Inlägg av alfahanne

Inlägg som alfahanne har skrivit i forumet

1

Lycka till till er med!=) Det tror jag defenitivt vi kommer göra.Svenskar verkar det inte vara brist på,

Rift kanske är en kopia i ett par styckens ögon men spelet ligger ändå 1 på förbokningstoppen på webhallen, så uppenbarligen tycker fler att det är ett bra spel än dom som tycker det är dåligt i alla fal av dom som bokar där =)Och till skillnad från många andra spel så har ju dom flesta fått testa betan till rift och fått sin egen uppfattning om spelet innan dom preodrar.

Oj blev lite fel där, swedish wolfpack ska det vara.
Vi kör gardian just nu men har en röstning på forumet vilket faction det blir.Vi har lite olika åsikter där.

Hej! Tängte jag läger lite reklam för Guildet här jag med=) SWP är ett guild som riktar in sig på raid och pvp och söker därför efter raid och pvp sugna med spelare. Swp ett moget och trevlig grupp spelare som tänker på guilden och våra spelare först och främst och förväntar oss detsamma av nya spelare, för allas trevnad. Tillgång till ventrilo är ett krav då det är ett måste om vi ska lyckas på våra framtida raider längre fram. Låter det intressant så är ni välkommna att läma en ansökan på vårt forum.

Vi kommer att köra på pvp server och spelar för tillfället på cloudborn serven.

http://swedishwolfpack.forum24.se

Rift Guild swedish wolfpack

SWP är ett guild som riktar in sig på raid och pvp och söker därför efter raid och pvp sugna med spelare. Swp ett moget och trevlig grupp spelare som tänker på guilden och våra spelare först och främst och förväntar oss detsamma av nya spelare, för allas trevnad. Tillgång till ventrilo är ett krav då det är ett måste om vi ska lyckas på våra framtida raider längre fram. Låter det intressant så är ni välkommna att läma en ansökan på vårt forum.

Vi spelar på Imperiuml serven
Vi spelar som Gardians!

http://swedishwolfpack.enjin.com/

Välkommna in med er ansökan

1