Inlägg av Zejho

Inlägg som Zejho har skrivit i forumet

1

Najs, glad att jag inte köpt CoD än

Skrivet av Razorback:

I Europa kommer väll inte patchen förän imorgon?

Ute nu, lirar as we speak

Har ett nytt PSN ID som jag skaffade i och med PS4: ZejhoSE.

Xbox, go home!

Helt naturligt att det blir tapp efter så många år. Jag spelar lite till och från, brukar köra under en tvåmånadersperiod varje år. Spelet har blivit grymt mycket bättre sen vanilla, men har samtidigt tappat all sin charm.

Bytes: Dark Souls (360)

Har ett exemplar av Dark Souls till 360 som jag gärna byter bort då det helt enkelt inte var ett spel för mig.

Är främst intresserad av Forza 4, men kom gärna med förslag.

Bitvis dålig bilduppdatering och seg kontroll - blir inget köpt för min del i alla fall.

3D på de stationär konsolerna tror jag inte mycket på, däremot har jag höga förhoppningar på Nintendo 3DS. Känns som att det bärbara formatet är mycket bättre anpassat, och så slipper man köpa ny TV och ha glasögon på sig.

Slutade spela när Underground 2 kom, tycker det blivit sämre och sämre för varje spel sen förtsa underground.

Zejho -> Zejh0

Logitech G15 problem

Jag köpte ett Logitech G15 tangentbord för cirka en vecka sen. Men jag har problem med det. Nästan varje gång jag startar om datorn så går det inte att använda tangentbordet, belysning och sånt funkar men inga knappar förutom G-knapparna och M-knapparna funkar. Jag har haft problemet i en veck nu och den fungerar bara då och då, den slutar funka efter att man startar om datorn (om den överhuvudtaget funkar). Jag har laddat den senaste software från Logitech men ingen skillnad, Tangentbordet är för övrigt kopplad via USB. Någon som vet vad som kan va fel ?, snabba svar uppskattas

Har nu följt de anvisningar soms tår om hur man konfiguerar routern för WoW och spelet funkar bra nu, Tack för hjälpen

Jag har nu kollat igenom support sidan och har kommit fram till att det är routern det är nåt felinställt på, spelet funkar finfint när jag kopplar bredbandet direkt till modemet.

Okej tack, ska kolla runt där lite

Jag har testat att radera alla mina add-ons from WoW mappen, händer fortfarande samma sak när jag loggar in

Edit: Jag har haft det här problemet tidigare men kommer inte ihåg hur jag löste det

Problem med inloggning

Hejsan.

Jag har nyss formaterat om hdd:n och installerat in WoW igen och hämtat alla add-ons jag hade. Men jag får problem när jag loggar in på mina karaktärer(har testat karaktärer på olika servrar). Jag har alltså installerat om allt och använder exakt samma add-ons som innan. När jag loggar in så ser jag alla spelares namn som Unknown, t.ex Blood Guard Unknown och jag blir disconnectad efter en liten stund, jag kan inte prata med NPC:s eller så heller. Jag uppskattar alla svar och jag tackar i förhand

1