Inlägg av Monk D

Inlägg som Monk D har skrivit i forumet

1

När folk klagar på exklusivitet så är det väl att man måste öppna en annan launcher för att komma åt dem, eller är det värre än så?

Skulle föredra en Assassins Creed reskin över Far Cry. Tror det hade varit roligare som ett TPS, men blir eventuellt ett köpa på rea om något år.

Intressant hur bra det gått för spelen som marknadsför "tillbaka till rötterna". Måste säga att både kartan och vapnen som finns nu är sjukt föråldrade, och spelet känns som att det går i slowmotion jämfört med tidigare.

Skulle nog säga att alla tidigare säsonger har förtjänat att slå större än denna. Som tur är så behöver man bara stå ut i en månad..

Skrivet av Nimafor:

Förresten, då det inte finns någon egen tråd för spelet så frågar jag här, har försökt söka runt men hittar inget bra svar.

Någon här som blivit max lvl och vet om detta spel fungerar som tidigare spelen?
Att efter du blivit max lvl så kunde du fortsätta levla upp och få typ 10hp samt +1% dmg för varje level så exp inte kändes helt bortkastad efteråt.

Du fortsätter inte levla efter 60, tyvärr. Trots att det fanns i både 1an och Miles. Förhoppningsvis kommer det med New Game+, men ett underligt beslut oavsett.

Skrivet av Jonas Vågström:

Hur tänker du? Dräkter från de tidigare spelen? Några av dem återkommer och flera är helt nya - och alla dräkter har varianter man kan låsa upp, alltså olika färger och mönster. Uppemot 200 dräkter totalt!

Törs tyvärr inte svara på om ytterligare några äldre dräkter kommer att återvända... Är det någon specifik du saknar så kan jag kolla om den finns!

Från vad jag har kunnat se i förväg så är ungefär 31 av 47 från det första spelet bortblåsta. Men om jag har tur så är informationen jag fått inte fullständig. Alternativa färger är tyvärr ingenting som lockar mig

Har du möjlighet att kolla om Last Stand eller Scarlet Spider II överlevt?

Tack!

Ser fram emot spelet, men är riktigt besviken på att hälften av dräkterna saknas. Finns det några tecken på att dem kommer släppas senare?

Skrivet av klotim:

Finns hur många element som helst som är likt 1an, sen att de lägger in nya features så det inte är en copy är väl inte konstigt?

Jag vet inte om vi missförstår varandra.

För mig är det här uppenbart byggt på Valhalla, men väldigt ytliga tillägg som ger en svag koppling till AC1. På ditt svar låter det mer som att dom försökt bygga om AC1 och sedan har lagt till grejer från det senare spelet?

Skrivet av klotim:

Låter inte som att du spelat AC 1 isåfall. Kollar man på setting så är Mirage uppbyggt på samma sätt. Tillochmed hur du hoppar in i bureau är exakt likadant.
I Mirage kan du insta mörda en med assassination precis som i 1an, vilket INTE var fallet sedan syndicate.

Som en fantast som spelat alla AC spel så kan jag säga att Mirage är väldigt lik 1an på många sätt om man bortser från items och gear och tool management, skulle säga att det är en "fortsättning" efter syndicate innan origins kickade in.

Ska jag vara helt ärlig så minns jag inte att man kunde välja sina måltavlor helt fritt i första spelet. Trodde att dem fördelade måltavlorna så att du kanske kunde välja mellan 2-3 åt gången, men i övrigt hade spelet fortfarande en linjär story? Altair hade ju karaktärsutveckling under spelets gång.

Ganska säker på att insta-kill fanns som en inställning i Valhalla. Men kanske inte från då spelet släpptes.

Du beskriver själv att dem har 2 saker gemensamt, men flera andra element som är synonymt med dem senare spelen. Att anklaga mig för att inte ha spelat dem ändå känns ju ganska larvigt. Jag står fast vid att det som är gemensamt med det första spelet främst är ytliga.

Hatten av till marknads-teamet. Att låtsas som att det här spelet är mer Asssassins Creed än de senaste spelen är skrattretande.

Uppenbart att spelet var planerat som DLC för att förlänga Valhallas livslängd, Riktigt snille som kom på att man kunde marknadsföra det som "tillbaka till rötterna" enbart för att det utspelar sig i mellanöstern.

Känns som att man rätt sent under utveckling kommit på att man ville ha större fokus på stealth, då fienderna är mindre dynamiska än vad man kunde förvänta sig av Metal Gear Solid till PS1. Att man själv kan bestämma vilken ordning man vill tackla uppdrag är intressant. Men eftersom det inte finns någon dynamik i hur man handskas med det så hindrar det all karaktärsutveckling för huvudpersonen. Kanske inte spelar jättestor roll för dem som spelat Valhalla dock, då man vet hur det slutar..

Har spelat alla AC till konsol och skulle med handet på hjärtat säga att det här är det klenaste av dem alla.

Enkelt köp!

Skrivet av CARTMAN:

Bara jag här som dyrkar de 3 senaste öppna Assassin's Creed spelen..?.

Origins, Odyssey och Valhalla var kanonbra lir tycker jag. Intressanta landskap att få utforska o uppleva. Att få vandra omkring o insupa atmosfären var härligt.

Tycker alla tre har varit bra (och ofta på olika sätt).

Att dom försöker sälja Mirage som "tillbaka till rötterna" är egentligen ganska falskt. Utvecklingen började som DLC till Valhalla, men sen var det väl något snille som kom på marknadsföringsvinkeln och här är vi nu(ungefär samma historia som Brotherhood och Revelations). Jag ser dock fram emot Mirage, men förväntar mig många som blir besvikna när dom inser att det här är samma spel som de tre senaste.

Skrivet av lonian:

Då jag är kass på att googla och får som svar att sony äger rättigheterna till spiderman så får du gärna länka.

Sony äger endast film-rättigheterna för Spindelmannen. TV, Merchandise, Spel etc. tillhör Marvel.

Skrivet av Margy:

De flesta månader tillkommer det betydligt fler spel än vad det försvinner.

Att Spider-Man försvinner är dock lite konstigt. Kan det vara något avtal med Marvel?

Måste ha med det att göra. Annars finns det ingen rimlig förklaring.

Skrivet av fall:

Känner igen alla från Super Smash bros Brawl men ungefär 2st från det här spelet. Och då ägde jag inte ens en Gamecube utan en Playstation

Kanske för att det släpptes två SSB spel innan Brawl?

Skrivet av Hannu:

Ge den till PC istället, där den hör hemma,

Classic troll

1