Mysiga helgtips.

Skägg.
10 Chambers
Mysiga helgtips.

På söndag drar jag på en årlig filosofera, åka längdskidor, kanske lite utför, dricka varm choklad, sitta med pläd över benen i timrad stuga och ingen dator-resa. Det blir mysigt.

"Men vi då?!", säger ni. "Vad ska vi göra, mer än att lira L4D, glo på Let's Dance eller passera 100 speltimmar i Fo3?!?" Lugn. Här är ett par stalltips till hur du gör inledningen till helgen lite trevligare.

http://timesonline.typepad.com/technology/2009/02/top-20-trac...

Jag har inte satt mig in i Microsofts program Songsmith, men en charmig petitess är det. Och även om du inte lär komma i närheten av den genialiske Tobbe "Sjökexet" Carlssons mixar i P3, typ http://www.sr.se/webbradio/webbradio.asp?type=db&id=914701 , http://www.sr.se/webbradio/webbradio.asp?type=db&Id=947698&Br... och många fler utan ett ton övning, kan det säkert vara rätt kul att labba med. Och sablar, Eye of the Tiger lät ju till och med riktigt flådig.

Tipstack till Affe "Tjocken" Holmgren

"Hey Ash, whatcha playing?"

Ni kids som hänger med andra kids på skolor och sånt, eller bara är nere med intranätet, känner kanske till Destructoids följetong. Ni andra, eller om ni inte sett den senaste, småle till det här:

http://www.gametrailers.com/player/39754.html?type=mov

Tipstack till Chow a.k.a. I'm in yur dreamz inserting zombiezzzz n stuff.

Sweet.

#blogg


signatur
1
Skriv svar