Inlägg av nollgrader

Inlägg som nollgrader har skrivit i forumet

Tragiskt. Läste om spelet häromdagen och hade tänkt köpa det idag, men så läser man allt sånt här. Pass!

Skrivet av trickeh2k:

24st har gett konsolen en etta i betyg, man undrar ju hur många av dessa som ens äger en ps5:a?

Fick en etta av mig eftersom den inte går att köpa någonstans. Vaporware

Skrivet av jreklund:

Det är fortfarande inget typsäkert språk, du får göra absolut vad du vill. På gott och ont då, så det gäller att man som grupp sätter en egen standard hur saker och ting ska fungera.

Det finns även typed properties i 7.4 nu, så stora framsteg har gjorts den senaste tiden. Vi får även union types i 8. Ge mig generics nu så kommer jag att vara en happy camper så att säga!

Men självklart handlar det om hur strikt teamet väljer att vara eftersom inget av det är ett måste att använda.

Skrivet av anon_646:

Blivit så van med Intellisense och Code-completion med Rider så att gå till ett script-språk tar verkligen emot

Kodar man i PHP utan att använda PhpStorm så gör man fel

Skrivet av Sillgam:

Om du har varit ett fan i 20 år så är väl 3 års väntan ingenting.

Gå och lägg dig.

Skrivet av Sillgam:

@nollgrader: Du är alltså så enkelt att marknadsföra till att du hade blivit glad av att se en 5 sekunders trailer? Företag måste älska dig.

Han som var producent för D2 tolkar f.ö. situationen på samma vis som jag gör, https://twitter.com/Grummz/status/1059206672143409155

Skrivet av Sillgam:

@nollgrader: Diablo 3 fick en expansion 2014 vilket var 4 år sedan. Knappast 20 år alltså (ja, jag vet att det var hyperbol). Sedan dess har det funnits flertalet säsonger och patcher samt en ny klass.

Livstecken har vi dessutom redan fått eftersom de har sagt att de arbetar på flera Diabloprojekt.

Läs om, läs rätt. Jag menade inte att vi har fått något nytt på 20 år. Diablo 1 släpptes 1996, folk har det vill säga spelat Diablo-spel i över 20 år och det är de (PC-spelarna) som de borde tänka på.

Skrivet av Sillgam:

@nollgrader: Du är alltså så enkelt att marknadsföra till att du hade blivit glad av att se en 5 sekunders trailer? Företag måste älska dig.

Folk är sura för att det känns som att Blizzard totalt struntar i de som har spelat Diablo i över 20 år. De vill ha något som tyder på att de arbetar på serien på PC, ett livstecken, inte mer än så. Istället är det som en vägg och så kör de ner en reskin för telefoner i käften på dem.

Skrivet av mrFluffy:

When it's done?

Eller ska de släppa halvfärdiga spel?

Vet du hur de hade kunnat undvika allt drama? En kort grafisk sekvens på 5 sekunder i slutet på presentationen som fadear in i något som innehåller "IV" eller "HD", samtidigt som de avslutar med "When we are ready to, we will share more."

Skrivet av Kleptoman:

Det här börjar ju bli löjligt.

Jag tycker det var en fin gest, vad vet vi egentligen vad Jurian har för relation till RDR?

Om motorn är likadan som den var i Fallout 4, så håller jag med Roy Batty -- i högsta grad en bajsmacka. Sedan tror jag personligen att det här med Fallout utan story kommer att vara dötrist i längden, men det är min subjektiva åsikt.

Skrivet av deftune:

Så jag säger inte han borde få billions med tanke på han slopa procentdealen men definitivt en bonus och kanske även möjlighet till framtida samarbete. Win win.

Jag har en känsla av att Andrzej är extremt svår att arbeta med, så frågan är om de vill ha ett framtida samarbete med honom. Tydligen så är spelen inte ens baserade på storyn i böckerna specifikt, utan utspelar sig efter dem. Det betyder att de inte behöver ha med honom att göra så länge de har den copyright som krävs för att fortsätta.

Skrivet av Ftmch:

Jag är fullt medveten om vad en undercut är och att det var en populär frisyr på den tiden, det jag inte köper är undercut+skäggkombinationen som den ser ut på just den här karaktären, visa mig EN bild från den tiden på en person med den frisyren + skägget (foto eller tecknad) så kan jag nog köpa det, har letat men inte hittat.
(säger inte att det inte fanns NÅGON 1918 med det utseendet, påpekar bara att det får mig att tänka mer på moderna män än en man år 1918 då den kombon inte verkar höra till vanligheterna, och det är negativt för mig när det gäller inlevelsen).

Konstig sak att störa sig på. Om det är något du ska störa dig på, så är det snarare att spelet ser sjukt tråkigt ut för att vara ett vampyrspel.

https://www.twitch.tv/videos/262365105?t=15m54s

Skrivet av breahl:

Förstår inte ens hur han kan vara känd? Vad är det folk gillar med honom? Ingen kommer veta vem han är om 10 år.

Han har legat etta på YouTube i 4 år i sträck (med god marginal, i alla kategorier), så att påstå att ingen kommer att veta han är om 10 år bara direkt felaktigt.

Skrivet av breahl:

Hur exakt borde det vara?

FPS som inte är åt helvete på mitt GTX 1080 känns inte som att det är för mycket begärt. Som sent för 1 månad sedan när jag senast testade det så var det inte i närheten av acceptabelt på höga inställningar.

Skrivet av Sviskon:

Väljer man att öppet visa sitt spelande till allmänheten i realtid så får man räkna med att det kommer slå mot en i form av "sniping" och "ghosting".

Öppnar man dörren för svinen så kommer de komma in..

Precis så är det. Välj valfri streamer som är populär på Twitch, så är det stream snipers som kommer att dyka upp med jämna mellanrum. Vissa är mer ihärdiga än andra. Quin69 kan inte levela i WoW utan att samma personer stream snipar honom t.ex.

@abso: Skillnaden är väl att andra servrar är placerade i länder där de inte kan stänga ner dem lika enkelt. De här var så naiva att de trodde att de kunde köra den i USA.

Skrivet av mrpijey:

De som satt en orealistisk ribba för spelet och jämför det med en serie som haft tre hela spel på sig att utveckla storyn och sedan gnäller över lite ansiktsanimationer...

Animationerna (hur saker och ting rör på sig) är det som har fått mest kritik i media, men det är inte vad som gör att folk inte kommer att skaffa det, oavsett antal patchar de släpper för att fixa läppsynk eller hur karaktärerna springer. Titta på klippet som Marcus postade som sammanfattar det väldigt bra.

Synd att karaktären inte är det minsta lik henne. Då kanske det hade varit värt att spela igenom.

Det enda de verkar ha lyckats med är de manliga karaktärerna.

Skrivet av fredo:

Känns ju logiskt att du vill straffa lokala "svenska" företag (ja, jag vet att många företag har utländska ägare) och de arbetstillfällen och skatteintäkter de genererar för Sverige för du ska tjäna ett par hundringar här och där. Det känns inte rätt att företagen ska straffas för ett politiskt beslut.

Är det så satt svenska företag blir straffade pga. straffavgiften som regeringen infört, så är det regeringen de ska ta upp det med, inte mig som konsument. Inte mer komplicerat än så.

Skrivet av Araxnoid:

Jo det låter ju logiskt att importera ifrån utlandet för att slippa betala skatten men sen istället betala den summan i fraktkostnaden istället.
Logik på hög nivå

Det var nog du som inte riktigt läste. Ingen frakt över en viss summa på Amazon.de.

Jag kommer också att göra mina framtida inköp via Amazon.