Inlägg av Disasterpiece

Inlägg som Disasterpiece har skrivit i forumet

Skrivet av Kerstin Alex:

4 av 5 är ju ett riktigt högt betyg på FZ. Innebär att det är ett sjukt bra spel, men inte helt perfekt. Typ så här sätter jag betyg:

0 - Värdelöst.
Fruktansvärt på alla sätt och viss. Varken spelbart eller tillför något intressant berättarmässigt.

1 - Dåligt.
Det finns något i spelet som är okej i alla fall. Men överlag har det för många brister/buggar för att det ska vara något att rekommendera.

2 - Tveksamt.
Finns en del saker värda att uppmärksamma, kanske även många riktigt bra moment. Men på tok för många brister för att det ska klassas som ett "bra spel". Kan dock rekommenderas till fanboyzen där ute.

3 - Bra.
Många tror att en 3a är illa. Men det är det inte. 3 = bra. Bra = ... ja... bra. Stridssystem och moment som håller måttet, relativt intressant story. Helt klart värt att se närmre på om man är diggar genren eller bara är intresserad av spelet. Men spelet innehåller även en del brister, eller sticker bara inte ut för att det ska vara ett säkert köp.

4 - Säkert köp.
Som konsument kan man förvänta sig flera timmar av underbart nöje. Säkert köp innebär att man förmodligen inte kommer bli besviken. Att det inte får 5/5 innebär att utvecklarna fortfarande lämnat en del att önska i utförandet, som hade kunnat vara ännu vassare/tajtare osv.

5 - Mästerligt.
Ren perfektion. Inga större brister att klaga på. Fantastisk i alla kategorier. Det är ytterst få spel som kommer upp i denna kategori. Vilket är trist, men enligt mig rättvist. Jag har bara delat ut tre, eller fyra fullpott.

Ja, nu vet ni hur jag tänker i alla fall.

En utmärkt tolkning av betygen i en betygskala enligt min åsikt.
Samtidigt känns det ju även som att för många koncentrerar bara på betyget och inte att läsa igenom artikeln och förstå vad författaren ville få fram. Personligheten och åsikter av han som skrev recensionen kommer att lyftas fram och påverka betyget då en fullt objektiv recension skulle vara väldigt tråkig att läsa.

Psplus är en utärkt tjänst så detta gör mig inte ett skvatt

Just nu lutar jag mer åt Neverwinter online efter att ha sett detta, men vi får väll se sen när de kommit lite längre i utvecklingen

Skrivet av Kritter:

Längtar redan hem från jobbet för att sitta och lira trots lite strul så är det lätt det bästa spel jag lirat i år. Älskar Simcity <3 kramar .
Kände att det behövdes lite positiv energi xD

Om du kommer in då serverna inte funkar alls just nu

Skrivet av ludwan:

Personligen blir jag mer våldsam av sportspel som FIFA och football manager än våldsspel

Samma här, det har hänt att en handkontroll flugit in i väggen när man spelat mot ai'n i FIFA, men aldrig när ja spelar något våldsamt eller så

Skrivet av Kidicarus:
Skrivet av Zlither:

Men vafan.. för det första gör han inte ens dubstep, det heter brostep eftersom det innehåller mindre wooble robotic sexytime jämfört med dubstep.

Sedan dom som verkligen är dubstep kungar är dom som gör underground dubstep i Storbritannien. Där kan man snacka om riktig och bra dubstep. allt annat är mesigt och skit och kan inte ens förtjäna sig att kalla sig för dubstep.

Och skrillex förtjänar inte ens att vara med i ett spel.

Sånt jäkla tjat om riktig och inte riktig musik..
Låt folk lyssna på det dom vill.. Musik ska sprida glädje, istället bråkar folk över musik och hatar alla som lyckas!

Precis som King of Pop och King of Rock N Roll.. Så är Skrillex och Guetta mfl kungarna av dansmusik vare sig du vill eller inte.

Säljer mest, Största spelningar = Största namn..
Man behöver inte gilla Skrillex eller Bieber .. men dom är på toppen av sina genren!

Ursäkta, men det Zlither försöker säga är det att han inte tillhör samma sub genre av musik. Han klankar inte ner på själva artisten i sig i den mening.

Dock samtidigt så har alla sina egna åsikter och får gilla vad de vill, och att kalla andras musik skit är att inte visa respekt för sina medmänniskors åsikter.

Explosiv Comic-Con-trailer på DMC: Devil May Cry

Föredrar fortfarande den gamla looken

Inte ovanligt, många ja känner som började med att spela link to the past.

Ninja Gaiden, men nån gång så!

Skrivet av KlosterKatten:
Skrivet av DrAbraham:
Skrivet av Disasterpiece:
Skrivet av Carl Johansson-Sundelius:

Det kommer ocksa att vara mojligt att morfa armour för att fa nua utseendet, ta designen fran en och statsen fran ett annat.

Warhammer online style altlså? känns som de tagit väldigt mycket idéer där ifrån på sista tiden.

Everquest 2 hade det redan innan Warhammer Online ens hade kommit ut.... Alla spel snor från nåt annat spel, förutom det allra första i just den genren.

SWG hade det, LOTRO har det. AoC har det. EQ2 har det, Warhammer online har det. WoW var helt enkelt sist ut med detta. Men som vanligt kommer väl alla tro att det är 'en ny grej'. För allt kommer på WoW först.

tänkte inte just bara på den featuren, väldigt många nya uppdateringar som kommit till wow den senaste tiden finns i Warhammer online vilket är just därför jag tog det som exempel-

Skrivet av Carl Johansson-Sundelius:

Det kommer ocksa att vara mojligt att morfa armour för att fa nua utseendet, ta designen fran en och statsen fran ett annat.

Warhammer online style altlså? känns som de tagit väldigt mycket idéer där ifrån på sista tiden.

Ett förbättrat stridssystem (hade de bara gjort striderna svårare så), men storyn var inget som fångade och för mycket återanvänding av samma miljöer, tyckte själv också att den grafiska biten i 1an kändes mer mörk och mer lockande av sig, blev trött på de och har fortfarande inte spelat klart de

Väntar mest bara ett SWGEMU ska komma upp,, pre cu awesomeness

Ta en ståupp komiker i jämförelse å säg va inte de gör narr utav då.

Skrivet av laxan96:

Onödigt tycker jag. Man lär sig ju inte direkt att skjuta med vapen genom en mus eller hur:)? Bättre at de står å tränar och sedan gör egna banor om man så kan säga. (Asså i verkligheten)

Är väll inte de som är meningen riktigt heller, det är väll mer en form av propaganda för att folk att vilja gå med i armen. Hence "rekryteringsverktyg"

Edit: tyckte för övrigt att America's army är ett riktigt bra spel, förutom dess "tutorial" eller vad man ska kalla de,

Skrivet av GarfieldPower:

Ghost Recon eller kanske ett nytt Rainbow Six.
*Håller tummarna*

Ghost recon future soldier är på gång så ja kanske ett nytt Rainbow six, hoppas verkligen de går tillbaka till att vara en tactical shooter isådanafall.

hade köpt de om de var en psp och en telefon

Hoppas bara multiplayer servrarna i europa blir mer stabila denna gång

vad kan man säga. Det var väntat

Skrivet av tavener:
Skrivet av Halvars90:

Ett Total War i medeltiden vore väl något?

Det finns ju redan. Varför inte första världskriget?

Tror andra världskriget skulle ha mer potential, tror inte man kan få ut så mycket av total wars spelstil ett skyttegravskrig.

Bra att de sastat så mycket som de gjort på lipsyncen. I ett spel som detta där det är mycket dialog skulle de troligen förstört väldigt mycket av känslan om det var osyncat,.