》BF4《 Spelare sökes till nystartad klan

Medlem
》BF4《 Spelare sökes till nystartad klan

[Quantum Satis] Quantum Satis är en tajt klan bestående av 20 medlemmar som dagligen lirar tillsammans, chattar i Mumble och har skoj. Vårt mål är att expandera, ha roligt tillsammans, och fortsätta panga med våra gevär. Trots våra galna skills, är vi inte särskilt tävlingsinriktade utan spelar som sagt mest för skojs skull.

Vi tar emot alla sorters spelare, ynglingar som åldringar, stora som små, med ett krav på hög mognadhetsnivå. Vårt lilla samhälle har existerat i ungefär tre veckors tid, och vi har redan hunnit få upp en hemsidan, två spelservrar och en Mumble-server.

Om ni skulle vilja gå med, kan ni helt enkelt visa ert intresse genom att droppa av ett svar här i tråden och gärna posta er mail/skype/origin-id, eller göra en application under länken nedan. Besök gärna sidan på http://www.Quantum-Satis.enjin.com/ eller lägg till Strudaklitt som vän på Origin/B-log.

Är det något ni undrar över, svarar jag genast på era frågor!

Ses på slagfältet!
Quantum Satis -Strudaklitt

Medlem

Vi söker fortfarande medlemmar, och har nu två servrar, en 64-slots och en 16-slots. Vi söker även en admin till vår hemsida!

Medlem

Hur är scenen gällande clan wars ? alltså, finns det pcw 32 vs 32 osv.

Medlem

Jag ber om ursäkt för dröjsmålet, varit på utlandsresa... Vi har en del wars inplanerade, som vi troligtvis kommer äga rum på vår 32 slot server (http://battlelog.battlefield.com/bf4/servers/show/pc/5c2b3e6d...). Vi är för tillfållet dryga 30 medlemmar, men ökar stadigt.

Hoppas inte dröjsmålet avskräckt dig!
mvh

1
Skriv svar