Inlägg av Okowita

Inlägg som Okowita har skrivit i forumet

Insurgency kommer jag att spela. Det mest roliga FPS krigsspelet om man har ett äldre grafikkort från typ 2010 t.ex.. Detta eftersom det är realistiskt så det känns som att ens vapen är så väldigt kraftfullt och man kan få flera kills i rad med få skott. Mycket trevlig upplevelse. Samt att det är krig mellan USA och islamister vilket är otroligt aktuellt och gör spelet roligare. Bra grafik och det finns ganska stora maps för att vara ett source engine spel.

AI kommer aldrig vara levande fast kan bli farligt för mänskligheten tror jag. Om man liksom tillåter en robot AI att få för stora möjligheter på jorden så kan den ju förslava mänskligheten tror jag. Det är lite som att först bygga massa atombomber och sen skicka dem som ett regn över exakt hela jorden plus i rymden där människor finns. Såklart så måste man vara oerhört korkad att göra något sådant och på vägen till att skapa förutsättningarna för mänsklighetens undergång/förslavning så tror jag endå att människor kommer att förstå att det är för farligt och sluta med detta. Att t.ex. släppa lös en AI robot som är smartare än en människa helt fritt om den har fysiska möjligheter (att röra sig alltså) som överstiger en människa är helt fel.

Jag tänker att DLC's är ungefär som extrautrustning till en bil som man köper. Undrar om Masahiro tycker samma sak om att bilföretag säljer extrautrustning till bilar?

Inga smurfar för mig inte

Det var en vanlig dag. Simon gick in på FZ. Efter att ha gottat sig med olika artiklar upptäckte han något! Vad är det! Aha det är en bloggfunktion. Simon började tänka, det kanske är något för mig. Idag när år 2013 går mot sitt slut så är Simon en av dom största spammarna på FZ blog avdelning. Han och Walter producerar blogginlägg i en aldrig sinande ström. Vad är syftet med detta? Är de i maskopi med FZ?

Jag gillar inte att de har valt Det namnet. Ondska finns tyvärr på våran materiella jordglob och även d*moner. Läs mer om hur ondska kan skada människor: http://www.greatbiblestudy.com/demons_kill_steal_destroy.php

Det stavas inte "Hassard" utan Hasard.

Citat:

Det hade varit väldigt bra om du förtydligat det, för det är ett stort hopp att gå från det mötet till att dra det till feminismen i Sverige i dag. Jag tror inte att jag behöver tillägga att jag inte håller med om beskrivningen.

Det står i den heliga skriften att även de bästa kan komma att förgöras ifall de hamnar i dåligt sällskap. Här är några liknande citat som jag menar:
1 Corinthians
Do not be deceived: “Bad company ruins good morals.”

Proverbs 13:20 ESV
Whoever walks with the wise becomes wise, but the companion of fools will suffer harm.

Länk: http://www.openbible.info/topics/bad_company

Jag håller med om att i feminismen kan spåras hat. Det är eftersom det finns en historisk anknytning till Bolsjevism och kommunism i Europa. Vi vet att kommunismen bröt mot mänskliga rättigheter genom tortyr och dödsstraff samtidigt som det var en toppstyrd diktatur.

Skrivet av VeGeTa_0709:

Denna dokumentär visar på krigets grymheter från en demokratisk stat. Kan inte för allt i världen förstå hur man kan försvara USA i sitt krigs härjande världen över.

http://svtplay.se/t/103472/dokument_utifran

Jag förstår inte varför du skriver om USA´s krig och därefter länkar till en reaktorolycka i Japan. Vad är det du menar, du får gärna skriva mer och utförligare.

Skrivet av VeGeTa_0709:

Bara tänkte fråga: hur många av er har sett dokumentären?

Jag såg några sekvenser från dokumentären nyligen. Fast jag har redan sett en annan dokumentär som var gjord av ett annat media bolag, alltså inte av SVT, som visade videofilmer från Japan och Fukushima.

Skrivet av båtsman:

Mary Wollstonecraft var några århundraden före. Om det inte var en lek med namnet Brest.

Jo juste på tal om franska kvinnor så fanns också Joan från Arc som var väldigt duktig ledare.

Varför jag började skriva om kommunistisk feminism är eftersom jag menar att i Sverige förs feministiska initiativet tyvärr av anti-rojalistiska socialister och judar. Situationen liknar den i Brest-Litovsk och vem vet ifall de i Sverige inte anser sig som bolsjeviker t.om.

Feminismen började för första gången på initiativ av bolsjeviker från Ryssland. Det går att spåra ganska exakt vart dessutom. Det är nämligen så att det hände på en konferens i Polen året 1918. Det var i staden Brest. Staden Brest-Litovsk är nu tyvärr en del av diktaturen Vit-Ryssland.
Såhär står det på engelskspråkiga Wikipedia angående den första kommunist feministiska kvinnan:
"The leader of the Russian delegation is a Jew, named Joffe, who has recently been released from Siberia", "The Moscovites had a woman as a delegate—of course simply for propaganda reasons."
Den kompletta artikeln rörande denna judisk-kommunistiska konferens där feminismen fanns kan läsas hos följande länk: http://en.wikipedia.org/wiki/Treaty_of_Brest-Litovsk

Jag vill påpeka att jag hos en väletablerad sökmotor har hittat en datorspelare som använder samma nickname som jag. Alltså nickname "sshaddoww". Det rör sig om spelet World of Warcraft och det står något om onda krafter. Det är alltså hos hemsidan wowstead.com som någon har skapat ett konto med mitt nickname. Länk till fakenick kontot: http://demonicpredators.wowstead.com/wow/characters/5528740-s...
Jag säger Er att det är helt främmande för mig att skriva ord som "D*mon".

Här nedan kan ni se ett intressant konstverk med S:t John döparen och S:t Paul hermiten.
Länk: http://nibiryukov.narod.ru/nb_pinacoteca/nb_pinacoteca_painti...

Angående trådstarten så är jag fortfarande nu, nästan fyra år senare, kritisk till att så många människor sitter nästan som förslavade framför sina datorskärmar och spelar spel som World of Warcraft.

Jag åsyftar såklart boxningssporten där man använder hjälm.

Ifall Paulo ser ut som på bilden så bör han söka meditativ hjälp, för någon som utför en boxningssport bör akta sig för näsan sin. Kick-boxing är ju något bättre isådanafall.

Judendom, copy-pastande och hämnd. Det låter ju inte direkt roligt, att döma av de dåligt färglagda bilderna. Just lättjan att inte orka göra klart något som man påbörjat, att de kopierar är något som jag tycker är dåligt. Fast det är väl sådana här mediala upplevelser man får vänta sig när Hollywood flyttar in i spelbranschen.

Jo själva flykten är uppdiktad. Fast en del polska fångar fick göra en liknande resa från gulag lägren, geografiskt sett, när de allierade lyckades få loss 100,000 polacker ur fångenskap. De hade gett Sovjet vapen, ammunition, jeeps osv. för att i utbyte rädda 100,000 polacker som istället skulle få strida mot tyskarna i Afrika och senare på västfronten.

Resan var genom kazakhstan och sen över Kaspiska havet i båtar ner till britternas arabkolonier där de tränade hårt i öknen inför kommande strider mot Rommel.

Jag tycker mig se att de har kollat på arma 2 när de gjort detta spel. Finns en del likheter, t.ex. med arma 2 demot när man kommer ner över en kulle osv.

Ja vi som minns joint operations vet att det är sjukt episk känsla att vara 150+ spelare och kriga.
Där var iofs mapsen flera km breda/höga med snabba helis och båtar.
Jag spelade endast på 150+ servrar för det var det roligaste, väntade t.om. i kö för att få spela på en sån server.

Wii är ju till för barn och åldringar, därav spel som detta.

undrar om de kommer försöka mjölka serien så mycket att det till slut kommer ett mmo? haha