Dying Light 2 har varit ute i en och en halv månad nu, och åtminstone här på FZ verkar spelarna över lag vara nöjda, åtminstone baserat på vår omröstning. Det har dessutom presterat bra på Steam, och redan innan släppet försäkrade Techland att de planerar att stödja spelet i fem år.

Det innebär givetvis expansioner och annat DLC, men även uppdateringar med nya funktioner. I en intervju med Gameinformer har chefsdesignern Tymon Smektała avslöjat vad det innebär för den närmsta framtiden. Något som spelare efterfrågat är ett new game plus-läge, ett fotoläge och ytterligare svårighetsgrader.

Det är definitivt saker som är aktuella nu och som vi jobbar med. Jag vill inte gå in mer i detalj ... men folk kommer att se dessa saker i någon form i spelet väldigt snart.

Spelet har redan en roadmap för det första året, som bland annat inkluderar gratis DLC, speciella event, nya utmaningar och ett fullfjädrat, handlingsdrivet DLC (som kostar). Smektała påpekar dock att de kommer att lägga till mer än vad denna roadmap avslöjar, och att det kommer att lägga till innehåll för både singleplayer och multiplayer.