Hur äter du din risifrutti?
På reklamen ser man att dem bryter bägaren med sylt och häller över i den stora bägaren.
Så har jag aldrig gjort, tar lite sylt med skeden och tar sen lika mycket eller mer risifrutti.
Tills båda bägarna är tomma samtidigt.
Hur gör ni?
"High life on low budget"
Gjorde som trådskaparen de gånger jag ätit Risifrutti, men reklamens sätt måste jag prova någon gång.
Vilka är dina favoritsorter då? Min är skogsbär (blandning av olika bär). Men jag kan äta vilken som helst tror jag.
Miljötänk har dykt upp överallt, Risifrutti blev av med sina skedar, Tom & Jerry kex blev av med sina plastfigurer.
Edit: bytt ut du till trådskaparen
1. Öppna. Görs enklast från den sidan som har folien. Vi kan kalla den sidan för upp. Det finns nu flera alternativ.
- Trycka fingret igenom. Dra bort. Du kommer dock bli kladdig
- Lyfta på folien vid den lilla triangulära utsticket. Dra.
Jag brukar göra det sista. Det kan förekomma en avvikelse då folien går sönder. Det går då kombinera med finger metoden för att uppnå önskat resultat.
För korrekt källsortering avlägsnas folien och sköljes. Jag knycklar ihop folien och lägger den i behållaren under diskbänken uppmärkt tydligt med orden METALL.
2. Ta fram en sked. Den ser ut så här: 🥄
Inte så här 🍴
3. Böj sås behållaren så att vald sylt rinner ut över risprodukten. Böj inte risproduktens behållare över vald sås. All risprodukt får inte plats i den.
4. Ta din sked från punkt 2 i väl avvägd hand. Ta en lätt rågad sked. För den till din mun.
Alternativ:
-Tugga, en onödig procedur för produkten.
-Svälj, Går att göra utan att tugga.
Repetera punkt 4 tills önskat resultat.
Mättnad
Produkten slut.
5. Skölj ut plastbehållaren och lägg den under diskbänken inbehållaren märkt tydligt PLAST.
6. Reflektera hur jäkla du mycket saknar socialt umgänge med kollegor under rådande omständigheter.
7. Gråt med hulkningar
8. Samla dig och gör dina överenskommelser du gjort via TEAMS
Jag öppnar den som vanligt. Äter så att det blir en grop i mitten, och så häller jag ned sylten i gropen.
@Gregerory: Är delen med gråtandet ett krav eller bara en rekommendation?
Jag tröttnade på min gamla signatur, men kom inte på något vitsigt att skriva som inte kändes fånigt, så det blev den här harangen i stället.
@Gregerory: Är delen med gråtandet ett krav eller bara en rekommendation?
Helt valfritt, borde varit tydligare.
...jag kanske utvecklar teorin om sorgens förlösande kraft gentemot svälja den där klumpen i halsen.
Brukar också vika över sylt delen, häller över all sylt och skrapar ur det sista med skeden. Sedan blandar jag allt sådär geggigt
Rör om!? Är du en sådan som rör om glassen med alla tillbehör också, så att det typ blir brunt?
1. Öppna. Görs enklast från den sidan som har folien. Vi kan kalla den sidan för upp. Det finns nu flera alternativ.
- Trycka fingret igenom. Dra bort. Du kommer dock bli kladdig
- Lyfta på folien vid den lilla triangulära utsticket. Dra.
Jag brukar göra det sista. Det kan förekomma en avvikelse då folien går sönder. Det går då kombinera med finger metoden för att uppnå önskat resultat.
För korrekt källsortering avlägsnas folien och sköljes. Jag knycklar ihop folien och lägger den i behållaren under diskbänken uppmärkt tydligt med orden METALL.
2. Ta fram en sked. Den ser ut så här: 🥄
Inte så här 🍴
3. Böj sås behållaren så att vald sylt rinner ut över risprodukten. Böj inte risproduktens behållare över vald sås. All risprodukt får inte plats i den.
4. Ta din sked från punkt 2 i väl avvägd hand. Ta en lätt rågad sked. För den till din mun.
Alternativ:
-Tugga, en onödig procedur för produkten.
-Svälj, Går att göra utan att tugga.
Repetera punkt 4 tills önskat resultat.
Mättnad
Produkten slut.
5. Skölj ut plastbehållaren och lägg den under diskbänken inbehållaren märkt tydligt PLAST.
6. Reflektera hur jäkla du mycket saknar socialt umgänge med kollegor under rådande omständigheter.
7. Gråt med hulkningar
8. Samla dig och gör dina överenskommelser du gjort via TEAMS
Alltså, detta är veckans garv.
Själv är jag en skeda-ris-sedan-lite-sylt-människa. Den goda människan. Mina barn har en tendens att hälla över sylten (vikmetoden) och är nu arvslösa. Eftersom de då inte hade något mer att leva för började de äta först sylten, sedan risgröten.
Men för att sammanfatta, vilka metoder har vi?
Viker över den lilla bägaren och låter sylten rinna ner. Fördelar sylten ad hoc medan du äter.
Viker över den lilla bägaren och låter sylten rinna ner samt fördelar den jämt över risgröten.
Viker över den lilla bägaren och låter sylten rinna ner. Blandar sedan allt som om det vore barnkalas med Big Packs Tutti Frutti som åts
Gröper ur ett hål i risgröten, viker över den lilla bägaren med sylten.
Tar lite sylt på skeden, tar sedan risgröt.
Tar risgröt på skeden, doppar i sylten.
Tar risgröt på skeden, "fuktar" den med sylt och får på något oförklarligt sätt kvar sylt när risgröten är slut. Slänger denna sylt.
Äter med skalet på.
Jag är en simpel man.
Jag tar ut lite sylt med skeden och ner i riset. Sedan rör jag om och äter tills det blir nästan bara ris kvar. Då tar jag mer sylt och fortsätter tills allt är slut.
Då kan du liksom bara röra om på ytan?
8. Samla dig och gör dina överenskommelser du gjort via TEAMS
HAHA. Det bästa jag läst på länge. Jag sitter i ett TEAMS-möte just nu.
Doppa skeden i sylten, ta en lagom stor del ris på skeden och ät. Upprepa tills det är slut på båda. Ingen av behållarna får ta slut innan den andra utan de ska ta slut samtidigt.
Den som bara välter över sylten och rör om bör tyvärr bli av med sin rösträtt då de är psykopater.
Submission is for the weak
Då kan du liksom bara röra om på ytan?
Kan kan jag... Men jag gör inte det
Halo kompis!
För det första: som en förutsättning för Risifrutti-njutning krävs extra tillförsel av sylt.
(Detta får mest ses som en fantasi, hastigt påkommen i febrig karantän)
Tänk sålunda en JÄMN mängd ris och sylt! Jag vet, hjärnan kan inte riktigt ta in det men försök ändå. En skopa sylt och en skopa ris, i SAMMA mängd genom hela måltiden.
*mike drop*
För det första: som en förutsättning för Risifrutti-njutning krävs extra tillförsel av sylt.
(Detta får mest ses som en fantasi, hastigt påkommen i febrig karantän)
Tänk sålunda en JÄMN mängd ris och sylt! Jag vet, hjärnan kan inte riktigt ta in det men försök ändå. En skopa sylt och en skopa ris, i SAMMA mängd genom hela måltiden.
*mike drop*
Det är alldeles för dekadent för "eget ansvar"-Sverige. Såklart tanken har slagit mig men skulle liksom inte hända. Jag är NÖJD med den tilldelade sylt jag fått.
Själv är jag en skeda-ris-sedan-lite-sylt-människa. Den goda människan. Mina barn har en tendens att hälla över sylten (vikmetoden) och är nu arvslösa. Eftersom de då inte hade något mer att leva för började de äta först sylten, sedan risgröten.
Men för att sammanfatta, vilka metoder har vi?
Viker över den lilla bägaren och låter sylten rinna ner. Fördelar sylten ad hoc medan du äter.
Viker över den lilla bägaren och låter sylten rinna ner samt fördelar den jämt över risgröten.
Viker över den lilla bägaren och låter sylten rinna ner. Blandar sedan allt som om det vore barnkalas med Big Packs Tutti Frutti som åts
Gröper ur ett hål i risgröten, viker över den lilla bägaren med sylten.
Tar lite sylt på skeden, tar sedan risgröt.
Tar risgröt på skeden, doppar i sylten.
Tar risgröt på skeden, "fuktar" den med sylt och får på något oförklarligt sätt kvar sylt när risgröten är slut. Slänger denna sylt.
Äter med skalet på.
Vi skulle ju fått göra en omröstning av det här.