Inlägg av Stuff

Inlägg som Stuff har skrivit i forumet

Behöver man ha spelat ettan för att hänga med o storyn? Eller bara att hoppa in o köra detta?

Men va konstig inställning alla har här.. Om dom inte tar 30% så kan epic ha billigare priser. Och det är just det dom har visat? Att deras betallösning helt enkelt var 30% billigare. Så har väl inget att göra med att dom skulle tjäna mer pengar utan bara rakt av att dom skulle kunna erbjuda billigare priser till oss konsumenter?

Skrivet av thotim:

Brukar aldrig köpa spel på releasedag utan väntar gärna tills recensioner börjat trilla in, men idag blev det ett undantag.
Fantastiskt kul spel än så länge (60min). Mycket likheter med föregångaren men känns som att det finns ett helt annat djup. Har redan åkt på stryk flera gånger och inte vunnit en turnering i städerna ännu, men den som ger sig...

Dessvärre har jag mikrofrysningar under striderna. 60gb var lite stort för min SSD så jag blev tvungen att installera på HDDn. Undrar om det kan vara orsaken. Någon som har liknande problem?

Då det är en early access fortfarande så är det toppen om du rapporterar in allt sådant

@Johlor: Ah Då är jag med! Ja jag brukar mest köra det i singelplayer så inte testat att köra med randoms så mycket. Nya exparna är så fruktansvärt bra så måste ju testa att klara dom med lite olika gubbar

Skrivet av Johlor:

Håller med, dessutom är det ju dialogval ocg story i Swtor och när folk bara vill stressa igenom flashpointen så förstörs ju mycket av känslan.

Som skrivits tidigare så går det nu att köra story mode på alla flashpoints och operation Så du slipper leta andra personer.

Finns redan en fortsättning på kotor och det är mmot swtor Otroligt kul att köra singelplayer och har fortsättning på kotor storyn med Revan inblandad osv

@Milky_81: Man kan absolut hitta bra vapen och sköldar i automaterna

Om man gillar KOTOR så borde man verkligen testa SWTOR! Det är ett MMO men det är väldigt bra story på det och en fortsättning på KOTOR med Revan osv Dom släpper dessutom fortfarande ny exp med massa härlig story Samt att det är kostandsfritt att köra hela class questen så bara att hämta.

Skrivet av Nomman:

Jag kommer att spana efter AC: Odyssey och RDR2 till bra pris - tror dock inte att de kommer sjunka till sådant pris att det blir aktuellt för köp. Har trots allt alla min Black Friday-spel ospelade fortfarande.

Till vilken station? Om det är till ps4 skulle jag starkt rekommendera att kolla playstationsstore Dom har väldigt fin rea just nu på alla möjliga spel.. Köpte själv spindelmannen, AC: Odyssey och god of war Så har man lite skoj att göra framöver.

Skrivet av Eyedol:

Jäklar, här var det ju lite gamla namn man känner igen. Tjena Stuff! : )

Kul att det finns svenska servrar igång fortfarande!

Hallå hallå! Det var länge sen Ja det är nästan så man borde hoppa in någon gång och testa hur dålig man lär ha blivit nu

Skrivet av busnisse:

Långsammare dygnsrytm mer åt det realistiska hållet. Tycker det känns lite så där att solen hinner gå ner och upp bara jag rider över en kulle. Skulle gärna behöva stanna och sätta upp en lägereld och sova några timmar (in-game) och grilla lite ekorre.

Kan hålla med om att dygnsrytmen.. Satte mig vid ett pokerbord och det tog 3 dygn innan vi var klara med en omgång

Skrivet av anon_1418:

@Stuff: EA Stuff? Can't be..? Om ja, vart fanken har du hållt hus?

Japp Hehe ja det var ett litet tag sen man körde quake2 senast tyvärr Har varit lite dålig och gömt i mig i andra spel som overwatch o wow osv. Ska verkligen bli spännande och se vilka nyheter som finns ang quake Sen får man väl ta tag i att testa Quake Champions snart med. Spelar du något q2 fortfarande eller är det med Champions som gäller?

Spännande Grattis till er båda!

Om man inte orkar trycka på länken så

Tobiis ögonstyrningsteknologi kommer att användas i det amerikanska e-sporteventet Eleague, ett event med en mångmiljonpublik.
Det uppger Tobiis kommunikationschef Sara Hyléen för Nyhetsbyrån Direkt.

Eleague är en av världens största arrangör av e-sportturneringar och ägs av Turner Broadcasting som i sin tur ingår i Time Warner.

Det aktuella pc-spelet för den kommande turneringen där Tobii eyetracking kommer att användas är Counter Strike.

"Vi hoppas givetvis att detta ska bli en standard i framtida turneringar i flera olika spel", säger Sara Hyléen.

Det är en av Tobiis kunder inom "PC gaming", Dell Alienware, som sponsrar Eleague med utrustning. Turneringen startar 8 september och eyetracking kommer att användas för spelanalys och visualisering. Genom att visa vad professionella spelare i Eleague tittar på - live och bland annat via Twitch och Youtube - vill man ge publik och tittare nya insikter i matchen och en förbättrad tittarupplevelse.

"Det som är stort för Tobii i Alienwares satsning är att nå Eleagues mångmiljonpublik, vilket kan bidra signifikant till att öka kännedom om och intresse för eyetracking inom PC gaming", säger Sara Hyléen.

Ny teknik till e-sport

https://www.avanza.se/placera/redaktionellt/2017/08/22/tobii-...

det där kommer ju bli väldigt intressant och se hur det kommer utspela sig

Skrivet av Winzi:

Enklar steg hur man kunde förbättrat detta, och för framtida spellägen.

1. Allt som inte har med normal rörelse eller dubbel hopp att göra droppar flaggan. Så inga blinks, charge, flygande eller väggklättrande med flaggan. Precis som translocator i UT.

läste du verkligen all text nu innan du skrev?

Skrivet av deadlotus:

Spelat mycket och skulle ge 4 av 5. De slår de mesta Blizzard har gjort i wow.

Japp! Nästan 5/5

Skrivet av WeedZoft:

Jag skaffade detta dagen det kom ut men jag ledsnade efter ett tag , har ej spelat det på några veckor så äre någon här inne som vet om ngt nytt hänt med spelet?

Japp en ny karta, ny överlevare och ny mördare. Info som inte finns någon annanstans här i nyheten och tråden. .

Skrivet av ince:

Som att det inte fanns nog med snipers.. Ana+zarya combo = odödlig

Kollade twitch igår när dom körde Ana + Genji, vet inte hur många gånger dom plockade hela andra laget med den combon.

En fråga.. Vad gör man med sina Pokemons när man fångat dom? Tränar upp dom på gym har jag hört.. Men till vilken nytta? Får man slåss mot andra spelare? Eller måste man besegra pokemons ute i världen för att få dom och därför måste man träna upp sina gubbar för att kunna fånga bättre?