Inlägg av Pikkuinen

Inlägg som Pikkuinen har skrivit i forumet

1

Självklart kommer det inte till PC. Inte vad jag såg, WTB correction.

Skrivet av mrpeters:

Jag tycker att The Sims 3 saknar lite, man borde kunna skapa en lite mer... vriden karaktär och göra lite mer vridna saker Typ som att det till slut går en propp i huvudet och ens karaktär blir galen och går killing spree innan han blir ijäl skjuten elr nått liknande... Sånt händer i verkligheten ^^

Killing spree huh xD The Sims 3: Mass Murderer. The Sims 3: Saw Edition.

Anyway, jag avgudar fortfarande Sims: Making Magic för att den faktiskt gav något speciellt. Satte lite mer fantasi i spelet, utan att avslöja det magiska alldeles för mycket.

Tyvärr har aldrig anime tilltalat mig, kanske blir kul för folk som faktiskt gillar't.

Men personligen håller jag mig till machinima videorna av DA: Origins, givetvis hittar jag inte dem på Machinimas channel på youtube, eller så är jag otroligt förvirrad bara. Dem är riktigt bra gjorda!

Livsöden i The Sims 3 till konsol

EA borde kanske fixa till The Sims 3: Ambitions innan. Det räcker inte med att jag måste work around:a allt för att få det att funka, det glitchar satan också.

Tack EA.
Återigen ett spel som du halvmedvetet förstör!

On-topic - Kan inte precis se det på xbox360 etc, överhuvudtaget.

Hade det inte varit för att jag blev bestulen på mitt account 3 dagar efter jag köpte Aion, hade jag kanske fortsatt spela.

Det är

JÄVLA
SHINY.

Men det har security brister att det skriker om det. Vill inte sitta och vänta i veckor för att få mitt account tillbaka.

Jag vill spela det. Men jag vet inte.

Detta ser ju jävligt awesome ut, men jag vet inte om jag borde betala för det

Oh, the inner conflict.

Blizzardland - All aboard!

Semi-awesome åsido.

Lite besviken på Worgens, ser alldeles för gulliga och vänliga ut. THERE WILL BE FURRIES!

Skrivet av fujim:

Har lirat betan en del och måste tyvärr säga att APB är det sämsta skit jag sett. Det började rätt bra men nu skulle jag inte ens spela det om jag fick betalt.

matchmakingen (balansen) är totalt uppfuckad. Som nybörjare (rank 20- 50) är det inte ovanligt att du får möta betydligt bättre spelare (rank 120+) med enormt mycket bättre vapen.

Du får ingen info what so ever om vad som krävs för att komma åt bättre grejer.

Costumiseringen som från början var rätt ok har blivit skit. Assvårt att placera saker rätt och fick dessutom info från en polare igår att den är förstörd.

Spelet laggar som en repig stenskiva (LP).

Du blir utloggad med jämna mellanrum utan förklaring.

Visst det är en beta så vissa brister får man räkna med men jag skulle ändå vilja ge en rekommendation.

UNDVIKA DETTA SKITSPEL!!!!

Jag håller med, med en nypa salt.

Det största problemet jag har: Enforcers vs Criminals. Det finns absolut ingen anledning att ha det typiska "cops vs the bad guys", för inget som Enforcers gör av någon mening är för att skydda folket, kan slå vad om att jag dödat fler fotgängare än Criminals. En annan sak är ju att man uppmanas inte precis till att arrestera Criminals, utan bara att döda dem.

Alldeles för mycket folk på ställen, även om det är uppdelat i instanser, gör det istället som i EvE att alla spelar på en jävla instans/server och gör spelvärlden lika jävla stor som typ GTA: San Andreas, om inte större. Det är konstant kaos, löjligt tråkigt efter ett tag.

Och juste. Female customisation = Pure shit. Hälften av hårstilarna har ju inte ens hår. Sen måste man låsa upp allt skit också, inte står det någonstans hur och vem man måste jobba för.

Ibland går jag tillbaka till spelet efter patcher för att se vad och hur de har fixat grejer, men änsålänge är det inte ett spel jag köper.

Skrivet av emoless:

Var jag den enda som vars hjärtat hoppade till när jag såg en bild på Half Life och trodde att det skulle vara en nyhet om Episode 3 (eller mer önsketänkande: HL3)?

...I am disappoint.

Precis vad jag trodde! Väldigt disappoint...

Kan de inte bara säga något istället? Ge oss lite hopp eller ta koll på idén.

1