Inlägg av hanes256

Inlägg som hanes256 har skrivit i forumet

Skrivet av Joakim Bennet:

Ska finnas två manliga och två kvinnliga röster.

what????!! Källa på detta?

Skrivet av Nia:

Och betyder detta att t.ex nazistiska texter kommer samlas där också? -_- Förespråkar inte alls något sådant men annars vore det väl tekniskt sett hyckleri?

"böckerna som erbjuds består av artiklar skrivna av journalister som blivit bannlysta, fängslade, landsförvisade och till och med mördade för sitt arbete"

fattar inte hur du får in nazitexter där??

Ser ut som en discount-Legolas... tyvärr

*ber till gameplay-gudarna* live demo plox!!

@voglsnid: vad ska då vara med menar du? Quake o cs? Haha vad är ett riktigt "gamer spel" alltså? För övrigt anser jag cs vara det enda underhållande kompetetiva spelet, så ja säger inte emot.

@SuperTank: Skulle våga hävda att motion blur har sin plats. Där det inte påverkar gameplay negativt kan det se snyggt ut, och göra spelandet mer (gillar inte ordet menmen) cinematiskt. Men i snabba actionspel, särskilt shooters, så är det ofta bara ivägen. Särskilt fps, kör man med motion blur där kan man lika gärna avinstallera. I exempelvis witcher3 tycker jag det är rätt okej dock

Jag kan passa på att tipsa om följande mysiga video om avslappnande spel, av en mycket underskattad youtuber (basically en "video-essay", mycket hög kvalitet imo)

Se 16 aktade spelutvecklare göra upp i Quake!

Randy Pitchford (Gearbox) – Leo Olebe (Facebook)

:\

Ps: kollade upp killen för att inte missta mig, men nån spelutvecklare har han inte varit, så närvaron av facebook triggar mig fortfarande

Knack 2 bekräftat, se första trailern!

Har väl hunnit spela 2-3 timmar idag, och jag måste säga att jag älskar det so far. Det känns som spelet SNOW försöker vara, helt okej tyngd i styrningen, o flyter skapligt. Tycker att åka skidor i verkligheten är det absolut bästa som finns i livet, så steep är right up my alley Förstår att andra kan uppfatta det som stelt, men bara man får till ett bra flyt i sitt åkande så känns det väldigt bra, med stor frihetskänsla, för mig iaf. I vilket fall så stillar det min skid-abstinens för tillfället, inför nästa resa till snön. Blir nog ett köp!

Skrivet av maucau:

Doom och axiom verge, funderar på DS3. Men jag tror jag väntar till nästa rea, har inte klarat ettan än.
Lite störd på de där samlarkorten, har samlat ihop en bra bit över 30stycken och saknar fortfarande ett. Aktiverade autentikator-appen, så kontot är låst från bytesmarknaden fram till den 6:e. En liten sak, men störigt.

Letar efter något roligt spel till grabben, men pc-plattformen suger verkligen på barnspel! Några tips? Annars får det bli ett wiiU snart.

I stort sett alla LEGO spelen skulle jag anse vara bra barnspel! Vet dock inte om det finns några på rea

Skrivet av MrStrange:

Förstår inte riktigt poängen med det här när det redan finns tillägg till tex Firefox som är gratis som tar bort reklamen på bla Youtube samt tillägg som gör så man kan ladda hem videos därifrån så de går att se offline.

Problemet är att de där tilläggen minskar cashflow för YT. Med betaltjänst så ökar det. Cash is king

Skrivet av Puscifer:

Hoppas det blir något av det där. Jag har saknat en bra arenapangare utan den tecknade/animerade designstilen.

Ladda ner nya unreal tournament vetja! Roligt och snabbt gamplay! Helt gratis också

Skrivet av deathtoyou:

fan vill veta vad han har för gig för.kamera ect vill för.kul skull göra med,

Oroa er inte, dekrypteringsspecialister hos CIA jobbar för nuvarande för fullt med att ta repa på vad som menas med denna kommentar.

Min dröm är snarare en dröm-motor, än ett spel. Motorn skulle kunna användas för att bygga förlängningar av min spelidé. Det är i alla fall en motor som är inriktad på extremt realistiska, samt helt och hållet fysikdrivet fightingspel, där slag och sparkar skadar muskler samt organ på insidan. Om svärd eller knivar används, så blir skadan "realistisk" om ni fattar så grundspelet skulle vara ett streetfightingspel, typ sleeping dogs stil, fast i denna motor. Den ett annat spel borde vara ett gladiator-spel, tänk spartacus serien, i spelform! Så kan vi ju köra ett nytt jedi knight på samma vis när vi väl håller på

Någon som vet varför man inte kan kolla på "Förbered dig inför The Witcher 3 - läs vår stora guide" nyheten längre? står att den inte är publicerad... skumt

Ny hårdvara ska stoppa fusk

Låter som en väldigt bra idé, men känns lite riskabelt att ha någonting kopplat mellan musen och datorn. Det är ju musen som har störst krav på sig att vara utan latens, så många proffsspelare kommer troligen vara emot detta. Men om det funkar utan problem så känns det som en bra sak för turnetringar, har ju varit mycket fusk i t.ex CS:GO den senaste tiden...

Julkalendern – andra chansen att vinna Paradox-spel

Aaahh, tror ja fattade nu synd bara att ja svarade något helt annat igår...

även denna gif är fett najs. visar hur de ser ut när man flyger ur vindrutan

http://www.neogaf.com/forum/showpost.php?p=138757645&postcoun...