Inlägg av Swink

Inlägg som Swink har skrivit i forumet

Roligt spel det där, har inte lirat det på ett tag men får nog testa nu igen efter uppdateringarna.
Hoppas det är bättre optimerat också för det tog väldigt på grafiken förut.

OCH det går faktiskt att låsa upp vapen inom rimlig tid, bara man har lite skills. Drog hem 40 kills på 15 min vilket är 40 points till det man behöver så det går allt att låsa upp dem men det kunde få vara liiiiite lättare håller jag med er om. Men det går.
På något sätt ska de ju få in pengar också får man tänka ändå.

Skrivet av Tarmböld:
Skrivet av Swink:

Jag tycker inte om animationerna! Eller grafiken för den delen heller.

Har fortfarande roligt med Diablo 2 så håller mig till det.

Skrivet av Swink:

Jag tycker inte om animationerna! Eller grafiken för den delen heller.

Har fortfarande roligt med Diablo 2 så håller mig till det.

Så du menar att grafiken och animationerna i Diablo 2 är bättre?
.

Ja precis det jag menar.

Bara för att grafiken inte är högupplöst eller ser mind blowing ut kan den fortfarande vara bra. Färger och ett som annat gör en väldig mysfaktor i diablo 2 sen passar de in och sätter miljöerna perfekt i min åsikt.

Jag tycker inte om animationerna! Eller grafiken för den delen heller.

Har fortfarande roligt med Diablo 2 så håller mig till det.

Någon mer som upplever att Reggen i Frostbite motorn suger?

Motorcycles really?

Jag tycker det där var fjantigt och överdrivet.
GTA/COD..

Jag vill se ett Battlefield från WW2 eller och helst Vietnam!
Tanks, hele's och Jeeps räcker gott och väl för mig.

Enda som håller emot mig är att grafikdesignen ser väldigt ful ut enligt mig..
Men kan det leverera samma känsla som diablo 2 då är jag på.

Ja som ja sa.. Dock tråkigt att det är så.
Det vore inte roligt om Intel får monopol direkt...

Skrivet av creepy:
Skrivet av Micheltyson:

tjena gubbs=D! har tänkt att inskaffa en ny gaming dator eftersom den andra är helt värdelös nu i dagsläget

lite grejer som ja har tänkt mig:
Intel Core i5 3570K 3,4Ghz( kommer nog att överklocka den upp mot en 4,4>4,7 ghz nånstans där) så vad tror ni angående kyllning? kommer de funka bra med chassit ja valde den har 5 fläktar i sig, om de skulle vara några problem med de så skulle ja ju kunna köpa till ett Noctua för extra kyllning
MSI GeForce GTX 660Ti 2048MB OC ( lite tveksam om man inte ska välja AMD istället pga tänker lira BF3..) men annars hört att mycket bra kort till överklockning
ASRock Z77 EXTREME4, ATX eller MSI Z77A-GD65 ATX om ni har något annat så skriv gärna och lite varför eller om ni tycker något av dom alternativen är bra=)
Crucial Ballistix Tactical Tracer 8GB DDR3 PC-14900 1866MHz [mest för att de är bling blink]
Zalman Z11 Plus Svart (eftersom de är 5 medföljande fläktar så kommer de nog att passa bra till överklockning, och väldigt snygg design)
XFX Core Edition 550W 80+ Bronze ( någon kille sa till mig att de räcker gott o väll med 550w men frågan är ju den om de räcker när man ska överklocka osv? ja menar de tar väll mer ström/watt om man ska överklocka eftersom den får jobba mer?

här är ungefär av vad ja tänker köpa och budget https://www.inet.se/kundvagn/visa/2814712/datorn tänkte mig ungefär runt en 7000-8000 kronor eventuellt några lappar till 500 max

skriv gärna va ni tycker gubbar all hjälp uppskattas! o kom gärna med egna förslag=)!

Hade gött !

/Michel

Jag anser om du ska klocka den så högt bör du kanske överväga en vattenkylare men annars kan jag även rekomendera amds processorer då de är något billigare oftast

Även mycket sämre.. prestanda per krona sjunker otroligt genom att köpa AMD. Så då rekommenderar jag hellre att han köper en billigare intel.. Ligger ju ändå en hel processor nod före.

Fuck that loser. Sabba mitt favorit spel!

Varför ligger diablo 3 som hetast på Fz? Har då fan inte sett något om att det har si och så många spelade timmar som andra spel har. Vilket enligt mig betyder att det inte spelas så himla friskt vilket jag har svårt att tänka mig att det skulle göras..

Ni låter alltså blizzard prenumerera på 1:a platsen?..

kan man inte bara ha en vanlig projektor att spela på ist?
fattar inte grejer, det som läggs till lär ju bli ojämt men tanke på att varje tv står på någon typ av bänk som inte är helt platt och gjord för att visa media på :S

För er som inte vet så är Amd's 7000-serie nu mera 8000-serien.
Dom bytte namn så tro inte att konsolen kommer ha den nya serien vilket då är 9800 utan den kommer ha för några dagar sedan 7800 seriens kort.

Hade dock sett att de valde bättre grafikkort över en 8 kärnig proc. Men men äntligen kommer det modernare konsolportningar till pc'n!...

http://www.sweclockers.com/nyhet/16337-amd-doper-om-radeon-hd...

Sen får vi hoppas att det är en AMD proc som är den 8 kärniga. Visst den är inte lika bra som en Intel's men AMD går fan inte bra och det vore inte kul om Intel fick monopol.. en i5a (som fortfarande inte förändrats på 10 år) för 6000 kr vore inte kul direkt..

Tror de testerna inte stämmer då de är ganska gamla likt alla på Sweclockers.

Testerna görs när grafikkorten kommer ut men AMD släppte under hösten otroligt mkt bättre mjukvara till sina grafikkort vilket (enligt många olika poster i sweclockers forumen utan länkar) ska ge upp till 25-30 % bättre prestanda.

Kikade runt mer på det och hittade även en länk från sweclockers forum där man tydligt ser att ATI korten har fått en rejäl prestanda boost tack vara att de har en nyare och bättre mjukvara.
Just nu vet jag iaf att ett 7970 kostar som ett 670 men presterar som ett 680.
Jag har sett tester på detta från olika sidor dock för lat för att leta upp dem igen men ger ni er ut och orkar leta upp dem så har ni bevis på det där.

Vad man vet kommer inte Nvidia släppa någon ny drivrutin till denna serien så det ser ut som att det röda laget vann denna Serien.

Dock är detta grafikkort för över 3000 kr vilket är över din budget men jag antar att boosten ska vara samma för korten runt 2000 klassen också

Edit: Efterspm folk gick lös på mig i någon julkalenders tråd när jag skrev det utan länk kom ja på att det kan vara bra att slänga in en ändå..
Detta är benchmarks från 26 november inte 08 augusti som är gamla: http://www.techspot.com/review/603-best-graphics-cards/page4....

Viktigt att kolla datum när det gäller data prylar!! utvecklingen går fort

Av att läsa igenom det där lite snabbt har jag detta att säga.

Varför väljer du bara ett 550 W nätagg om du ska överklocka och greja? Gå upp i minst 650 w

jag skulle köpt ett 670 eller motsvarande för AMD om ist. Spel tar inte särskillt mycket på processorn vad jag märkt. Kan lira BF 3 med, spotify, teamspeak 3, xfire, origin, fireforx och ett som annat igång och ser inte att processorn gått över 67 % och då sitter jag på en intel i5 780 oklockad.

Så jag ser ingen mening med att överklocka din proc men vill du bara för att så go. Men skulle ändå vilja se att du lägger mer krut på grafikkortet.

Jag skulle också nog lägga ut iag 10-12 000 kr, blir sådan jäkla stor prestanda skillnad bara du kommer upp 2 tusenlappar. Och jag sitter iaf på en gaming dator i 6 år och sprider du ut dom 2000 på den tiden du använder en dator samt att den hänger med nått år längre för 2000 mer så blir det inte direkt dyrare i längden.

Men kolla runt på Sweclockers, kolla mätningar och tester på grejer, ta det du tycker ger mest prestanda för så mycket pengar du kan lägga ut. Finns även 1000000 posten som denna där att läsa och se vad folk köper

Lycka till och fan va gött för dig när du får hem och i ordning på datorn

Inget kan ersätta en Pc i min mening.
Tills spel blir något i stil med att man drar på sig ett par glasögon och va i själva världen och styra sin karaktär med sin kropp

tack för julmyset!

Skrivet av Zaptagious:
Skrivet av Lepr:
Skrivet av Zaptagious:

Spelar folk fortfarande dibbe 3?

Men snälla nån, den där frasen var inte ens lustig första gången den användes, för sisådär 300 gånger sedan, Orginellt och konstruktivt där.

Oj, där trampade jag på nåns tå. Ber ödmjukast om ursäkt Visste inte att det var en "grej" att fråga just det där. Känns bara för mig som att intresset har dött ut lite.

Jag hoppa in i det igen efter alla patcher och grejer. Totalt avskydde det vid release, spelade upp till a3 hell men hittade ingen motivering till att fortsätta.

Nu där emot är det lite roligare. Helt okej att spendera 1-2 H om dagen med men efter Expansionen som ska komma någon gång (år?!) tror jag att spelet blir roligare. behövs fortfarande mycket mer fix i det för att det ska bli bra i min mening..

Men testa, Monster Power gjorde spelet lite roligare för mig iaf

Älskar Dungeon Keeper men har det redan.

För att få slut på tjatet och en massa notifieringar har jag kollat runt i Sweclockers forumet.

Jag har läst 30 % i en del poster och fick det där ifrån utan att ha kollat upp det. Hittade även de nu igen men jag kollade även upp senaste testerna.
http://www.techspot.com/review/603-best-graphics-cards/page4....

Kort och gott 7970 presterar som ett 680 men kostar som ett 670.. Även framtidssäkert med sina 3 gb.

Hur som helst, riktigt grym tävling! Verkligen grattis till den som vinner! Allt för dålig på rim för att ställa upp så jag får glädjas av tanken till den som får hem denna dator till jul

Skrivet av vidde:
Skrivet av Swink:
Skrivet av Amilo:
Skrivet av Swink:

Fan det är ett Nvidia kort
Där rök 30 % spelprestanda.

Men ja ska ha detta! go jul på er

Haha, ja i förhållande till pris så kan du få ett bättre Ati-kort för samma summa pengar. Men inte att Nvidia-korten är 30% sämre, vad har du rökt?

Rökt?!
Ja du kan ju gå in på Sweclockers forum eller artiklar och ta reda på det själv.
Kort sagt, Nvidias drivrutiner suger, AMD's senaste är väldigt optimerade och bra = 30 % mer prestanda.
OCH Nvidia kommer inte släppa nya, de kommer heller inte släppa någon ny serie för ens 2014..

Så ja, det är jävligt synd att det är ett 680 med tanke på att ett 7970 kostar som ett, 670 men är bättre än ett 680

Men va fan, en gratis dator med dessa specs är helt galet, grattis till den som vinner och otroligt roligt att FZ ordnar denna tävlingen!!

Ok, jag gick in på Sweclockers och hittade direkt den här fina artikeln:
http://www.sweclockers.com/artikel/16210-grafikprestanda-i-fa...
Tydligen så har Nvidia bättre resultat över lag trots att FC3 är framtaget i samråd med ATI och alltså anpassat för deras drivrutiner.
Dessutom är 30% en rätt stor siffra, och händelsevis exakt skillnaden mellan ATIs snabbaste och Nvidias långsammaste grafikkort i testet.
Ja, det här är bara ett test i ett specifikt spel men att säga att Nvidia är 30% långsammare över lag verkar vara direkt felaktigt.

Edit: Händelsevis så var också Nvidias toppresterande kort (som för övrigt är samma som i den underbara burken jag hoppas vinna) 10% snabbare i medelvärde än ATIs bästa kort.

Ja till farcry ja, Nvidia släppte drivrutin till just det spelet innan det kom vill ja minnas. Men till övriga har det blivit bekräftar i forumet i 2 olika trådar att AMD presterar ca 25-30 % bättre. Bara att leta tänker inte leta upp dem och länka åt er.

OBS! Testerna på sweclockers gjordes innan drivrutinen kom så de stämmer inte vilket ni ser och ni letar upp den forum post där detta bekräftas med länk till källa. Men just till farcry har Nvdia bättre fördel. Vissa kort är bättre till vissa saker men överlag ska AMD presentera såpas mycket bättre enligt den posten.

Skrivet av LoyalCrystalean:
Skrivet av Swink:

Fan det är ett Nvidia kort
Där rök 30 % spelprestanda.

Men ja ska ha detta! go jul på er

Varför får jag -6?
idiotiskt rating system. Och ja AMD korten presterar ca 30 % bättre pga av att Nidias drivrutiner suger och de kommer inte släppa några nya till denna serien och nästa serie de släpper kommer ut 2014. = AMD is the GPU way to go.
Gå in på Sweclockers och lär er något om ni inte tror mig!

Haha, det är ju AMD som suger på drivisar!

Skrivet av Scrouge:
Skrivet av Swink:

Fan det är ett Nvidia kort
Där rök 30 % spelprestanda.

Men ja ska ha detta! go jul på er

Varför får jag -6?
idiotiskt rating system. Och ja AMD korten presterar ca 30 % bättre pga av att Nidias drivrutiner suger och de kommer inte släppa några nya till denna serien och nästa serie de släpper kommer ut 2014. = AMD is the GPU way to go.
Gå in på Sweclockers och lär er något om ni inte tror mig!

Fanboy detected!

Nej jag är inte fanboy till AMD. Jag stör mig bara på att folk klankar ner på AMD's grafikkort bara för att deras processorer inte är lika bra som intels. De är de verkligen inte men deras Grafik del är ju nu bättre än Nvidias.

jag tycker om hårdvara och läser mycket om det så jag råkar veta att AMD's är bättre.
Och jag kan inte minnas att AMD gjort något dåligt i jämförelse med Nvidia. Aldrig att Ndivia korten ska va så jäkla mycket bättre som ni är tror. Det är något ni fått för er bara.
Men senaste tester och mätningar visar något helt annat!

Fanboy är jag inte, jag hör till det stallet som presterar bäst just nu för båda företagen gör väldigt bra kort i bra kvalité så det enda man kan gå efter är vilket som presterar bäst just nu i just denna serien. Inget av dem har haft någon dominans över flera serier de senaste åren!

Men visst, vill ni så köp ett dyrare kort som presterar sämre när ni köper dator. Inget mig emot.
jag föredrar dock att få mest för mina pengar