Inlägg av Etthundra

Inlägg som Etthundra har skrivit i forumet

Skrivet av Mr. Reedux:

Haha, jag ritade halva min bild live på livestream (bidrag nr. 8 ) så jag kan lova er att den inte är klipp o klistrad

http://www.livestream.com/chrisatelier/video?clipId=pla_c6f52...

Men åh, fint! Imponerad!
---
(Slängde själv ihop bidrag #9 vilket nu jämfört med andra helt klart känns himla trist - är också medveten om att det är väldigt likt referensbilden... och trots det tog det mig 4,5h från start då jag ritade upp skissen. Inte lite noob man känner sig, haha.)

Vad gör du för att påverka dina egna miljöutsläpp?

Är du Man eller Kvinna?

Tänker du på konsekvenserna av dina utsläpp? Ja eller Nej

Gör du något för att minska dina utsläpp? I så fall, hur?

Köper du lokalproducerad mat? Ja eller Nej

Försöker du åka kollektivt? Ja eller Nej

Har du/din familj en miljöklassad bil? Ja eller Nej

Källsorterar du? Ja eller Nej

Har du/ni lågenergilampor hemma? Ja eller Nej

Köper du miljöklassad el? Ja eller Nej

Annat:
Vad väljer du helst?
Flyg eller tåg?

Dyrare ekologisk mat eller billigare oekologisk mat?

Brukar du...
Ha elektronik på standby? Ja eller Nej

Undvika att slösa vatten? Ja eller Nej

Släcka lampor i rummen du inte är i? Ja eller Nej

Vad tycker du att regeringen borde göra för att förbättra Sveriges miljöpolitik?
Mer satsningar på kollektivtrafiken, speciellt tåg. Lite lägre pris vore fint, då flyg flera gånger kan vara billigare, konstigt nog.
Vidare så handlar mycket om valen just nu om pengar - jag har inte råd att satsa på enbart ekologisk, närproducerad mat även om jag gärna hade gjort det.
Sen planerar jag att försöka äta mer vegetariskt, när jag har tid och energi att leta upp recept och alternativ, vilket jag också ser som en miljöfråga.

Läste ut Nekromantikerns flykt av Nick Perumov igår kväll, femte boken i serien. Får ta mig till biblioteket och se ifall de har den sjätte boken där.
Tillsvidare läser jag Neil Gaimans blogg (http://journal.neilgaiman.com/).

Skrivet av KonradA:

Är riktigt sugen på att börja spela Rift med den där pre access tjosan, har för mig att det var en vecka innan man fick börja innan "riktiga" releasen. Hur går man tillväga för att få igenom det?

Du behöver fixa en pre-order och genom det får du tillgång till headstart (som börjar den 24e om jag inte minns helt fel), ett non-combat pet och nån enchant.
Har du inte köpt det redan och vill ha en digitalversion rekommenderar jag att du gör det via Trion på Rifts officiella site, minst kladd då. Dessutom kan du välja att köpa den amerikanska versionen som blir billigare för oss och det spelar ingen roll om du köper EU eller NAversion av spelet då du ändå ha tillgång till alla servrar.
Om du redan har bokat/köpt spelet så kan du gå in på ditt konto på Rifts site och kika under Manage games. Står det att du har promotional items så har du redan tillgång till headstart.

Lite Rift, lite LotRO.

Skrivet av miffot:

grr har missat betan...jobbat och massa sånt,äre värt att börja spela? om någon har lust sumera ihop lite kort nsabbt hur det är, pve/pvp

Den öppna betan är fortfarande igång till och med 22e tror jag det var, bara att registrera ett konto.

Spelet har både pvp och pve och har liknats vid en mix av WoW och warhammer. Satsar mycket på att låta spelare snabbt byta talents/roll genom sitt soulsystem så är du en sån som gillar att pussla i talents är det riktigt skoj. Den andra stora satsningen är rifts, som publika events i warhammer så det handlar mycket om att gå ihop i grupper och slå på npcer som kommer ifrån rifts.
Crafting är väldigt basic, som i WoW. Det finns battlegrounds (kallade warfronts), achievements och artifacts för de som gillar att samla. Har hört rykten om att det finns hemliga pussel med.

Skrivet av ohem:

När jag hållit i en bok och vill göra Ctrl+F för att söka efter ett ord.

Uh, ja. Hänt mig flera gånger när jag försöker leta upp ett visst stycke/ord i en text. Ge mig ctrl+F irl.
Sen har jag försökt trycka på "M" för att få upp en karta när jag virrat bort mig/glömt vart jag skulle.

Har själv spelat till lite över level 20 - och hoppat mellan flera karaktärer för att prova på olika själar och kombinationer - och tycker det är riktigt mysigt. Det är inte något som riktigt får dig att hoppa upp och ned för att det är nytt och revolutionerande (som många andra har nämnt i tråden) däremot tycker jag att det är en väldigt bra blandning av det som går att hitta i andra MMORPGs.
Jag tycker om stämningen däri och jag tycker om att jag kan rida runt och hjälpa till att försvara questhubs. Är också förtjust i soulsystemet där jag har väldigt många olika att välja på och väldigt lätt kan byta roll och stil.
Av det jag snappat upp via deras forum och lite bland communityn däri verkar teamet bakom Rift vara riktigt duktiga och satsa på spelarna och vad de tycker - det har varit väldigt bra kommunikation. Det är en av de större anledningarna till varför jag dras till Rift, just för att Trion och spelet har potential att bygga nåt riktigt bra med tiden.

Det som jag tycker är tråkigt eller mindre bra i Rift är mest craftingen, det är så väldigt basic, väldigt likt hur det är i WoW och jag tycker det är för platt. Sen har jag haft väldigt låg fps i tidigare betor men det blir bättre och nu kan jag köra med bättre grafikinställningar utan att få huvudvärk.
Sen är jag lite rädd att jag kommer tröttna på invasionerna eller bli överkörd när det är för få spelare i samma zon. Förhoppningsvis lyckas de få en bra balans så att riftsen inte blir för svåra när det är färre spelare, när den stora massan har kommit förbi de områdena.

Så varför skulle man spela Rift om det inte har nåt särskilt nytt och häftigt att bjuda på?
Jag skulle tippa på att de flesta som kommer spela Rift är de som tröttnat på de MMORPG som de spelat innan och kanske främst på den communityn däri. Att genom att byta spel kan man även hitta nya ingamepolare och kanske slippa elitismen som kan finnas bland andra spelcommunities.

Om man vill spara pengar bör man göra om lezek tipsar om: köpa en digital NAversion då man betalar i dollar.
Man kan sedan bara byta till en EU server, om jag förstår det rätt, ändå.

Hade liksom många andra riktigt kul i beta 3.

Har inte varit aktiv på deras forum på ett tag, men innan har de haft mindre giveaways av VIPnycklar där, oftast efter 17:00 för oss. Om inte annat är det vanligt att andra forumiter länkar till nya give aways och tävlingar för nycklar.
http://forums.riftgame.com/forumdisplay.php?3-General-Discuss...

Mysigt med serier i CE och beta 3 har varit fin med alla de nya uppdateringarna gällande själar och ökat antal poäng.

@conthox
Har varit en lurker på riftforumen ett bra tag och det är faktiskt en helt okej communtiy - det var riktigt bra innan betan drog igång och lockade väldigt många nya som kom med upprepande frågor (som de äldre forumiterna tillslut tröttnade att svara på).
Tror också att en hel del oseriösa(?) spelare kommer försvinna när det väl släpps.

Mysigt med julkalendrar och goblintänder!

Fortfarande inte spelbart från EU, om man inte trixar till det, förstås.
nexonEU har en site uppe för just vindictus fast det är i stort sett bara en bild och en gilla-knapp för facebook ._.

Är liksom pezit lite orolig över hur gridnigt det blir. Undrar också lite om hur det blir utöver combatsystemet (som verkar riktigt skoj) då det kommit väldigt lite info om det hittils.
Även om dödandet i ett MMO är kul så brukar det gå bättre för de spel som har lite mer saker att göra, tex crafting.

Mhmm, laserljud och vettigt voiceacting gör mig glad.

happyface!
Misstänker att de första dagarna som det går f2p blir rätt fulla.

Inte kommit vidare långt i DDO själv, sådär lvl6-8. Vid lvl4 blir det knepigare och det hjälper att ha med en eller två andra spelare eller hirelings för att klara av dungeons.
DDO är helt klart ett av de bästa f2p just nu, och det är inte särskilt dyrt att spela i längden/aktivt jämfört med de andra. Att man kan välja att betala månadskostnad är finfint med.

Uppgradering

Awesome, fira med nåt gott!
Hoppas örontejpen funkade på shreköronen.

yum yum, Star wars!
Kommer antagligen inte rolla sith själv, men OM jag skulle göra det skulle jag gå in i rollen och leverera dom torraste skämten som jag kan. Mest för att balansera ut det dramatiska och stela i sith.

Chinese Crested

Men åh, de har ju Shreköron!