Inlägg av Jonrei

Inlägg som Jonrei har skrivit i forumet

Diablo 4 och Dead Space remaken helt klart!

Haha, läste"kinesisk hammare"...Tänkte, vafan är det för speciellt med en kinesisk hammare?!

Min rogue

Om jag vinner '' i'm going to party like it's 999!''

Skrivet av Weeks_death:

Jag har tonat ner PvP närvaron online just för jag orkar inte med fusk, så slutade spela de spelen. Har många PvE där COOP är stor del och där har jag bara råkat ut för fusk ett fåtal gånger (på kanske 10 år har jag uppmärksammat fusk en handfull gånger). Senaste fusket var dock när jag cross-play spelade, så ja; konsoler har problem med fusk de också.

Om jag förstått det hela rätt så är nya konsolernas strukturer lika eller identiska med PC, så hur fusket slår mot nuvarande generations konsoler vet jag inte. Vild gissning är att fuskandet går upp?

Finns tredjeparts kontroller till konsoler som löser aim åt dig via macros osv. Men de ska bannas nu i CoD och Destiny, vilket är svinbra! Hatar fusk!

Skrivet av Frezy_man:

Inte alltid sant. Fortnite har t ex balanserat det genom att ge konsolspelare en viss aim assist.
Så kollar man toppspelarebasen så är det många som kör med handkontroll faktiskt.

Samma gäller Destiny. Men där är tyvärr vissa vapen broken när man kör med handkontroll såsom Crimson och The Last Word handcannons. Men annars funkar det med Crossplay i Destiny, bara hoppas Bungie fixar med vapnena bara så att det är mer rättvist och balanserat.

Min chef frågade faktiskt häromdagen när jag ville ta semester... Well, kan väl säga att jag kommer nöta jävla massa Diablo i en vecka. Men jag tänker inte ta 4 veckor, måste spara lite iallafall

Skrivet av Jaxz:

Musik, ljud och grafik är riktigt bra men jag gillar d3's grafiska stil mer

Du gillar fortnite va? Skämt åsido, smaken är som baken. Men! D3s grafiska stil är ju scheisse 😋 Det är så här Diablo 3 skulle ha sett ut!

Riktigt taggad på släppet! Diablo 4 kommer bli en hit tror jag. Enda minuset är all lagg man upplevde så fort man var i stan. Men annars flöt spelet på som en dröm Hoppas alla bekymmer med lagg och annat som folk fick tyvärr uppleva fixas.

Jag är som sagt taggad som fan! Kötta med min rogue med ice build som var riktigt najs

Kört en hel del Witcher 3 efter uppdateringen. Så kommer fortsätta med det i helgen (Nästan hela helgen. Måste ju fira nyår också...suck ). Är på Blood and wine expansionen just nu

Ojoj, ta sig igenom detta goa spel igen vore ju något. Jädrar vad jag köttade SP delen och MP. I MP hade jag skitskoj som bågskytt

Fyfan, vilken timing säger jag. Har inte haft några som helst problem med spelet. Sen när jag sitter och snackar med the bloody baron då krashar spelet och sen kommer uppdateringen

Mass Effect (trilogin) har man kört bra många ggr. Ett topp spel för mig Sen om man ska köra MP är det ju CoD, Destiny 2 ( pven är också najs iofs i destiny) eller CS

Skrivet av the_man_swe_90:

Sugen på PC versionen men den behöver nog uppdateras efter att läst recensionerna

Samma här. Jag var nära att förhandsboka, vilken tur att man inte gjorde det. Men sen var jag sugen som fan på köpa spelet igår när det släpptes ändå. Men ja, får vänta på en update innan köp.

Härligt, kan de ju fixa ljudbuggarna i Cyberpunk när de ändå håller på.... Så trött på att ljudet bara sprakar och sen bara försvinner helt. Hade inte det problemet innan. Trist när man ska fortsätta med spelet efter en lång paus 😑

Sorry för OT.

Destinyfall: The Division. Fick Titanfall vibbar när han satt i mechen. Såg lite fränt ut ändå... Får se helt enkelt om man provar sen.

Skrivet av Shamanfox:

Testa sänka mängden videominne spelet får lov att använda. Detta löste problemet för mig (har RTX 3080). Jag sänkte bara med 50 (dvs 1 tick) och sen dess har jag inte kraschat.

Ok, tack! Roliga är att jag stängde av discords ingame overlay och sen tog jag verify integrity of game files på steam. Då hade jag inga problem sen Men bra tips om det är så att det skulle råka krasha igen.

Skrivet av anon_79617:

<Uppladdad bildlänk>

Haha. Roligt

Btw, någon som har hittat en lösning till dessa krasher man kan få ibland? Jag kan spela bra länge och sen rätt vad det är så krashar spelet. Ibland kan jag spela utan som helst problem. Nya drivisarna skulle ha åtgärdat problemen, men icke! Uppskattar lite tips om nån har en lösning Annars flyter spelet på fint och jag gillar det skarpt

Skrivet av Chicobello:

Håller med. Själv kör jag standardskins på både vapen och karaktär. Alltid lika cringe att se dessa maskbärande incels med röda eller guldfärgade vapen.

oooh nej, ursäkta oss som är lite camo-kåta etc, men jaga camos etc känns som ett mål i spelet. Man spelar för att låsa upp saker istället för att bara panga folk, visst är det kul, men det är roligare med ett mål. Sen maskerna tycker jag är lite fränt ändå. Men ja, det sticker väl lite i ögonen när man ser nån springa omkring med rosa grejer på sig, men men. Men att kalla folk ''incels'' för att de väljer att spela med camo, eller gillar att spela som diverse karaktärer med masker etc är ''cringe'' imo.

Sen ordet ''cringe'', haha. Och du tycker det är löjligt med maskbärande spelare med camos på sina vapen... Ooooookaj, right.