Inlägg av Lukan

Inlägg som Lukan har skrivit i forumet

Gillade 1an, men hört att detta flyter på riktigt dåligt på PC.. någon som har erfarenhet på PC som vet om det är värt det? Prestanda mässigt?

Skrivet av Keneay:

Man brukar säga att man lär sig av sina misstag men där verkar du ju tyvärr fallit dit flera gånger 😆

Japp jag har inte lärt mig av mina egna ord (Det var bättre förr) därför jag åkt dit, vill att det ska vara som förr. Diablo 1-2, SimCity 3000, Black ops 1, Cod 1-2 och Fallout/Skyrim (Så Starfield borde vara bra) Blir så trött på mig själv.. haha

Starfield, Diablo 4, SimCity (2013), Black Ops 4, Cod Vanguard

Kalla mig galen men klarade inte av att man helt slängs ut från banan när man dör.. förstår inte alls varför det är designat så.. varför inte bara börja om från start på banan med ett mindre liv?

Bra tycker jag! Vi måste börja pusha utvecklingen framåt med spel och liknande! Tror spel som görs till gammal hårdvara och även till gamla konsoler haltar hela spelbranschen.

Skrivet av blunden:

Nej, det gjorde det inte. Felet med det spelet var helt och hållet på av grund hur Capcom själva lagt till extra kod utöver Denuvo. Denna kod kördes förvisso inom Denuvo-VM:en men hade egentligen ingenting med Denuvo-DRM:en att göra. Detta är baserat på crackarens egen beskrivning, knappast någon som lär vara partisk för Denuvo.

https://www.eurogamer.net/digitalfoundry-2021-resident-evil-v...

Fixen som släpptes sedan och löste problemet hade fortfarande Denuvo såvitt jag minns. Det var väl först långt senare som Capcom patchade bort Denuvo?

Återigen, nej Resident Evil Village var inte något exempel på prestandaproblem med Denuvo, det var ett exempel på inkompetens hos Capcom. Nog för att jag gärna slipper DRM, men ser mycket hellre att man diskuterar baserat på fakta.

Hogwarts Legacy är väl snarare problematiskt ur prestandasynpunkt för att kräver så mycket VRAM? Har du någon källa på att Denuvo är inblandat?

https://youtu.be/Rh7kFgHe21k

Hade inte koll att det var det som gjorde prestandan dålig på resident evil då jag inte följde hur det gick sen utan kom bara ihåg launch och vad folk antog att problemet var, påtal om Hogwarts så har det Denuvo (googla) och såg även denna videon för ett tag sedan https://m.youtube.com/watch?v=5y_bab5wtHY&pp=ygUWaG9nd2FydHMg...

Skrivet av alias:

Då kan man ju inte köpa några AAA spel knappt. Tyvärr har ju Denuvo kommit att bli standard. Tror verkligen att det "takes it toll" på prestandan i många fall. Bevisades det inte med Resident Evil Village där den crackade versionen slapp de flesta av problemen denuvo versionen drogs med ?

Har tyvärr blivit så för min del när det gäller PC köper aldrig ett spel med Denuvo, kör isf på PS5 eller väntar på att det taggits bort något år senare. Jo resident evil är ett exempel av många. Hogwarts är också ett exempel på när ett ”crackat olagligt spel” fungerar bättre än ett hederligt köpt med Denuvo… men vi PC spelare ska alltid dras med ett spel som känns som en beta till en början

Man köper inte ett spel med Denuvo på PC! Vad trodde folk egentligen?

Tänk nu på att det är Bethesda vi pratar om med ett spel i Creation Engine 2, det kommer vara laggigt, dåligt optimerat, buggigt, glitchar, pajade quests etc.. MEN efter ett par månader kommer det bli bra.. häng inte på låset.. ni kommer bli besvikna.. ni har väl lirat fallout och elder scrolls? Det behövs alltid patchas upp innan man kan njuta!

Zotac Gtx 1070 kändes helt perfekt till mig när det lanserades, och det höll riktigt länge för det jag lirade!

Avbokade efter denna videon, Känns för mycket sandbox, låg fps, tråkig grafik och känns som dlc till botw. VARFÖR kan inte Nintendo köra på en kraftfull konsol så man kan spela i 1440p/4K med 120/60 fps? Samma sak med Pokémon.. andra spel är ju hästlängder före.. jämför hur Hogwarts ser ut.. jaja fanbois kommer köpa ändå men skiter Nintendo i en låda så säljs det

Skrivet av anon_119148:

Jag utesluter inte att jag kommer återvända men det kommer krävas betydligt mer än vad som finns just nu. Jag hade hoppats på att vi skulle fått mer banor till Portal men det har ju knappt hänt ert skit innehållsmässigt sedan släppet.

Tyvärr tror jag att det skakiga släppet har dragit ut på en del innehåll till spelet då dom har fokuserat på att ”fixa” allt, men visst hade det varit fantastiskt med en hel hög av banor från dom bästa battlefield spelen

Skrivet av miffot:

För min del saknas för mycket, få fordon, få vapen, specialister som förstör spelet, bannor som är av sämsta slaget, känns för rushat och massa detaljer saknas.
jag testade efter uppdateringen spela kanske 2 timmar sen avinstallera jag igen.

Kan hålla med att spelet är lite ”Light” på vissa ställen och att vissa banor behövs ses över (läste att dom ska göra förbättringar på några) Jag hoppas att spelet blir ihågkommet lite som No Mans Sky.. att det helt enkelt vänder tillslut

Jag har lirat spelet sen det släpptes på PC, Gjort alla Weekly Challenges och jag spelar nästan bara specialisten Falck och kör mest spelläget Breakthrough. Ligger väl på runt 350 timmar+. Jag kan verkligen inte förstå allt hat spelet fått. Visst det släpptes i ett dåligt skick.. men te.x Cyberpunk 2077, Fallout 4, Battlefield 4 och No Man Sky var också i riktigt dåligt skick vid släpp. Men dom senaste uppdateringarna har verkligen balanserat spelet bra. Och battlepasset är verkligen som en nypa frisk luft. Sen varför kollar alla på Steam hur många det är som spelar? Det är crossplay med konsol och många har spelet på annan pc spelklient (jag bland annat). Visst det är absolut inte det bästa battlefield spelet (duh) men förbaskat roligt med alla battlefield moments som uppstår i allt kaos. Jag hoppas fler ger spelet en chans när det dyker upp på REA eller ingår i någon prenumeration.

Smart, bättre såhär än att dom släpper ett trasigt spel!

Hoppas detta är sant, vill ha ett så polerat spel som möjligt och inget ihopsläng med buggar!

Ja

Köpte wow guld på någon skum sida för många många år sedan

Perfekt! Man kände verkligen i alphan att spelet behöver mer arbete. Är orolig att spelet blir ett magplask som EVOLVE. Men håller tummarna att det blir bra och att dom inte låser massa saker bakom betal DLC.

Usch! Nintendo har verkligen fallit fritt fall i mina ögon, vad är det som händer med deras priser på spel! och att släppa gamla spel för 599 kr? och nu detta? Aldrig mer en nintendo konsol, BOTW och Mario Odessy var värt det, MEN att släppa småspel, remakes, och annat gammalt för samma pris? Jag har fått nog.