Inlägg av CryingInTheShower

Inlägg som CryingInTheShower har skrivit i forumet

1

Först och främst måste jag säga att jag är förvånad över all positiv feedback, trodde vi skulle bli totalsågade =P Kul att de flesta av er gillade den Och kul att de flesta av er verkar förstå att det inte är ett seriöst försök till att göra en grym låt, utan bara en parodi

På många andra sidor har vi fått enormt mycket hat för att vi inte kan sjunga eller för att engelskan är kass.... folk verkar inte fatta att vi är svenskar som aldrig sjungit förut, dom förväntar sig att vi ska sjunga som Akon typ.

Så detta var en positiv överraskning!

Demot till Delta Force 2 =P

Murphys är jäkligt god

Jag säger också typ som F C

I Just Had Sex - Female Version

Hej!
Jag och några vänner har gjort en musikvideo/parodi till en skoluppgift. Alla lär ju ha hört I Just Had Sex av Lonely Island, det vi har gjort är att vi har vänt lite på steken och gjort en parodi istället som är en slags "Female Version", där vi spelar lite på utnyttjande tjejer / toffelrelationer.

Den vackra produktionen:
http://www.youtube.com/watch?v=jz5vkIxEj_U

Det jag undrar är vad ni tycker om dels själva videon, men även om ni känner igen er i själva situationen. Har ni varit med om hur tjejer utnyttjar killar och leker med dom för att få vad dom vill medan killen blir toffel och gör allt tjejen ber om för att t.ex få ligga?

Kom ihåg att detta är ett nollkronorsprojekt där ingen av oss har någon slags musikalisk bakgrund, så döm oss inte för hårt på just den biten Visserligen är all kritik bra kritik, men vi har en hel del haters ändå =P

1