Triss i Far Cry 2-filmer

Inaktiv

Kul att folk klagar på andra om att de inte läser, när de själva missar att läsa vad de skriver.
Ser riktigt trevligt ut, även om grenarna skuttar omkring,


signatur

O'rly? Ya'rly!

Medlem

Världens i särklass sämst komprimerade filmsnuttar? En film på 50 sekunder i 720p ska INTE behöva vara lika stor som en halvtimmes dito. Folk på ett företag som Ubisoft borde vara förnuftigare än så, om det nu alls var tänkt att den stora massan skulle ha tillgång till filmerna.

Medlem
Skrivet av Eschricht:

Man får ju hoppas på att spelet inte är SÅ långt att man kan märka hur det där trädet jag köttade ner för 3 ingame-år sedan har växt upp till ett stort maffigt träd igen...

Ett träd blir inte maffigt på "3" år...

Medlem

Lika bra att börja spara till en ny processor då =P

Medlem

Ser riktigt snyggt ut, synd om tekniken inte används i spelet men samtidigt så kan man ju tycka att det är bra för ett spel som "tvingar" dig att vara på samma plats så länge att du har nytta av att träd växer fram igen kan inte vara för kul...


signatur

My goal in life is to be the person my dog thinks I am.

Coolt som f-n!, ser inte egentligen ingen som helst anledning till att gnälla .. känns lite konstigt ..att bara var nöjd liksom.

Btw, ..man kan väl starta massiva skogs/step-bränder i Far Cry II också?


signatur

"Cash, Rules, Everything, Around, Me - C.R.E.A.M. - Get the money! - Dollar, dollar bill y'all"

Medlem

Grafiken går inte av för hackor!! Kommer detta kräva mer än sin kusin eller broder Crysis?! Såg rejält snyggt ut! OMG!

Detta kan bli något!


signatur

All makt åt Stefan Löfven! Vår befriare!

Medlem

Fifan va fint!


signatur

Meep!

Medlem

Bara det inte blir som crysis att ingen hårdvara kommer pala spelet på max..

Medlem
Skrivet av Schtraider:
Skrivet av eldloppa:

Um, visst, tekniskt coolt med dynamisk växtlighet - men för att citera en känd komiker: "But ... why?" Vad är poängen? Har någon något förslag på vad tusan man ska med abnormt snabbt återväxande växtlighet till? Är det del av storylinen att något muterat alla växters DNA eller dylikt, så att de växer tiotusentals gånger snabbare än normalt?

Ja, jag vet att detta var time lapse, men allvarligt, hur lång tid skulle det ta för ett naturligt träd att växa upp så? Hur många år? Så lång tid kommer ju absolut inte spelet utspela sig under. Eller vill de bara skydda sig mot att folk blir helt wild med nya destruerbara träden och jämnar all vegetation med marken och därmed sabbar känslan i spelet lite?

Eller är det så att de inte har resurser att hålla reda på hur all vegetation ändrats i hela världen för att man ska kunna komma tillbaks till andra änden ön en vecka senare och den då fortfarande ska rendera ett träd sönderskjutet på exakt samma sätt som man lämnade det - och att de därför på ett konstlat sätt döljer det? Jag hade föredragit att det bara oförklarligt ploppade tillbaks till oförstört tillstånd nästa gång det segmentet av spelet page:ades in igen

Jeezus. Varför?!

MEN FFS!

Hrm.. så, nu har jag lugnt ner mig. Det är inget som finns med i spelet. De ville bara skryta med att deras växtlighet faktiskt kan regenerera. Men om du vill stå och glo på det i ett gäng år i realtid, så fine. Det har redan sagts i tråden (men uppenbarligen är det inte helt lätt att fatta): träden kommer inte växa så snabbt i spelet. Det är en demogrej! Så, clear as mud?

Men vad är det egentliga syftet med att regenerera grenar på träd?? Det är ju bara märkligt oavsett vad meningen är.

Sen som många andra säger.... att skjuta ner tjocka grenar med en eagle är kanske inte det man gör med ett skott, samt att grenarna flög som lätta fjädrar.


signatur

Hemsida: www.ombd.se
Discord: https://discord.gg/yrShMAg
Server: Squad Europe (serverpartners med adminbehörighet)
Besök gärna Sveriges äldsta Squadklan med cirka 50 selekterade soldater. Många med militär erfarenhet. Vi satsar stort på gemenskap!
Åldersgräns: 25 år

Medlem

bara det kommer till 360 så blir jag nöjd


signatur

B lup

Medlem

Någon som kommer ihåg Lords of the rising sun till Amiga? DET kallar jag spel.


signatur

Hemsida: www.ombd.se
Discord: https://discord.gg/yrShMAg
Server: Squad Europe (serverpartners med adminbehörighet)
Besök gärna Sveriges äldsta Squadklan med cirka 50 selekterade soldater. Många med militär erfarenhet. Vi satsar stort på gemenskap!
Åldersgräns: 25 år

Inaktiv

Läckert och imponerande när träd med löv och allt växer upp igen.

Att man kan skjuta av hela grenar med en Desert Eagle är antaglien också bara en överdriven effekt, precis som den accelererade tiden, i demot för att göra det mer uppenbart vad som händer.

I verkligheten är det inte så kul att skjuta på träd eftersom det inte händer speciellt mycket.

Medlem

Fan är syftet med de här "funktionerna", som trots allt äter plats på hårddiskar och dvd/blu ray skivor till förmån för något annat??

Är det tänkt att man ska leka "rensa trädgården" med magnum istället för att göra något vettigt, och kommer det sluta med att man står med en stor jävla komposthög framför fötterna när man ska skjuta ner en helikopter eller vadå...
Tycker de verka helt bisartt och meningslöst.

Kanske kommer video på hur man planterar frön också och kan leka trädgårds-bosse från Äntligen Hemma...

Tar upp onödig plats på dvd/bluray skivor och hårddiskar...

Medlem

dom sa ju på någon presentation under GDC att "Vegetation Regrowth" är något som motorn e kapabel till, men kommer inte finnas med i Farcry 2


signatur

Gamertag = PiGGe88swe
beroende av supreme commander

Medlem

ser nästan bättre ut än crysis ,får se om den kan konkurera ut cryteks crysis.Kommer bli kul å få veta och far cry är i alla fall ett garanterat köp

Medlem

Men vad är meningen med att "skryta" om saken då? Det här kan väl vilken duktigt spelprogrammerare som helst åstadkomma? störtlöjligt!


signatur

ASUS Z87 Deluxe - 4770K 4,4GHz@1,25v - Noctua NH-D14 - GTX780 DCII@1241 - XMS3 8Gb 1600MHz - Asus Xonar Phoebus - OCZ Vertex Max IOPS 240Gb

Inaktiv

komme äga alla spel fan

Medlem

Det här måste vara det mest onödiga någon utvecklare har utvecklat, någonsin.
Vem fan har nytta av regenerering? Det tar över 50 år för ett träd att bli stort igen ju, varför har man nått sånt här?

Dom har verkligen för mycket fritid.

12
Skriv svar