Diablo III - Inte klart på länge

Medlem
Diablo III - Inte klart på länge

Wheeee, Diablo 3 är utanonserat och de har till och med släppt en trailer där nån sitter och spelar det i ca. 20 minuter. Karaktärerna springer ju till och med omkring i flera olika kartor så det måste ju nästan vara klart... eller?
Fel! Tyvär så kan jag meddela att diablo 3 inte verkar vara äns nära på klart. Detta med tanke på de jobb som de utlyser angående spelet:

Senior 3D Level Designer

Senior Game Designer

3D Level Designer

Senior 3D Environment Artist

3D Environment Artist

Om man anställer flera nya level artists och även nya envirioment artists så betyder det att de flesta av spelets banor ännu bara excisterar i skis stadiet och alltså kan vi räkna med att det tar minst 1 år innan personerna är anställda och har producerat någolunda kartor som ledaren av projektet vill ha. Sen följer som vanligt en lång lång alpha- och betatestning av spelet, vilken blizzard är känd för "tar den tid den tar" då de aldrig släpper halvfärdiga spel. Så räkna med mellan 1½ - 2 år minst innan det släpps. Alltså ett 2010 Spel.

Ett positivt tecken är dock att de inte söker några programmerare vilket kan tyda på att det spel som vi såg spelas, är det spel (tekniskt sett inte med tanke på hur det såg ut) som vi kommer att spela senare. Och alltså kan de redan nu börja betatesta koden, för att senare när banorna är klarar bara behöva betatesta dem, vilket kan göra processen lite snabbare.

#blogg


signatur

Firefox addon som används i mattetrivian: [http]http://thewe.net/tex/[/http]

1
Skriv svar