Inlägg av Cappachino

Inlägg som Cappachino har skrivit i forumet

Blir ett köp av båda!

Släpps den inte förrän nästa år, tror jag inte de visar upp den redan i juni.

Det är väl därför Microsoft köpt Activision Blizzard för att släppa spelen på Gamepass och locka dit fler prenumeranter..
Hur kunde någon tro något annat?

Skrivet av Albrion:

Måttligt besviken tyvärr. Men nog inte konstigt med allt fokus på Switch 2 som alla väntar på samt senaste ryktena om eventuellt Gamecube announcement till NSO.

Man har blandat ihop ryktena om Dolphin med Gamecubes utvecklingsnamn i tro att det skulle ha att göra med Gamecube till Nso. Fast det var Endless Ocean som menats hela tiden. Vilket framkom sen i nya rykten..

Givet köp efter den här recensionen!

Skrivet av OAKTHYR:

Är det någon mer än jag som inte någon skillnad alls förutom lite skarpare färger i PS5 versionen?
Dom kunde väl för övrigt bara ha kallat det för Director's Cut eller något som med Death Stranding och Ghost of Tsushima så kunde dom ändå tagit en hundring i uppgraderingspris. Remaster känns bara löjligt.

Jag läste i helgen att det skulle kosta 100kr i uppgradering för befintliga ägare.
Vet ej om personen misstagit sig bara..

Kul för de som precis köpt en steam deck. Min arbetskollega har haft sin i två veckor

Skrivet av theBoosing:

1an hade faktiskt det, i alla fall på ps5. Hoppas tvåan fortsätter i samma spår

Jo precis
Därför jag hoppas på det i tvåan också. Tyvärr har man ju hört om spelserier som plockar bort funktioner i framtida spel istället för att lägga till.

Hoppas 2:an får mus och tangentbord på Xbox series x

Sonic Mania verkar vara bättre om man inte spelat det.

Synd man inte har en ratt till Xbox också

De skulle släppt ny kontroll för längesen istället för att pumpa ut 15 olika färgversioner och limited editions

Skrivet av Deekar:

Hur mycket skit hinner man visa på 30min? Fråga Nintendo🤣 Det enda som var något att ha var ett multiplatform-spel och en remake. Nintendo gör 10x mer remakes än vad de gör nya spel.

Svingamla Tomb Raider-spel. Ingen annan hade visat upp det i en reveal-video😅

Kanske för att alla team jobbar med spel till Switch 2 just nu! De har inte tid att göra spel till en 7år gammal konsol..

Spelar hellre detta än Quake 2. Hoppas Dark Forbes också kommer till Gamepass

Efter att gjort fyra spel kommer de på detta. Hade det inte varit smart att göra fyran annorlunda då, så att det tilltalar fler..

Hed varit kul med en samling av ENIX spelen till snes.

Skrivet av robbis:

Fast spelar man nåt av F-zero spelen idag 2023 så kan dom ju inte mäta sig med Wipeout kvalitén. Det är ju light versioner i jämförelse.

Skulle säga att de två spelen är bättre än många Wipeout spel. De är helt olika spel också förutom att man kör med svävare. I Wipeout är det pang pang och taktiskt med vapen för att vinna. Det finns inte i F-Zero, där allt handlar om hastighet, gameplay och att bemästra banorna. Då är ju nästan Mario kart mer likt Wipeout.

Skrivet av robbis:

F-zero på snes var ju det bästa. Sen kom PlayStation o släppte Wipeout... Svårt att slå det! Är nog bäst om Nintendo leker kvar i sandlådan med MarioKart... Inte ens ett nytt F-zero slår wipeout.

Bästa F-Zero är N64 spelet följt av Gx till Gamecube. Svårt att slå de två. Räcker med att göra en remaster /remake av spelen.

Skrivet av Gertzy:

Kul att samtliga Pikmin-spel äntligen finns på Nintendo Switch! Synd bara att 1+2 bara får digitala släpp, de borde gjort som med Metroid Prime Remaster och släppt det digitalt och sen fysiskt på senare datum bara. Men nåväl. Lär skaffa de två första också senare, lite väl dyrt nu bara, men då jag kommer skaffa 3an och fyran fysiskt svider det som sagt! Nya MK8DX-DLC:t imponerar med åtta nya banor och TRE nya karaktärer! Fantastiskt! De fortsätter leverera långt över utlovat. Kul! Lite förvånad att Batman-trilogin inte blir molnbaserat, men har det redan på Xbox så lär inte köpa det igen. Super Mario RPG Remaster är dock givet! Vinterns givna för mig! Kul med nytt Detective Pikachu också! Sonic Superstars känns kul också, lär införskaffas! Kanske även MGS-samlingen men lutar nog åt att det blir på PS5 i framtiden!

Pikmin 1+2 släpps fysiskt i september tror jag det var.. Det kommer i alla fall i höst.

Han har väl råd att köpa en till Series X.. Är väl snart dags att pensionera Series S…