlägg av anon3934

Inlägg som anon3934 har skrivit i forumet

1
Skrivet av Yonzter:

Murder Death Killer! Satan vilken brutal titel

Äh.. det stod ju för "Mamma det kliar" det kommer jag ihåg när tävlingen avgjordes i PCGamer...

Tänkte köpa bioshock för ~55kr och Clear Sky för ~160, men vafan det är ju --->>DRM<--- på båda två... köpte portal istället och något annat billigt. Numera medlem i gruppen "nodrm" på steam... come join us

Klockren recension!.. enformigt och enformigt....

Klart man skall pynta för det !!? *ironi*
Man undrar ju vart världen är på väg?

Min första dator

Min första dator var en Amiga 1200, som jag senare köpte till ett blizzard-kort?, det hette något liknande iaf. då fick man en ny processor på det 68020 hette väl orignal och detta hette nog 68030... kommer knappt ihåg det.. Men man fick väl lite mer minne och helt plötsligt kunde man spela Gloom, som det hette till Amigan.. en 3,5" western på 1GB koplades också till... det var tider det när man surfade på altavista på ett 33.6 modem och A1200! efter det kom min första pc, en P120!

Super!.... Mitt paket kommer i morgon från Webhallen...!! tips... Motorstorm på elgiganten för 199:- är ett BRA pris!

Dessutom är det fanimej inget vettigt som är bortbantat...

Spela era äldre spel på en ps2.. (om man nu vill det)
Och Koppla in en extern HD på 500gb om uttrymmet inte räcker till..

Detta är smart av Sony.. de lyssnar, och levererar!!

Skrivet av conthox:
Skrivet av Fr0gg0.:

Whatever, köper hellre ett bantat gta4 istället för att köpa en konsol för 6500

Tänk på att en Bluray-spelare kostar mellan 9 och 11 000 om du skall ha en stand alone till TVn eller en i datorn. Funderar på att köpa en PS3a bara för att kunna se på Bluray-filmer utan att behöva punga ut med hela lönen.

Stor poäng där!... jag håller helt klart med... Själv tänkte jag nog dock börja med en Full HD teve, och det är inte riktigt läge för det än.. men om jag haft en redan skulle ps3;an inte vara långt borta.

Alltså... Att MS inte bygger in HD-DVD i Elite är skamligt. Jag föstår att man vill hålla nere kostnaden men de borde forfarande finns de som gärna betalar det?? Borde ju ändå bli lite lägre än PS3?... Själv ligger jag lågt och snor åt mig en ps3 när stormen lagt sig....8)

1