Inlägg av paspa

Inlägg som paspa har skrivit i forumet

Rätta mig om jag har fel, men Fredrik Wester har väl personligen gjort en ganska dålig affär. Han har just sålt av en del av sitt innehav för 33 kr/aktie, och nu är de värderade till ~45 kr/aktie.
Själv är jag nöjd att vakna 3000 kr rikare än jag gick och lade mig igår (här har vi inga höga ambitioner, det är förunnat de som har råd)

Inte för att vara den tråkiga på festen, men i reglerna för Personlig Skylt (http://www.transportstyrelsen.se/personligskylt) står klart och tydligt att (bland annat) produktnamn är otillåtna. Så huruvida någon blir kränkt av ordet Diablo, eller inte, spelar ingen roll.

Edit: Fel av mig, inte otillåtet, men det kräver skriftligt medgivande från rättighetsinnehavare. Så ring Blizzard så löser det sig nog

"Förbered plånboken"

Jag lär inte vinna, men mitt rim belyste en del sanningar... som att det var bättre förr.

Skrivet av Kaffemaskinen:

yay behöver inte vara med i några fler tävlingar då jag fick en invite av blizz nyss

Det fick jag också! Precis just nyss!

Det verkar som om de har rullat ut en våg av invites till Europa... håll koll på mailen folk och fä!

Jag förstår inte människor som klagar på att de gör en annan typ av spel på samma IP. Det är samma värld, samma setting, samma känsla, men nytt sätt att uppleva det. Jag hade många fantastiska timmar framför både Syndicate och Syndicate Wars, och visst hade jag hellre sett ett nytt spel i samma genre, men det gör inte det här till mindre Syndicate i mina ögon.
Skulle inte World of Warcraft vara Warcraft för att det inte är ett RTS? Öppna ögonen för variation

Skrivet av artikeln:

Försäljningen av Nintendos försäljning

Vad kostar försäljningen? Man kanske skulle slå till

Skrivet av ingen aning:

Jag vet inte vad jag ska säga, detta är ren idioti...
Det enda jag kan säga är, varför?

För att locka nya kunder med ett billigare pris. Jag bryr mig inte om GC stöd eller inte, eftersom jag redan har en GC. Hade denna funnits när jag köpte mitt Wii hade jag valt den modellen.

I övrigt: Förstår inte folk som gnäller på att de breddar sortimentet. Det är ingen som tvingar er att köpa den nedskalade varianten...

Jag använder min Quake 3 nyckel... Hoppas att haxxorsarna inte läser det här, för då lär de lätt ta min q3-nyckel

http://www.youtube.com/watch?v=YlTukY9fV9Y

Med plutonium tvingar vi dansken på knä!

Inte kollat än, men det låter som en redstone-switch i ett rälsblock som reagerar om en vagn åker förbi...

Jag blev fruktansvärt förvånad när det damp ner en avi från posten nyss... jag hade ju inte beställt något
Något som är ganska creepy är att jag började spela igenom Suikoden: Tierkreis igen för några dagar sen, och valde namnen Hattori Company och Castle Hanzo på min grupp och mitt fort. I'm psychic!

Jag har redan vunnit min T-shirt
Var han jag spelade mot strax innan stängning den hemliga DJ-stjärnan, eller hade jag tur som fick möta en lika stor nybörjare som jag? ^^

Tänkte besöka er under lördagen. Hade varit roligt att vara där imorgon under "Activision-/Blizzardtid", men tydligen så ska jag stå värd för någon sabla fest
Nåja, jag antar att det inte är några gigantiska kungöranden de tänker göra under en förhållandevis liten mässa

Och jag förstår inte hur folk kan vara intresserade av den ena WW2-shootern efter den andra, men likförbannat så fortsätter de att skriva om det... Det här var uppenbarligen tillräckligt intressant för att hittills två stycken (varav du är den första) skulle kommentera.

Jag försöker se det positiva i det. Vinnarna på det här (förutom EA) är vi som köper begagnade spel och inte spelar online (eller köper dlc etc). Om begagnatvärdet på till exempel senaste NHL sjunker innebär det att jag sparar pengar när jag köper det för att spela offline, med mina kompisar.
Självklart finns det spel som man vill spela online också, men då får man ju räkna på det när det blir aktuellt.

Skrivet av odd:

Alla som har tryckt ctr+alt+del vet hur mycket resurser det programmet drar.

92mb ram, ungefär hälften av vad Firefox tar upp just nu... mycket mycket! Cpuåtgången i idle är 0%, och den ökar till 10% under uppstart av ett spel, för att sedan gå ner till 0% igen... och väl ingame frigörs minnesåtgången ner till ca 20mb. Min dator går verkligen på knäna!

För att säga något on topic: Civ 5 kommer bli fantastiskt!

Testa Lost Planet 2 online

Jag höll på att skriva något om att artikelbilden måste vara tagen från Gears of War, men smart som man är så forskar man lite i det själv innan man postar något dumt. Det visade sig att Marcus faktiskt skulle vara med som en promo...

Jag tror snarare att nyhetsskribenten skulle länka ordet "finputsa" till sidan för Starcraft 2, att döma av hur resten av nyheten är skriven. Men det verkar inte ha gått så bra

Skrivet av FuzioN:

ni kanske ska ta o börja bry er om spelkänslan och gamplayet mer än grafiken?

Grafiken har är bra nog för ett 2010 RTS utan problem,

(Styckat friskt)

Helt riktigt

Bör även poängteras att grafik handlar om så mycket mer än snygga texturer, och flashiga effekter. SC2 har fantastiskt art direction, och är verkligen stämningsfullt!

Och som någon annan sa, om det ser så här bra ut i detta relativt tidiga skede, så kan det bara bli bättre