Inlägg av godsaveme

Inlägg som godsaveme har skrivit i forumet

Till er som är lite i det oklara med vad som är vad.

Adderall är amfetamin och är en centralstimulerande drog, till de pajaser som hävdar att Koffein inte är en centralstimulerande drog kan snabbt kolla här.

https://sv.wikipedia.org/wiki/Centralstimulerande_preparat

Kaffe är med andra ord en "mildare version" av amfetamin, proppa i dig 500-1000mg koffeintabletter så får du en jävla dos Noradrenalin och Dopamin ut i geleklumpen du har mellan öronen, det är inte för inte varenda jävla gamer sitter och proppar i sig Koffeindrycker.

Alkohol är en drog och är starkt fysiskt beroendeframkallande alla som hävdar annat är fulla av skit och det vet dem själva också. Läste nån som även skrev att Alkohol inte klassades som en drog då den inte var beroendeframkallande.. Vad härligt! med det argumentet kan vi äntligen legalisera Cannabis då det finns forskning som stärker starkt att denna växt inte är fysiskt beroendeframkallande.

Såhär ligger det även till för er som undrar om man kan Boosta med amfetaminpreparat i tävlingar, ja det går utan tvekan såvida du själv klarar av ruset och kan hålla din fokus på spelet och inte sitta och gagga massa skit om nåt helt annat med ditt lag. De som dock har dessa preparat som medicin och tar dem dagligen får inte samma ruseffekt eller boost som man får om man tar det en/två gånger.

Amfetamin går inte att bruka kontinuerligt då det är ett preparat som i sin tur öppnar upp portarna i centrala nervsystemet och skickar ut en högre % av ditt noradrenalin och dopamin samt lite serotonin. Mer än vad du vanligtvis skickar ut i hjärnan i ditt normaltillstånd, problemet kommer när du inte vilar mellan varven så har du inget av dina signalsubstanser kvar att skicka ut i hjärnan efter ett tag och du behöver få i dig näring och få vila för att få tillbaka dessa signalsubstanser amfetamin använder sig av för att boosta dig. Med andra ord är det rätt meningslöst och poänglöst att försöka ta amfetamin mer än 2-3 dagar i rad för du får bara effekt i början samt att du måste dosera mer de senare dagarna för att ens komma upp på samma nivå som du gjorde första doseringen.

Min personliga åsikt är att det inte har nåt i tävlingsformat att göra, vill du boosta använd skiten på din fritid/träning och anamma hur du spelar i det tillståndet till ditt normaltillstånd istället..

Jag har en kopiös dos erfarenhet när det kommer till många droger och dess effekter, biverkningar samt hur de fungerar.

Allt jag kan säga är, har ni aldrig provat eller ens har en gnutta aning om hur preparatet verkligen funkar ja då spelar det ingen roll om ni är medlemmar i någon kristen antidrog-grupp, ni vet fortfarande inte ett skit förrän ni själva sitter med egen upplevd erfarenhet i bagaget.

Tro inte på all indoktrinering och lär er tänka själva och skaffa er egna uppfattning. Må bäst alla.

Vad händer när lagförbudet mot adderrall, ritalina och andra amfetaminpreparat sätts in och en progamer som verkligen har ADHD ska försöka spela turneringar? Får han/hon dispans eller diskas han/hon eller förbjuds han/hon helt från att delta i turneringar?

Även om det är ett free to play är det Ubisoft, sen The Crew har jag sagt att jag inte rör ett skit ifrån dom mer, har inget förtroende för dessa girigbukar längre.

Skrivet av ClockWise:
Skrivet av LoMack:

Hur kan man tävla i ett spel som handlar om 95% tur?

Skrivet av godsaveme:

Ser inte riktigt E-sport potentialen i detta spel där åtminstone 80-90% av spelet handlar om vem som har mest tur, resten handlar om vem som har lyckats skramla ihop bäst kort eller lyckats bygga bäst deck eller den som har flest kort kvar mot slutet av matchen..

Näe tacka vet jag svenskutvecklade Scrolls, där har du fan så mycket mer e-sport potential, där är det iaf taktiken som avgör..

Uppenbarligen har ingen av er hört talas om tävling i kortspel som MTG eller något annat. Att säga att spelet är 95% tur är som att säga att StarCraft är 95% tur för det beror på vart motståndaren tittar på kartan när du gör något.

Allt handlar om information om sin egen lek, motståndarens lek, och hur man bäst hanterar den informationen för optimala resultat - som vilket strategispel som helst. Sen att Hearthstone kanske inte är helt balanserat är väl en annan sak, och visst har det en del RNG-moment, men det har alla spel och alla kommer spela efter samma villkor.

Jag vet mycket väl om vad magic the gathering är och jag vet att det anordnas turneringar i det också. Problemet jag försöker framhäva med detta spel är att momenten för att det inte ska snowballa tack vare RNG är alldeles för små, oavsett om man är skillad och kan bygga en otroligt bra kortlek så är det inte säkert att just ditt nästa kort är det kortet du behöver för att kunna avsluta fienden i nästa turn, men istället kanske han får ett kort som gör att han kan döda dig på sin turn..

Det jag vill komma till är att det är alldeles för små saker i Hearthstone som faktiskt gör det e-sport vänligt. Jag sa aldrig att kortspel i sin tur hade e-sport potential, om du läser om det jag skrivit så säger jag att Scrolls har en mycket högre e-sport potential där du ska slå ner motståndarens torn och skydda dina egna torn, du kan även offra kort för nya kort eller offra kort för "mana" vilket i sin tur öppnar upp för flera sätt att spela på och inte enbart förlita sig på tur känns mer som en blandning av schack och kortspel medans Hearthstone är mer tur än strategisk planering och även om en del strategisk planering förekommer i Hearthstone så tar det inte bort det faktum att RNG spelar en för stor roll..

Ser inte riktigt E-sport potentialen i detta spel där åtminstone 80-90% av spelet handlar om vem som har mest tur, resten handlar om vem som har lyckats skramla ihop bäst kort eller lyckats bygga bäst deck eller den som har flest kort kvar mot slutet av matchen..

Näe tacka vet jag svenskutvecklade Scrolls, där har du fan så mycket mer e-sport potential, där är det iaf taktiken som avgör..

Dota 2 = svårare, högre skillcap (bortförklaringen = segt, laggigt)

League of Legends = simpelt, rörigt, fult och mer casualvänligt..

Tacka gudarna för att ranked äntligen kommer till Dota 2, där har iaf League of legends lyckats bättre tills nu, ska bli spännande och se vart det bär..

Skrivet av ptr:
Skrivet av godsaveme:

Nån som lyckats komma in i Open betan via Origin än?

Nopes, hittar fortfarande bara "Battlefield 4 - Kommer Snart: Spela gratisbetan", men ingenstans där man kan börja ladda hem betan

Näe men det här kunde man väl ge sig fan på, här har man suttit och längtat och väntat och när man väl tror att man ska få chansen att grabba tag i det man väntat så länge på så serveras man istället en pungspark och får vänta lite längre..

Nån som lyckats komma in i Open betan via Origin än?

Snart kommer dom släppa demos som DLC's, så du måste först köpa spelet för att sedan få tillgång till extra content som att spela den där grymma banan i en demo version istället..

Jag tycker vi borde ta en titt på introt en gång för alla, är det verkligen så jävla hemskt och är det verkligen ingen som ser parallellerna som hela tiden målas upp av denna värld med några av dom sju dödssynderna.

Högmod
Girighet
Vällust
Avund
Frosseri
Vrede

Jag är stark förespråkare för Anarkism och stark förespråkare för kvinnliga rättigheter och jämnlikhet, men jag skulle bli förbannad om en värld ska spegla kampen mellan himmel och helvetet, demoner och änglar inte var uppmålat på ett så bisarrt och starkt sätt som Ninja theory valt att göra, att sitta och säga att det är på grund av tjocka 30+ män är att måla en lika stor nidbild av en viss grupp som det är att man skulle måla upp kvinnor som porriga och slyniga,,

jag håller helt med Arnroth om att man ska försöka undvika att objektifiera och måla upp kvinnor på ett visst sätt, men hur jävla tråkigt skulle detta spelet inte bli om dom inte målade upp starka karaktärer? Hela poängen med detta tillvägagångssätt är ju just att bygga upp känslor hos folk och detta är ett sätt att göra det på, som jag sa innan, ser man inte liknelserna så missar man hela poängen, den största formen av ignorans är att döma bort något innan man vet något om det..

Är det ingen mer än jag som ser parallellerna med att dem målar upp en värld full av syndare som styrs av demoner, en av dom största synderna enligt kristendomen är väl köttsliga lustar och begär, det är väl inte för inte som den första kvinnan med Mundos är helt jävla förstörd i hyn och vill vara mästerdemonens bitch och eftersom Dante är en ganska trasig Nephilim så är det väl inte konstigt att han har sjuka köttsliga begär som han vill fylla.

Världen är snevriden och korrupt och styrd av demoner man skymtar även att stripporna på klubben i loppet av en halv sekund har svarta vingar och helsvarta ögon, att sitta och gnälla över att spelet målar upp och objektifierar kvinnor är lika fjantigt som att säga att våldsspel föder psykopater, sluta ta allt på svart och vitt det är ett jävla spel som målar upp en fiktiv värld, ta det för det istället och sluta blanda in massa jävla PK tjafs i det hela, så jävla svårt kan det inte vara att se liknelsen med helvetet, demoner, begär, synder, pornografi, mansgrisar och slyniga kvinnor..

Kan dom inte kalla det för en Warcraft film istället för world of warcraft film? filmen handlar väl om Warcraft universumet inte om spelet world of warcraft, löjligt att anamma det sista spelet i seriens namn när de spel som kom före är mer betydande för storyn..

såg nu i efterhand att Blizzard iaf väljer att kalla den för Warcraft filmen..

Glöm inte att regga dig för Simcity-betan

Jag har totalt glömt bort det och kommer fortsätta att glömma bort det..

Ah jag ska höra runt med några polare, finns säkert några som gärna skulle ta en invite =D pmar er när jag vet, tack som fan..

Letar dota 2 nyckel

Om det finns nån vacker själ där ute som skulle sitta på en dota 2 nyckel att ge bort så skulle jag vara evigt tacksam..

Sluta gnäll förhelvete, det är väl fan bättre att dom ger fan i att släppa ett pvp-system som är skit och går tillbaka till ritbordet och gör om och gör rätt, mer än vad många sketna spelutvecklare gör idag iaf..

Hoppas dom slänger in nåt i stil med Tower defense och objectives, ctf är också välkommet, varför kanske ni frågar?
Ja för att vanlig arena pvp kommer bli pisstråkigt efter ett tag helt enkelt!

Självklart kan dom ha arena pvp också men det är bara bra att dom lägger ner tid på att skapa nåt annat..

Tänk er LoL eller HoN fast du kör din egna champ/hero med din egna build, vore ju hur jävla värt som helst..

Så sluta tugga whinerbröd och var glada att dom lägger ner tid på skiten..

Kan säga att det är ett riktigt bra Hack'n'slash spel, ni som blev besvikna på D3 kommer nog gilla det här då det är mer likt D2 än D3.

Ni kan få tillgång till betan via deras hemsida för 100kr, pengar som utan tvekan är värda att lägga till ett spelföretag som gör ett spel tillsammans med sin fanbase och sen när det är klart så ger dom oss det helt gratis, dom förtjänar all support dom kan få för det här spelet kan bli riktigt jävla bra när det är klart.. Det är redan riktigt bra!

Säljes 2 st keys: Borderlands 2

Säljer 2 st Borderlands 2 keys till PC 300 kr st.

Hör av er om intresse finns..

ge mig quake 5 arena =P så ska jag gråta floder av lycka..

Man kan säga vad man vill om dagens FPS, men det finns inget FPS där ute som är bättre än Quake 3 arena, den kontrollen och spelkänsla det spelet har är fan top of the line om man jämför med t.ex CoD eller BF, nog för att båda dem spelen är roliga men jag ser dem inte alls som i samma klass som Quake 3 Arena..