Inlägg av Mupp

Inlägg som Mupp har skrivit i forumet

1

Och så kommer en dag steam också göra.

Tänk på det ni som sitter och staplar digitala spel på proverbial höjd i metervis.
För att inte tala om stackarna som sliter i veckor, om inte månader för sina achivements och digitala kolbitar.

Tribes Vengance stod och föll på sitt nytänk.
Den största ögonbrynshöjjaren var som ni kanske kommer ihåg grapling hooken, som var snuskigt rolig att använda, tyvärr var det en tidsfråga innan de lite mer etablerade klanerna började mjölka sitt nyfunna verktyg till de nådde groteska hastigheter och att jaga flaggan blev en omöjlighet.

Vengance var också den titeln som faktiskt vågade sig på lite nytänk gällande vapenarsenalen dessutom.
Kastbar sköld med boomerangfunktion, check.
Rocketpod med muskontroll över projektilerna, check..
Och så vidare, bara för att nämna några.

Skrev precis en nominering i aftonbladets "Nominera din vardagshjälte." där jag nominerade fadern som valde att ställa sig upp och göra något åt saken.

Och jag uppmanar er att göra detsamma, kanske inte för att uppmana mordet i sig, men för att markera att någoting står jävligt fel till i samhället när en familj inte får hjälp med trakasserier som sker under flera års tid.

Skulle inte sätta min fot i någon större stad om jag fick välja. Så uschligt cyniska människor, och hur man kan uppfostra ungar på sådan ort är och förblir ett mysterie för mig.

Någon vanlig villaort i norra sverige hade nog dugit fint.
Närhet till tågstation, några affärer, skol & dagisplats med närhet till naturen (Framförallt natur som innehåller riktig snö om vintern, och inte bara slask.) så trivs jag som fisken i vattnet.

79%
Född i Gällivare, Bor i Boden.

Mjea..
Det blir säkerligen ett bastant spel och ett garanterat köp i vilket fall som hellst.

Men jag tycker det verkar sakna mycket av den "öde" känslan som 1-2'an hade, där man kunde färdas genom en öken i mil och åter mil utan att se en bebyggelse.
I 3an har man sagt att 25% av världen kommer bestå av samma storstad, Washington.

Dessutom tycker jag det är lite väl "oblivion" över Pip-boyen, med övertydliga storlekar på fonter och dyl.. Men man får väl hoppas att det lilla "problemet" är exklusivt för Xbox'en och kommer att ändras på PC-realesen.

Lite synd också att dom har valt att ta bort valmöjligheten att skjuta folk i skrevet.
(Det var kanske inte så väl verklighetstroget att slå en råtta i skrevet med en powerfist i de första spelen, men på humanoider tycker jag det borde finnas kvar.)

Ctrl: Jag tror inte du är riktigt medveten om hurpass bra du har det.

Många nordlänningar med mig var tvungna att sitta på ett tåg i 14 timmar för att ta oss till ovannämnda föreställning.

Skrivet av Philip:

Hoppas dem gör en hentai-variant av denna.

Inte hört talas om Sexy Beach-serien till pc?

3'an släpptes nyss och är alltid en hit på Lan.

Tyvärr min kära Kaz Hirai.
Med tanke på livskvaliteten av de första upplagorna som skeppats till väst gissar jag på ett år innan din konsol får skapa bekantskap med farbror reparatör.
(Laserproblem med psx någon?)

Om herr Hirai är lika 'välbyggd' som har är optimist får han nog räkna med att boka fyra flygplansbiljetter när han reser till diverse spelkonvent.
Med tanke på hur grafiken har utvecklats under de senaste 20 åren är det ganska svårt att förutspå någonting så drastiskt, särskilt med tanke på hurpass lång tid 10 år trots allt är inom spelsammanhang.

Hade jag suttit på eurobet nu hade jag själv lagt mina sista korvören på att herr Hirai får äta upp sin eventuella hatt om cirkus 5 år.

1