Inlägg av Slappyjam

Inlägg som Slappyjam har skrivit i forumet

Bara tanken på att smacka upp två stora röda Diablo-ljus på skrivbordet får mig nästan tårögd!

Såg den igår på förhandsvisning. Tyckte filmen var riktigt bra! Mycket bra referenser till alla dom olika spelen och blev en hel del skratt

Skrivet av theailer:

Läs hela artikeln och notera kommat 😀

Går lite väl fort ibland, haha

Antar att ni syftar på 2019?

Skrivet av Fezk:

Har spelat spelet sedan betan, varit med i diverse turneringar, varit GM varje säsong och tycker spelet är väldigt roligt fortfarande(när match makingen väl fungerar, vilket den inte gör nuförtiden). Folk som säger att det är "halv-bra" "värdelöst" "för casual" har nog i ärlighetens namn inte gett det en chans.

Visst, det har absolut inte samma djup som DotA, men jag tycker det inte gör någonting, det är tillräckligt unikt på sitt eget sätt. Man kan absolut tycka det är ett tråkigt spel, men dåligt är en överdrift.

Tyvärr har det gått utför, både med att communityn som har blivit mer toxic och diverse andra balansbeslut gjort av Blizzard. Detta var en av anledningarna jag slutade spela LoL/DotA och gick över till HotS, tyvärr verkar detta ske för varje MOBA. Kanske dags att gå tillbaka till lite LoL igen, se hur det har förändrats de senaste åren.

Detta beslut är väldigt tråkigt att höra för en som följt scenen så pass länge och varit med sen starten. Spelet kommer i stort sätt dö ut helt(mer än det varit ^^) med detta beslut.

Vad flyttar dom folk till, mobilspel? Battle Royal-spel? Efter fiaskot med Diablo Immortal samt att Battle for Azeroth blev en ganska pinsam expansion och nu detta beslut, som i stort sett kommer döda HotS, bådar det inte gott för Blizzard.(då menar jag mer på en personlig nivå, dom lär sälja saker som smör fortfarande, tråkigt nog.)

Håller helt med. Spelat sen Alphan själv, varit Master i varje season. Älskar verkligen spelet. Så detta är riktigt tråkigt att höra. Men jag tror inte att detta kommer göra så att HotS avvecklas, men som du säger. Det kommer definitivt skörda en del av en redan liten spelarbas.

Mitt nog första, och bland dem bästa minnena jag har av WoW. Sitter där på sommarlovet, 13 år gammal och precis kommit ur start zonen för Orc/Trolls med min kamrat.
Vi står vid korsningen precis utanför och vet inte riktigt vart vi skall gå. Efter en liten kort stund ser vi en riktigt häftig Orc rida förbi på en väldigt-väldigt cool varg. Vi slår direkt följe, vi är ju bara tvugna att se vad för häftigt han kommer att visa oss!
Vi var ju absolut inte lika snabba som honom, men vi hade våra aningar om vart han sprang. Tar oss igenom Razor Hill, där får vi syn på honom igen. Men lika kvickt som Sonic är han borta igen. Men vi såg ju mot vilket håll han rörde sig.
Nu kommer vi fram till Orgrimmars portat och vi båda tappar hakan totalt. "VART HAR VI KOMMIT TILL FÖR HÄFTIGT PLACE?!!!".
Vi springer snabbt in och ser då en hel höög av häftiga mounts, coola rustningar och hög lvlade karaktärer.
Detta var då första dagen av min väldigt trevliga WoW karriär som står sig än till idag.

Tycker själv att Darwin Project var väldigt roligt. Men det är fruktansvärt irriterande när man har en Director som är väldigt partisk till den andra spelare. Gör dom odödliga när man egentligen skulle vunnit fighten, healer den andra spelaren till fullt osv osv. Jag fick dåre på det och lämnade tillbaka spelet tyvärr.

@Maysay: Tycker det absolut kan vara en bra idé. Det dom vill göra (så som jag förstår det) är att dom vill att vapen skall vara bra på olika ställen, inte att t ex M416 är bäst på dom flesta. Nicha dom lite mer helt enkelt.

Skrivet av Gustav Höglund:

Jag skulle säga ja, köp ett Pro om du inte redan äger ett vanligt PS4. Om du inte har en 4K/HDR-TV är valet inte lika självklart, men Sony släppte nyligen en uppdatering som ger supersampling på vanliga 1080-burkar. En del spel flyter bättre på Pro också, men där borde du kika om spelen du är intresserad av fått en patch som ökar prestandan.

Skrivet av Ellakk:

för mig personligen får du ett ja på den frågan, det är ingen minblowing skillnad men allt ser lite bättre ut, flyter lite bättre även när man bläddrar i menyerna. överlag en trevligare bekantskap. har du aldrig sett skillnaderna på pro och den vanliga tror jag inte du kommer bry dig men jag hade valt pro varje dag.

Skrivet av chrille_1994:

@Slappyjam: antar att du spelar på data så mitt svar är skaffa en vanlig ps4

Skrivet av powerbuoy:

@Slappyjam: Om du har en 4k TV, ja.

Sen skulle jag lätt rekommendera Uncharted 4, Shadow of the Colossus, Last of us, Horizon Zero Dawn också. Om du nu köper en PS4a.

Skrivet av Gen:

Jag ägde vanliga PS4an och köpte sedan PS4 Pro. Är lite av en grafikjunkie så när jag ändå hade en 4K TV med HDR kunde jag inte låta bli att uppgradera. Jag gillar verkligen krispigheten i 4K (även om det är checkerboard) så för mig var det absolut värt det.

Skrivet av rigge:

@Slappyjam: Gjorde samma sak, problemet är att jag är en pc-gamer så det blir att det bara står och dammar sen

Hade det blivit så att jag köpte en ny så hade det nog faktiskt blivit en PS4 Pro. Är också lite av en grafiktorsk!
Men lyckades övertala en på jobbet att jag skulle få låna hans PS4 Så då gick priset ner rätt så avsevärt!

@Fredrik Eriksson: Sitter inte med en super fläskig TV, det skulle jag inte påstå. Men den har ändå 4K, så då känns det nog kanske ännu mer som en värd investering.

Det börjar närma sig att man köper en PS4 enbart för detta spelet. Gjorde ju samma sak med PS3an för just God of War. Så är väl inte så märkligt detta!
Men när det kommer till just PS4. Är det en värd investering att köra på PS4 Pro över vanliga PS4? Är det en skillnad som "betalar" sig i prestanda?

Skrivet av zevile:

Inte varit intresserad av tidigare spel i serien, men detta ser ju helt fantastiskt ut + nordisk mytologi slår ju aldrig fel.. Måste man lirat tidigare spel eller är storyn helt separerad?

Skulle nog anta att det är en helt separat story. Eftersom den skiljer sig något enormt mot förgående.

Har spelat alphan lite. Måste säga att det är riktigt kul när man kör med en polare/några polare. Just nu saknas det dock lite djup. Men det kommer garanterat komma mer content, så det är jag inte rädd för

Hade vart väldigt intressant att ha detta, fast för HOTS!

Det är mitt öde!

Aldrig spelat första spelet, men har en jäkla massa minnen av rumskompisen som vrålar och gapar när han raidade framför TVen. Var måttlig glad. Tänkte försöka ge igen nu i 2an!

Skrivet av twilek:

Nu förstår jag inte, vad är det för goda nyheter att de bantat teamet, dragit ner på budgeten och minskat omfattning? Att de dessutom kickat Tomasz Gop som producerade ettan låter heller inte så positivt. För mig låter detta som man nog inte ska vara förvånad om man aldrig får se någon tvåa...

Tänker mer att det är bra att det "blir av". Kan absolut vara som du säger, kanske aldrig kommer. Men att dom bantat ner och försöker fokusera på det dom är duktiga på känns väl ändå inte helt fel?

Jag gillade ettan väldigt mycket faktiskt, så detta tar jag som goda nyheter! Ser fram emot tvåan.

Nu blir det köp av 1:an och 2:an. Spela igenom dom igen! Detta ser vi fram emot

Synd alltså Hade super gärna varit med. Men här bor man då i Sthlm..

Skrivet av Hans Pettersson:
Skrivet av snoeppen:

Haha ja ungefär som att kolla på fotboll eller hockey, bara att det är betydligt mer nice med detta.

Problemet med e-sport är att reglerna är mycket mer komplicerade än i exempelvis fotboll. Vem som helst kan fatta vad fotboll går ut på (att få in bollen i mål), men det är bara LOL-fans som förstår vad som händer då de ser en match på tv.

När jag ser en LOL-match får jag inte ut något av det eftersom jag inte förstår vad som händer, eller vad spelarna har för mål.

Är väl som att säga att i LoL så skall det ena laget ta sönder det andra lagets huvudbyggnad. Simpel enough.
Jag fattar inte alla regler i fotboll, har ingen aning om varför domaren blåser av stup i kvarten.
Precis som du inte förstår dig på djupet i LoL, men förstå sig på det enkla är inte direkt svårt.