The Day Before-studion lägger ner p.g.a. "Slut på pengar"

Medlem

Steam borde börja sätta betydligt hårdare regler när det kommer till EA spel.
Spelet borde ha nått en viss punkt i utvecklingen, t.ex beta eller slutet på alfa innan det blir godkänt som EA.
Släppa uppdateringar var tredje månad, posta utvecklings status en gång per månad ect.


signatur

-^-^--^-The sound of a bat cutting through space and time-^-^--^-

Medlem

Vad är det för skillnad på detta som dom har gjort, kontra sälja en PS5 på blocket, men egentligen så är det en PS2:a som väntar i paketet?

Är inte båda sakerna straffbara? Du tror du köper en sak, som utannonseras som den grejen du tror du köper, men visar sig vara något helt annat.

Lek med tanken att du är riktigt intresserad av en bok. Det är Harry Potter del 87, Harry and the Pharmaceutical Explorer's.
Du får hem boken och är riktigt taggad på att läsa för att du har hört så mycket bra om den och författaren har gjort sitt för att övertyga dig och alla att detta kommer att vara något utöver det vanliga, the shit, så att säga.

Det visar sig vara värsta smörjan av dynga du någonsin läst och när du bläddrar till sida tio så finns det inte mer att läsa. Återstående 345 sidorna är blanka.
Du har blivit totalt lurad, som många andra.

Vore inte det helt undrbart att få uppleva?

Kan komma på hur många saker som helst man kan scamma folk med.
Frågan är ju bara, är scamming så pass litet brott att det inte ens är straffbart eller? Jag har inte koll på vad lagen säger om det.

Medlem

Såg att spelet sålde över 200 000 ex... Inte konstigt att industrin är som den är när gamers är så blåsta. Det stank ju scam om det redan när första videon visades upp.

Skriv svar