Inlägg av Paeronhierta

Inlägg som Paeronhierta har skrivit i forumet

Synnerligen torftigt spel. Vore nog hög tid för EA att bli av med Star Wars-licensen nu. De har totalt misslyckats med att förvalta den ordentligt.

Skrivet av Devan:

Ingen här kollar på vanlig TV längre, eller är det bara jag ?

Den skiten la man på hyllan för ett ganska bra tag sen. Vill man tvunget finns ju alltid möjligheten att hugga det man känner för via Nät-TV.

Skrivet av SoL:

Blev nästan lite deprimerad av dokumentären, dom sitter o spelar femton timmar om dan sen sover vaknar o spelar igen, tror många av dom inte mår så jävla bra. För övrigt ganska intressant dokumentär

Visst, men man hamnar knappast på den nivån genom att bara hoppa in då & då för en snabb runda. Repetition, repetition, repetition - som med allt annat.

Har f*n tappat räkningen på hur många timmar jag lagt på Renegade genom åren. Utan tvivel ett av de spel jag spenderat allra mest tid i.

Ballaste PVP-orienterade spelet jag kört till dags dato. Spenderat otaliga timmar i massiva strider med allmänt skönt röj. Dock ett klassiskt fall av bortkastad potential då det kunde ha blivit så mycket mer med rätt personer bakom spakarna. Verkligt synd att det förpassats till MMO-himlen.

Som nån nämnde tidigare; sämsta motorn någonsin, samt innehållstorka vid 50. Hade varit bättre om de släppt KOTOR 3 istället.

Skrivet av Schluug:

Ett av mina all-time favorit PC-spel. Riktigt bra story och häftigt spel med mycket dolda komiska inslag. Vet dock inte om man ska spela det igen då det som oftast var bättre när det var modernt.

Bränner fortf. igenom Max Payne-liren då & då, när suget efter lite rejäl rå-action svallar över. Tycker de utan vidare står pall för tidens tand, både visuellt & spelmässigt.

Helt klart det mest underhållande MMO't jag lirat hittills (Pre-NGE då, givetvis). Enastående social gemenskap och sammanhållning banade väg för smarrig rivalitet mellan gillen, o.dyl. Avancerad crafting, spelarstäder, en uppsjö yrken, etc. höll intresset uppe. Tröttnade man på sin nuvarande roll kunde man sadla om på ett kick. Good stuff helt enkelt.

Rekommendationen är snarare en eufemism för "stäng ner skiten med omedelbar verkan".

Det var ju jävligt otippat (ironi). Blizzard vänder kappan efter vinden så fort majoriteten kräver förenkling. Finns inte en chans att de tummar på det. Man skulle kunna se det som att de aktivt lyssnar på sina kunder, eller att de helt enkelt horar ut sig kontinuerligt.

Skrivet av Spiff:

Så han har dragit in drygt 100 miljoner +? Hoppas han skattar så inte skatteverket skickar en galen räkning.
Personligen skulle jag nog fly landet då

Att döma av intervjun på TV nyligen tror jag han är fullt tillfreds oavsett. Han har tydligen inga större behov av obscena rikedomar.

Den här typen av klassisk, charmigt pixelerad, illustrerad grafik i point & click äventyrsanda äger fortfarande. Tidlös perfektion.

Inte provat det själv, men snubben bakom verkar ju hur soft och jordnära som helst. Så, kudos till honom, samt lyckönskningar om vidare framgång i framtiden.

Kan vara värt att ge en chans. Hoppas på att PVP:n är underhållande. Lirar fortf. Warhammer Online p.g.a. dess omfattande sådan. Kikat på en del videos, och den ser ut att kunna bli skapligt intressant.

Annars lär det väl, som beskrivet ovan, inte erbjuda några större innovationer. Verkar mest röra sig om återupprepande av tidigare spels mekanik och funktioner. Utvecklingsteamet verkar dock synnerligen närvarande, vilket är bra, men hur länge denna entusiasm gentemot sina potentiella kunder består är en helt annan fråga.

"...helhetsupplevelsen". mja... hade de inte skjutits till en betydande slant av diverse energidrycksproducenter hade de ju lika gärna kunnat skrapa bort reklamen i fråga, och tjänat en hacka även på den, tydligen, moralkärringsinfesterade danska marknaden.

*Slevar glupskt i sig den ljuvligt krämiga Nerd-Rage'n*

Sen är det ju inte nödvändigtvis så att alla potentiella köpare av begagnade spel är ute efter det näst senaste. En del önskar ju snubbla över kopior av betydligt äldre spel, som ofta skiner med sin frånvaro i butik.

Hursom, taskigt läge för spelutvecklarna, om det är så de upplever det. Erbjuder spelet i fråga multiplayer-möjligheter online är det ju i regel ändå dödfött för andrahandsköparen, som någon påpekade tidigare. En liten tröst för THQ och dess gelikar.

Äh, inget större fel på PVP:n i WAR. Funkar bra överlag. Visst f*n är överdriften av AOE lite lagom irriterande, men den har tonats (och tonas) ner successivt. Tror Mythic's erfarenhet kan utgöra ett skapligt komplement för BioWare, och SW:TOR i stort.

Tony Hawk's Fail

Kommer definitivt kika på det. Får verkligen hoppas de lagt rejält med energi på storyn. Lär dock bli bli svårt att ens tangera orginalet, för det är fanimej ett av de bästa spelen någonsin.