Efter en period med hopp, längtan och gissningar är den äntligen släppt - demoversionen av #Command & Conquer 3: Tiberium Wars. Storleksmässigt har vi att göra med en stadig bit, närmare bestämt 1,2 gigabyte, och enligt förhandsintryck av smakprovet ska också innehållet vara av det storväxta slaget: en tutorial, två uppdrag och en skirmish-bana (om inga förändringar skett i sista stund).

<center><img style="border: 1px solid black;" src="http://www.fz.se/bildarkiv/images/Command___Conquer_3__Tiberium_Wars/GDI_Forward_Base.thumb.jpg" width="128" height="96" border="1" hspace="5" vspace="5"></img><img style="border: 1px solid black;" src="http://www.fz.se/bildarkiv/images/Command___Conquer_3__Tiberium_Wars/C_C3_TiberiumWars_CarrierAs.thumb.jpg" width="128" height="96" border="1" hspace="5" vspace="5"></img></center>

De ursprungliga C&C-utvecklarna #Westwood är som bekant inte längre med i matchen, men förhoppningsvis lyckas #EA Games behålla känslan från tidigare spel. Filmerna innehåller en rad kända skådisar i mellansekvenserna, så räkna med mastiga intriger i jakten på tiberiumet.

[fi=2465]
Uppdatering: Nu prövar vi en [[BitTorrent]]-lösning. Ladda ner denna fil med din favoritklient och håll tummarna.