Är du pc-spelare och en av de som hoppas på en pc-version av #Ubisofts kommande överlevnadsspel #I Am Alive? I sådana fall kan du sluta hoppas – spelets Creative director Stanislas Mettra säger att pc-spelarna "bara bitchar" och "antagligen inte skulle köpa spelet ändå".

– Vi har hört klart och tydligt att pc-spelarna bitchar om att det inte blir någon version för dem. Men för dessa människor bara en massa oväsen för att det inte kommer någon version, eller för att det är ett spel de faktiskt vill spela? Skulle de köpa det om vi gjorde det?, undrar Stanislas Mettra.

Han tillägger att piratverksamheten till pc gör att det är svårt att få pc-portningar att gå runt, rent ekonomiskt.

– Det är svårt eftersom det är så mycket piratverksamhet och så få människor som betalar för pc-spel så vi måste noggrant väga upp det mot kostnaden för att göra [en pc-version]. Det skulle kanske bara ta 12 personer tre månader att porta spelet till pc, det är ingen enorm kostnad, men det är fortfarande en kostnad. Om bara 50 000 människor köper spelet så är det inte värt det, säger Stanislas Mettra.

I Am Alive släpps i vinter via Xbox Live Arcade och Playstation Network. Håll inte andan för en pc-version, om livet är dig kärt.