Inlägg av anon75067

Inlägg som anon75067 har skrivit i forumet

1

En trevlig tråd måste jag säga. Helt otroligt vad Funcom har presterat sedan början. Jag var med från start och har spelat sedan dess. Det är en helt annan typ av spel än det vid början. Tycker verkligen att alla som blev avskräckta ska ta och ge spelet en chans till. Nu när patch 1.06 är på väg i början av nästa år samt Rise of the Godslayer så tror jag inte det funnits ett bättre tillfälle att börja igen. Det finns en del problem men det har alla MMO s. Dom allvarligaste är trots allt borta och spelet blir bättre hela tiden.

Alla förbättringar och tillägg kan ni ju trots allt läsa om i den här tråden. Men istället för att läsa om det så upplev det istället.

Bump för Nova Krepusko

Letar du efter ett svenskt guild i Age of Conan så är Nova Krepusko ett val för dig. Vi söker glada och seriösa spelare till vårt guild. Vi är ett casual guild som har som mål att ha roligt tillsammans. Vi raidar, kör PVP samt instanser varje vecka så ofta vi kan, men vad vi än gör så har vi som mål att ha så kul vi bara kan vilket är en genomgående anda i Nova Krepusko. Låter det här intressant så ansök på vårt forum

www.novakrepusko.se/forum/index.php

Vi finns på Aqulonia RP server

1