Inlägg av pippen1001

Inlägg som pippen1001 har skrivit i forumet

Fallout 2 är bästa spel i alla kategorier så klart den är först.
Originalet är väldigt clunky så det kommer 3a
sen efter det jag gillade tactics (var coolt att spela mot sina polare, kommer ihåg nere i källaren satt brorsan med sina polare på pingisbordet och spelade tillsammans. ) gillade 3an (dock hatade jag det lång tid), gillade 4an
skulle säga tactics , 3 , 4 är delad andra plats.
försökt med new vegas så många gånger men tycker inte om det alls. så det kommer sist av 3d spelen.

Brotherhood of steel var första försöket till action rpg och det var la sisådär tyckte var ok att lira igenom.

Myrspelet från breath of fire 5 fallout spelet var lite mysigt.

76 finns inte.

Skrivet av Molotov:

Länge sen jag ens betalade 500kr för ett spel.

jupp max 350 spänn

vi har alltid haft tempur hemma hos min familj, dels för att farsan var försäljare av det men det är riktigt bra skit

https://se.tempur.com/kuddar/alla-tempur-kuddar/

finns ju en anledning till att ghostcrawler lämna för ett år sen, klär ju vart nån som sa till honom gör om spelet till bla bla istället för klassiskt mmo så han drog...

Vår ? Snöar för fullt och minus 17 till helgen , jävla sörlänningar.

För att va lite On Topic Jag ser nog mest fram emot inget speciellt, jag kommer lira elden ring dlc och wow:cata när det kommer ut , kanske wow SoD när det är uppe till 60 och sen alla fantastiska spel som kommit ut nu senaste tiden håller en upptagen nog.

Skrivet av Phyrino:

Jag är absolut inget fan av Minecraft .
Spelar det bara med barnen och tycker att det är tråkigt. Föredrar Valheim, Space Engineers och Portal Knights långt framför Minecraft .

Med det sagt...
Solklart att Minecraft ska vara etta. Det är inget att diskutera.
Har man sålt mer än typ de andra 29 spelen tillsammans så är det inte något tvivel.

alla dom spel du nämnde finns i minecraft med moddar.

Skrivet av Bloodberet:

Åh, du har rätt, det är helt obegripligt varför någon skulle uppskatta innovation, nostalgi och en stabil spelupplevelse som Nintendo har levererat i årtionden. Vem vill väl ha ikoniska spel som Zelda och Mario som har definierat hela generationers barndom och fortsätter att toppa försäljningslistorna världen över? Absolut, låt oss bara ignorera den massiva fanbasen och de kritikerrosade recensionerna. Och hårdvaran? Tja, vem behöver väl grafik i 8K när man kan ha spel som faktiskt är roliga? Nej, du har helt rätt, låt oss bara sitta här och längta efter den där "innovativa" hårdvaran medan vi missar äventyren med Peach, Toad och alla andra karaktärer som tydligen inte bidrar med något värde. Verkligen, en stor gåta.

Jag har en switch har aldrig haft ett mario eller zelda spel på min maskin, om det var din tanke att alla använder dom för det.

Skrivet av Bojkott:

Alla Total War-spel har väl haft möjligheten att köra auto-strider? Eller är det en funktion som de har tagit bort?

men har du nånsin kört med auto resolv, ain är pung dålig , man måste totalt sönderkrossa fienden för att kunna vinna med autoresolv. så man får helt enkelt köra mycket bättre på kartan. eftersom ens kompanjon generaler är värdelösa-

Asså total war är bra men om dom kunde släppa versioner utan det förbannade värdelösa real time striderna , jag vill va general över hela riket inte nå futtig stridsgeneral.

hade varit coolt med ett coop där ena spelaren kör kartan och så har han generaler som sköter striderna.

Var ett tag sen sist ja

last epoch om servrarna börjar funka bättre

Skrivet av Algustafa:

Jag blir nyfiken: hur kommer det sig att du spelade just de timmarna? Var du upptagen med annat tidigare? Varför spelade du så länge som till 03:20 - var du mitt uppe i en fenomenal session eller var det något annat?

skulle sluta halv tolv tänkte jag , men bara lite till, sen var klockan halv 1 fick bli lite mer, sen var klockan halv 2 så lite mer. halv 3 etc halv 4 så orkade man inte hålla uppe ögona mer.

7an var väldigt mediokert, spelade aldrig igenom det när det kom ut spelat 8an 9an 10an oändligt mycket mer. Hatade 12an enda som får 1 av mig här.

igår kväll spelade jag från 22 till 03:20 prison architecht var jobbigt att kliva upp halv nio men om man vill spela så finns det tid.

Jag gillar inte open world spel, det är bara två open world som jag gillat alla andra har jag aldrig fastnat för, alldeles för spretigt.

Red Dead Redemption 2 samt
Elden Ring.

dessa 2 känns som man faktiskt är i en värld inte spelar ett spel

aldrig hört talas om detta? Alla pratade flera månader om baldurs gate 3

jag förstår mig inte på dessa hyrtjänster. fan jag är kanske inte sugen på det där spelet just då och sen när jag ska spela det kan det vara borta?

Skrivet av tokar86a:

Jag satte en 3 i betyg för det är ganska roligt spel och trevlig spel om man vill ha något lättsamt att spela. Men det verkar vara betydligt svårare att gå med + i 2 än var det var i det första spelet.

det jag märkte är att dom lagt in färgkodning där man kan bygga industri / commercial eller där dom vill bli byggda efter det blev det lättare

men för mig tappa jag musten när jag insåg att jag aldrig kunde få en ordentligt stor karta. kändes bara meh att fortsätta på denna lilla kartbit.

#GuessTheGame #540

🎮 🟥 🟥 🟥 🟩 ⬜ ⬜

#RookieGuesser
https://GuessThe.Game/

höst? är ju full vinter ute