Inlägg av anon8223

Inlägg som anon8223 har skrivit i forumet

1

På vilket sätt var Anarchy Online ett misslyckande? Jag har själv aldrig spelat det men vad jag har hört så var det ett helt okej spel med ganska många spelare?

OT: trevlig läsning!

Hur många spelar Lineage 2, på ett ungefär?

Vad sägs om att hålla sig till ämnet?

unix, så vitt jag vet så går det inte att spela i högre upplösning i Diablo 1 - om du mot förmodan lyckas lösa det skulle jag uppskatta om du kunde posta hur du gick till väga här

För helvete, sluta diskutera vad som är och inte är ett rollspel, man blir ju trött i huvudet av att läsa, det får finnas gränser i hur mycket off-topic man går.

OT: Planescape: Torment är ett av de skönaste spelen jag har spelat, tyvärr har jag dock inte lyckats spela klart det. (En katt skrapade sönder en av skivorna när jag spelade för första gången, och sen dess har jag aldrig orkat komma längre än kidnappningen av Morte).
Vad brukar ni köra med för party?
Jag tycker om att ha Ignus och Fall-from-grace i mitt party, kul karaktärer och trevliga spells.

Skrivet av Birchoff:
Skrivet av ToTTo:

Hatar alla som refererar till världens sämsta spel wow bara för de e ett mmo med en vanlig "rollspelsklass"

Jag måste hålla med dig. Att referera till WoW hela tiden ger alla andra spelen dåligt "rykte". För mig som inte heller tycker WoW är bra är det en dålig sak.

Håller med fullständigt

Recensionen hade varit hyfsad om svenskan hade varit bra. Nu är det tyvärr inte så, det känns snarare som något som är skrivet av en kille på högstadiet, precis som Adestro säger.

Jag uppskattar nya grepp, men försök i varje fall att upplysa läsaren en smula mer om vad man faktiskt får när man köper det här spelet, och för guds skull - gör det på begriplig svenska!

Jävlar vad bra det verkar

Människorna i LOTR: Online presenteras

Riktigt dålig trailer om jag får säga det själv, gjorde en inte så sugen direkt

1