Inlägg av Thomas

Inlägg som Thomas har skrivit i forumet

#GuessTheGame #717

🎮 🟥 🟥 🟩 ⬜ ⬜ ⬜

#RookieGuesser
https://GuessThe.Game/p/717

#GuessTheGame #710

🎮 🟥 🟥 🟩 ⬜ ⬜ ⬜

#Gamer
https://GuessThe.Game/p/710

Skrivet av Loxus:

Det har jag däremot

Haha, det är ju alltid något.

Kan ibland bli nostalgisk när jag tänker tillbaka på barndomen eller besöker vissa platser. Många bra minnen. Kan däremot inte påstå att jag längtar tillbaka. Jag har, precis som @Loxus säger, snarare gillat vuxenlivet mer. Även när jag var liten såg jag väldigt mycket fram emot att bli vuxen. Har (tyvärr?) inte heller mycket till barnasinne kvar.

Skrivet av Rhymst:

Det är tråkigare miljöer, sämre karta, färre quests, finns typ ingenting att göra, tråkigare vapen, extremt mycket sämre grafik, föråldrat, inte alls lika välbyggt och tight och lite av en walking simulator.. Jämfört med 4an och 76 dåra!.. Så det vette tusan?. 3an är också bättre än Vegas men dom är ganska nära varandra. Vegas var bra på sin tid men idag är det knappt ett 2/5 spel. Enligt mitt tycke 🙂

Hur vågar du ha en åsikt på internet?

🌎 Apr 20, 2024 🌍
🔥 1 | Avg. Guesses: 5.67
🟥🟥🟩 = 3

https://globle-game.com
#globle

Såg färdigt säsongen idag. Bra karaktärer och intressant värld. Tyckte att det slängdes in lagom referenser här och där.

Ja, en fabriksåterställning är väl det enda vettiga. Då känns det ju nästan som en ny konsol för din bror också.

Skrivet av Bussovic:

Fallout 76 till XBox finns fortfarande!

Plockar gärna den om möjligt. 🙂

🌎 Apr 2, 2024 🌍
🔥 3 | Avg. Guesses: 7.5
🟥🟥🟥🟩 = 4

https://globle-game.com
#globle

🌎 Apr 1, 2024 🌍
🔥 2 | Avg. Guesses: 8.67
⬜🟨⬜⬜🟥🟥🟥🟩 = 8

https://globle-game.com
#globle

🌎 Mar 31, 2024 🌍
🔥 1 | Avg. Guesses: 9
🟧🟧🟥🟩 = 4

https://globle-game.com
#globle

Idag hade jag tur.

Skrivet av Algustafa:

Jag tror annars på en Suka Nintendo eller en X-Blyat.

Eller en Njetendo.

En kRysslåda tror jag kommer att lyckas bra.

🙂

Köpte precis ett gammalt piano. Snällt av säljaren att slänga med en lägenhet på köpet. 🙂

Röstade inte på Backpacker då det på intet sätt är speciellt revolutionerande. Med det sagt så spelade jag verkligen skiten ur både ettan och tvåan som ung. Det lyckades på något sätt förmedla känslan av att man var ute på resande fot.

Mina röster föll på Minecraft, Mirror's Edge och Battlefield 1942. Minecraft tycker jag egentligen inte är speciellt kul, men det är ju ändå Minecraft. Mirror's Edge är helt fantatiskt. Synd att uppföljaren inte levde upp till den höga standard som ettan satte. Ett perfekt exempel på hur en öppen värld och jäkla skilltrees pajade spelet. Kunde man spela ettan kunde man helt plötsligt inte spela tvåan, för då var du helt plötsligt tvungen att låsa upp dina moves. Battlefield 1942 spelades många timmar på internetcaféer när det begav sig. Var ändå något speciellt att gå dit med ett gäng kompisar och köra.

Deklarerat och klart. Hade inga avdrag att göra, så det var bara att kolla igenom och godkänna. Skall betala ungefär 500 kronor, så jag är ganska nöjd. Man vill ju (innan eventuella avdrag) hamna så nära 0 kronor plus minus som möjligt.

Var där på semester i september 2011, så 12-13 år sedan. Passade på att gå på TGS. Kommer ihåg att jag spelade bland annat Ninja Gaiden 3 innan release. Kul resa.

Yakuza-fan som är man är (eller kanske var, rättare sagt) passade man på att besöka Kabukichō. Det var coolt att se hur likt det faktiskt var Kamurochō.

Hann med att se ganska mycket av landet. Från Sapporo i norr till Fukuoka i väster. Har väl tänkt återvända någon dag, men får se när det blir. Inom fem år kanske.

#GuessTheGame #667

🎮 🟥 🟥 🟥 🟩 ⬜ ⬜

#Gamer
https://GuessThe.Game/p/667

🌎 Mar 11, 2024 🌍
🔥 2 | Avg. Guesses: 9.67
⬜🟨🟥🟧🟥🟥🟩 = 7

https://globle-game.com
#globle