Inlägg av Plimp

Inlägg som Plimp har skrivit i forumet

Skrivet av Patrik1975:

PS plus har väl aldrig varit något dragplåster direkt, däremot har PS now sedan länge regerat över Microsofts game pass så detta blir säkert jättebra

Må väl hända att PS now regerar med det antal spel dom har i sin katalog. Men kvalitets mässigt så regerar Game pass ganska stort.

Ser fram emot fredag. Ska bli riktigt kul:)

Har spelat lite över 30 timmar och tycker det är riktigt kul. Det enda problemet jag har med spelet är jag inte får några random encounters när jag fasttravlar eller till fots.

Det ända som jag är orolig för är röst skådespeleriet. I dom gameplay trailers som jag har sett så är det som dom bara läser manuset det är liksom ingen inlevelse i det hela.

Skrivet av Zainter:

Vad jag mindes av första spelet, så låg Desmond miles?! på en brits ? inte upphängd som nå bdsm orgie.. följer dom storyn i spelet eller hittat på en del och tagit en del från spelet?

Filmen har inget med Desmond miles att gör. Det är en helt annan tidslinje. Jag tror dom försöker undvika så mycket som går att ta saker från själva spelet. Jag tror dom vill helst bygga en helt ny story.

Lustigt det flyter hur bra som helst på min dator och jag sitter på ett 980ti.

Skrivet av adamtore:

Vilket egentligen är ren bullshit för du får inte pengar tillbaka, du får dem på ditt steam-konto. Någon borde ta Valve inför EU-domstolen.

Jag har fått pengarna tillbaka till mitt bankkonto genom att göra en refound genom visa kortet. Så det absolut att få tillbaka pengarna om man använder sig av ett visa kort.

Skrivet av 4skin:
Skrivet av FZ:

Man behöver inte ens lämna startplaneten, menar Reddit-användaren DoktorFeelgood. Han/hon säger sig ha maxat lagringsutrymmena i sin exosuit, sitt skepp och sitt multiverktyg

För fan, det är Sverige 2016 och vi säger HEN. Kom in i matchen

Sluta larva dig för fan. Hen är jävla påhittat mup ord som råkade hamna i ordlistan.

Det enda problemet jag anser som gör att man blir frustrerad är att dom inte har fått ordning på nätkoden än.

500 vilket jävla skämt..

Det kan vara en kondensor som håller på att ge sig..

Någon som testar med ett 950m

https://www.youtube.com/watch?v=Q76BDfvSgBc

Skrivet av Apministern:
Skrivet av Fuidama:

Svårt att säga för mobila grafikkretsar. Enligt notebookcheck.net så är ett 950M i samma nivå som ett GTX 470 (desktop) men det finns två varianter av 950M, en med GDDR5 och en med det långsammare DDR3 minnena vilket kan resultera i märkbar prestandaskillnad.

Om ingen annan här har liknande dator så rekommenderar jag att du testar "Can you run it" mjukvaran för att åtminstone få en fingervisning om var din dator ligger.
http://www.systemrequirementslab.com/cyri/requirements/overwa...

Intel HD4400 är en väldigt basic grafikkrets, så att t.o.m. den kretsen kan köra Overwatch (minimum req) borde betyda att ett 950M kan köra det på åtminstone lägsta inställningarna. Men det är bara spekulationer från min sida.

"Can you run it" påstår att datorn inte pallar det men samtidigt står det att jag klarar alla speccsen =S

Det ser ut som att det är ditt gkort som failar på "Can You Run It" det är väl därför den säger att du inte kan lirra spelet..

Skrivet av T.Mani:
Skrivet av erson:

Oj vad detta spelet tappat spelare redan! Gick fortare än väntat.

Var kan man läsa hur mycket spelare spelet har tappat? Jag har ingen aning för jag valde att aldrig köpa denna repetitiva dynga

Kalla det vad du vill men dom flesta online spel är repetitiva och det är ganska svårt för ett nytt spel att ha mycket innehåll från första början. Kan ta Wow som ett exempel när det var nytt så fanns det inte så mycket att göra när man var max lvl men det ändrades efter ett tag. Det gäller samma sak med The division det kommer att finnas saker att göra efter ett tag men man måste ha tålamod.

Har addat Dig.

Skrivet av cinort:

Hej. Undrar lite varför eran sida hackar så in i bängen. Sweclockers och tex gamespot.com flyter på som smör när man scrollar upp och ner bland nyheterna. Ganska irriterande och jobbigt för ögonen.

Måste vara något på din dator jag märker inget när jag scrollar..

Jag kan hänga på och köra lite DZ från och till mitt nick är Plimpen på uplay.. Har en TS server också om man vill sitta inne på den och prata istället för voice chaten ingame´..

Det kommer bli mycket gnäll på dom som har lagt +stats på lmg/Smg/ar på sin armor.

Kan hänga på och lirra också. Har också en TS uppe om någon är intresserad att sitta på den. Om intresse skicka ett PM så får ni Adressen..

Uplay: Plimpen

Dom flesta spelen som har varit katastrofalt buggiga är oftast från ubisofts egna studios. I det här fallet är dom bara utgivare av spelet och har inte pruducerat det. Och jag tycker Massives har gjort ett riktigt bra jobb. Tycker att spelet är grymt kul.