Inlägg av AntonAlmighty

Inlägg som AntonAlmighty har skrivit i forumet

jag vill ha en nyckel!

Jag är intresserad!!

Lagom till helgen, halva priset på GTA V till pc

Tar också gärna en ifall det finns kvar ^^
(Arken1937@hotmail.se)

Tur att de inte gjorde de då , den filmen sög ju ...

Joe Danger 2 släpps om en vecka

AWESOME!

Det enda det händer att jag kollar på är League of Legends. För jag tycker att det är det enda som är roligt att kolla på som är speciellt E-sport, annars kollar jag mycket på diablo streams , mycket kingkongor och munken hafu .

IMO är diablo 3 svinkul så jag tycker du borde iaf testa men det är ju trots allt upp till dig

Okej tack för ideérna, har kört diablo 2 men tröttnade faktiskt.
Däremot Diablo 3 fick jag ett guest pass av en kompis och tyckte det var skitkul!
Ska köpas i veckan men jag undrar en grej bara, witch doctors de har ju vapen equippade men använder de aldrig?De skjuter ju typ bara giftpilar och summonar saker, har jag missat nåt eller ska det vara så? För jag tänkte det är ju rätt värdelöst att ha ett vapen man inte använder...
Skulle bli tacksam om någon kunde säga något klokt om saken ^^

Bör Diablo 1/2 spelas innan 3?

Hej, jag undrar ifall ni tycker att diablo 1 och 2 bör köras innan 3:an , jag har 2:an liggandes men kom aldrig riktigt in i det. Så är diablo 2 värt att spela trots sina tolv år på nacken ? Eller bör jag rent av börja från 1:an tillochmed? Skriv gärna hur ni tycker och tänker och vilka ni har spelat.

Tack på förhand.

Wow... Mw3 ... Det var ju kul, för ett år sen hehe

Updating setup files aslänge :S

Modern Warfare 3 säljer långsammare än Black Ops

Bra då kan andra spel få skina lite också

Skrivet av LoyalCrystalean:

Jag tänkte testa HoN efter jag kört mycket LoL, men eftersom jag är väldigt ovan med DoTA så gick det ganska dåligt för mig och mitt lag på HoN. Men då bara för det ska väl för fan inte massa jävla idioter kalla mig "noob", "go fuck yourself", "motherfucker", "idiot", "can't you just get banned" etc... Trakassera sönder mig bara för det, inte så kul! Men gillade ändå så inte HoN så jätte mycket åndåså för utom miljön och grafiken, sjävla systemet i sig tyckte jag INTE om.

Blir så ifall en orutti börjar köra MOBA för i 5v5 är det väldigt svårt att bära en noob , eller man behöver så mycket power som möjligt eller vad man ska säga, det är bara att skita i haten i början ^^

G53 med nåt red dot ... typ när jag kör engi
men med assault är det ju typ fortfarande AEK eller M416

Åk slalom.

Skrivet av conthox:
Skrivet av AntonAlmighty:

barn är ju ett enormt ansvar som man inte bara skaffar utan att tänka.

Du menar att alla missbrukare av olika slag, samt fattiga som egentligen inte har råd att skaffa barn men gör det i alla fall måste ha en j-vligt bra anledning till att få barn och inte bara skaffar barn helt tanklöst?

Ok, missbrukarna kanske inte har vett på att använda preventivmedel eller göra abort, men "vanliga" människor som skaffar 3-6 barn trots att båda är arbetslösa och knappt har råd med hyran?

Var inte länge sedan det var ett sådant par som grät ut i media och tyckte att det var för svårt för småbarnsfamiljer att klara sig. Rent spontant kan man undra varför som skaffade barn 3 och 4 när dom knappt hade råd med de 2 första...

Du har ju såklart rätt, det ända jag menade var att ingen människa med förstånd gör barn BARA för att få slut på ett tjatande? Den personen skulle jag aldrig vilja umgås med i alla fall.

Skrivet av conthox:

Det kan vara många anledningar. En del vill gärna ha barn, men har lite tid. Andra matas hela tiden med "när skall du skaffa barn?", "hade det inte varit roligt med en liten?" osv osv från kollegor, familj och vänner så att dom till slut tröttnar och skaffar ett bara för att få slut på tjatet.

Sedan är det trist att så många har så lite tid för dom, kanske det beror på dagens samhälle där helst båda två skall arbeta, istället för att en är hemma och är hemmafru/hemmaman och tar hand om huset/barnen.

Jag har faktiskt väldigt svårt att tro att någon skaffar barn bara för att få slut på tjat , det måste ligga en annan anledning under det också i så fall , för barn är ju ett enormt ansvar som man inte bara skaffar utan att tänka.

seriöst ifall den inte har bakåtkompatibilitet kommer jag inte köpa skiten då kan de ju bara lägga ner .

Äre du som är spammarN eller? ...