Inlägg av Ill-k

Inlägg som Ill-k har skrivit i forumet

nån mer som inte kan pröva MP?....får felmedelande "display name finns redan". när den ska ansluta till live inne i spelet....

Hade precis fått den första bra datorn hem när detta släpptes...jag och polarna satt inne i ett mörkt rum och spelade. Fyfan vad man hoppa till första gången man fick syn på en headcrab. Jag älskade spelet då och gör det fortfarande. Lätt genom tidernas bästa spel, för mig iaf.

Är verkligen all denna lagg pga av datorkraft?. Tycker bara scenariorna blir värr och värre...snart ospelbart.

Spelar heller ingen roll om man kör på lägsta grafiken eller högsta =/

mycket av sovietassult man fick se då...kändes mest som en reklamfilm för gammla =/

blir nog herald of xotli eller assasin

Castorfiber nej jag bor inte hemma hos mamma....
och jag stoltserar inte runt och säger att jag bryter lagar men ända sättet att protestera mot detta är juh att inte betala helt enkelt...
och varför ska jag behöva betala för att du ska få se reklamfri underhållning?!
...om du läser så skriver jag att självklart ska vi ha en oberoende kanal men då ska det inte vara massa serier och annat strunt utan endast nyheter osv, alltså sånt som har nytta av att vara oberoende!

Skrivet av dearme:
Skrivet av Ill-k:

7miljarder per år!! klarar de inte att driva två tv kanaler och lite radio på det?!
Nae bort med all underhållning minska till en radiokanal och en tv kanal med bara nyheter och information och ta 100:- per år eller nåt.

Har svårt att se hur de skull kunna driva sin verksamhet på 340 miljoner på år. Det svåra är väl inte att ha många kanaler, det är något som börjar bli billigare och billigare.

omsättning (lita inte på detta)
TV 4 kanalerna: 3 miljarder
TV3: 1.3 miljarder (1995)
Kanal 5: 1 miljard (2005?)
TV3, TV6, TV8 och ZTV: 2,9 miljarder (2006, MTG redovisar inte TV3 omsättning separat)

men visst borde man kunnda driva rena informationskanaler på 340miljoner per år? inte kan nyheter, debatter osv kosta så himla mycket....
sen menade jag inte precis 100:- utan något åt det hållet. det ska vara så mycket som krävs för att det ska räcka till nyheter debatter osv.

Fattar inte hur ni kan jämföra svt med vägar sjukvård osv. Har juh inte alls med varandra att göra. på vilket sätt är tv och radio underhållning livsviktigt?. Jag köper att det borde finnas en oberoende kanal som inte är styrt, men då ska det vara information inte någon underhållning.

Radiotjänst har juh ca 3.4milj kunder enligt deras hemsida.
Ta det gånger dagen tv avgift på 2032:- per år....6,908800000
7miljarder per år!! klarar de inte att driva två tv kanaler och lite radio på det?!
Nae bort med all underhållning minska till en radiokanal och en tv kanal med bara nyheter och information och ta 100:- per år eller nåt.

Och ni som säger att vi andra är egoistiska för att vi inte betalar är juh inte rikigt kloka. Bara för att ni gillar deras underhållning och att det är reklamfritt ska väl inte jag vara tvungen att betala! Det är ingen som av er som köper ja tillexempel spel till mig bara för att jag ska få mig min dos underhållning. Det är ingen av er som skulle betala ett företag massa pengar för att utveckla ett spel, bara för att de har lite kunder och inte klarar gå runt...

Förr va de väl alltid gröna uppe på och gråa under....gröna för att plan ovanför har svårare att se dem mot marken och gråa för att det e svårare att se dem från marken..
men men nu för tiden har det nog ingen betydelse. viktigaste är nog qatt dölja värme och synlighet på radar?

längtar!!

hehe tänkte precis samma sak

Gordon Freeman!

trååkigt?...helt sjukt bra
storyn äger. grafiken flyter på riktigt bra...sjukt snyggt och bra flyt...vikket inte är så vanligt inom mmorpg av de jag testat iaf.

nae testade två gånger,,,,vetifan men filen saknar typ 200mb båda gångerna....sen när man högerklickar och kollar arkiv så står det 99% om det har något med saken att göra vet jag ej.

finns på andra sidor bara att googla.....men gamerhell har jäkla bra servrar och bandbredd därför jag tankade därifrån..=/

nepp funkade inte heller samma skit fel filen är bara 99% bra av gamerhell att ha en fil som e korrupt på 5gig dessutom! fan alltså inte meningen att jag ska spela det här

hmm kunde inte vänta mer åkte till farsan hämta extern dvd...funka direkt...kankse blir lite lir inatt ändå

as skumt zip filen vart bara 99%!!! cp firefox :@....men men 96% nu....får hoppas att det blir komplett fil....vad gäller skivan vetifan varför det inte funkar....visst datorn e ca 2 år gammal men man kan väl fortfarande spela upp duallayer etc på en dvd brännare?...=/ ska testa farsans externa brännare imorrn se om det funkar då..i sånna fall ringer jag dell och ber dem komma och byta dvdn

men nu börjar jag bli riktigt sur....laddat skit clienten i 4 timar och filen är skadad?!½ skiter snart i det här spelet......

nahepp funka inte heller. då ere inte skivan det e fel på...har läst i forum att flera råkat ut för samma sak =/ får väl ladda client då.

skit oxå kom inte idag heller!. nepp nu har jag ångrat köpet och köpt spelet i affär istället.

oki låter bra :D. förhoppningsvis får jag spelet imorrn..men man vet juh aldrig :F har ni plats i eran kinship fortfarande?