Inlägg av djchester

Inlägg som djchester har skrivit i forumet

Left for dead 2 för 100:- och Lead and Gold för 75:- blev det.. snacka om fynd!

phew, bus-system kommer i nästa solo version. Skoj, har velat testa det sedan jag köpte spelet men det har bara funnits i online-läget. Det enda som gav mervärde i online läget annars när jag testade var trade funktionen. Men det var ju inte värt pengarna så jag förstår att de lägger ner.

För er som vill uppleva Settlers 2 med bättre grafik men med samma typ av gameplay testa http://www.fz.se/spel/the-settlers-ii-10th-anniversary/pc

Riktigt skoj! Annars är Settlers 3 en höjdare också om man vill spela multiplayer på fler än två då man kan hjälpa varandra till skillnad från i Settlers 2 (10-års utgåvan).

Nintendo: Digital distribution om 20 år

Rubriken: "Nintendo: Digital distribution om 20 år" var inte schysst.

Här är några som är lika dåliga:
"Saturo Iwata dödförklarar fysiska spelbutiker 2030"
"Mitt liv går fyra gånger långsammare än andras".
"Jag gillar katter och är konservativ"

Orkar dock inte hitta på nån bra rubrik till denna icke nyhet men länken till intervjun på tre sidor var bra.

Men var är Outlaws?

givet köp men väntar nog tills priset blir bättre på steam.

Är det inte märkligt att inget western fps lyckats slå Outlaws från LucasArts som kom 1997? Jag hoppas att detta spelet lyckas för den här genren är undernärd.

40% off hela helgen oxå.. satan vad de kommer sälja

Skrivet av Geisenhausen:

Jag har spelet alla NFS utom det första, och jag tycker Undercover för tillfället är ett utav de bästa. Jag gillar det skarpt, körkänslan passade mig som handen i handsken. Som man kör ett "ånglok", var inte NFS arcad sist jag kolla?

Häftigt, jag blev första man att lägga en positiv kommentar

Jag håller med. Undercover känns som en naturlig fortsättning på Most Wanted och den här efterföljaren är ännu bättre. Jag tycker polisjakterna är helkul. Kör en Ford Focus ST och jag tycker de gjort ett bra jobb med ljudbilden.

Positiva kommentar nr 2.

Skrivet av Tompa:
Skrivet av djchester:

Jag är ännu en som är unik. Kanske dags att ändra i texten FZ?

Bara en bråkdel av folk i västvärlden spelar wow, vad är det 12 miljoner totalt i världen? Så att skriva att man är unik om man inte gör det är skapligt missvisande och visar bara på dålig världsuppfattning.

Vi lovar att säga till den dagen vi gör anspråk på uteslutande leverera tokseriösa nyheter. Tills dess tycker jag formuleringen fungerar, humor du vet...

Aha ironi? Fungerar alltid dåligt i textformat

Jag är ännu en som är unik. Kanske dags att ändra i texten FZ?

Bara en bråkdel av folk i västvärlden spelar wow, vad är det 12 miljoner totalt i världen? Så att skriva att man är unik om man inte gör det är skapligt missvisande och visar bara på dålig världsuppfattning.

Skrivet av mr.bear:

Jag vill bara påpeka för alla som anser att DRM-skyddet faktiskt gör någon nytta, att PC-versionen nu har kommit ut på Torrent-scenen.

Jadu Razor slog RELOADED på fingrarna och var först. Tack för headsup mr.bear! Ubisoft satsade fel den här gången.. DRM + ingen release via Steam i Europa. Synd.. hoppas de lär sig.

Skrivet av Hockey Stick:

Ang. Steam så lär ni tyvärr inte få se varken Far Cry 2 eller några andra titlar från Ubisoft i Europa på ett bra tag. Här är deras motivering:

Citat:

In North America Steam is used a lot more, there are more online sales there and offering the games on Steam isn?t free so Ubisoft chose to only target that market.

Joina Rest of World om du är missnöjd. Det är en växande Steamgrupp där utgivare och utvecklare kan se hur många de går miste om genom att inte släppa sina spel utanför staterna.

Å nej.. Först DRM och nu inget Steam stöd.. Snacka om felsatsning! Jag har joinat gruppen men det krävs nog starkare påtryckningar på Ubisoft än så är jag rädd.

Hmm.. blir köp om det kommer på Steam då slipper man SecuROM.

Eftersom jag gillade Hot Pursuit 2 och Most Wanted blir detta ett givet köp!

Detta ser ut att vara arcade racing när det är som bäst. Ni som trodde att ni skulle få simulator NFS får fortsätta vänta för jag tror arcade racing säljer bättre än sim racing.

Skrivet av MKultra:

Som väntat fick det ett mycket bra betyg (94%) i PC Gamer.

Tackar i alla fall för den länken! 8)

Far Cry 2 kommer att säljas på Steam även om det verkar vara begränsat vilka länder som kan lägga förköp av någon anledning. Jag ser iaf fram emot ännu en topptitel som uppdaterar sig självt via Steam. Köpa spel/musik/film på fysiskt media kan dock kvitta.

Givet köp på Steam!

hmm.. varför dualcore krav? använder verkligen det här spelet båda core?

Eftersom jag har alla datorer i vardagsrummet så städas det ofta. Speldator, htpc och laptop. Att isolera sig mot övriga familjen är ingen hit i min bok.

Familjen består av fru och ett barn.. men snart blir de två. Barnen alltså..