Medlem
f.e.a.r online

Beta testat f.e.a.r online sedan igår, och tänkte dela med mig lite utav min upplevelse från att ha spelat till dom som inte vågat testa ännu för oron av pay 2 win och andra tråkigheter samt gameplay mellan detta och f.e.a.r.

Spelet är nu i open beta om folk skulle känna av nyfikenheten.

Man börjar med att lira en tutorial hur du ska göra vissa saker som är rätt simpel faktiskt, sedan när det gjort klart den får du 10.000 crediter du kan använda lite hur som genom att köpa vapen permanent eller utstyrsel så som hjälm och andra grejer som dock inte tillför så mycket än små fördelar som inte syns så värst mycket när du väl är inne i spelet.

Systemet:

Vapnen man köper får du behålla så länge du vill så vidare du har ranken som krävs för att kunna köpa, när man även går rank upp så får man testa vissa vapen i någon dag för att känna hur det känns att spela med dom innan du gör ett köp.
du behöver alltså inte tänka på att vapnen inte går att använda efter 1 dag eller 7 dagar, det är endast sikten och andra saker till bössorna som går ut efter ett par dagar.

Det finns vapen man måste köpa genom crediter som köps med riktiga pengar, men det är inget måste och vet inte vad dom fyller för syften mer än att se bra ut då dom har diverse skins.

gameplay:

Så som man kunde ana så är spelet långt ifrån den riktiga f.e.a.r andan som t.e.x f.e.a.r combat har, det är riktigt enkelt att komma igång i det.
Hoppa och sparka finns som det alltid gjort i f.e.a.r, samt glida på golvet. Problemet är endast att det blir mycket baserape från båda hållen från den bas man börjar i då folk mer än gärna klumpar ihop sig för att dra så många spawnkills som möjligt även om man är odödlig i ca 5 sekunder när man spawnar.

Shotgun och ak är två rätt OP vapen, du kan utan svårigheter plocka ett hs på något med hagel från hundra meter om du så känner för det, och sniper delen är rätt simpel med då quickscope inte är något bekymmer alls.

Co-op läget finns att välja mellan easy och normal där man kan spela upp till 4 pers som även det saknar mycket av f.e.a.r andan då det bara var att spraya ner allt som rörde sig utan någon taktik alls.

I det stora hela är det nog inget spel för alla som vill känna av känslan av f.e.a.r 1, utan detta är mer ett tid att döda spel om man inte har något vettigare för sig och bara känner för att slakta allt som rör sig utan att behöva tänka alls vad man ska göra.

väldigt luddig beskrivning kanske, men jag kände inte för att skriva en tre sidor lång förklaring hur hela spelet fungerar, utan vill du pröva det och känna av själv så är det bara att söka upp det på aeria ignite och döma.

Medlem

Detta tog väl död på hela den här serien. Det har inte kommit något nytt FEAR-spel på tio år nu. Trist när det blir så. Minns att de tidigare spelen fick rätt bra mottagande.


signatur

Besök oss gärna på POPKORN.nu och ha en bra dag! ;)

Medlem

FEAR va riktigt bra, ett skräckspel som jag kunde spela ändå:-D Onlinedelen va lite väl kaosig dock.

Medlem

Synd att det stängde ner för 10 år sedan bara...


signatur

Too real to be a dream, too painful to be a nightmare.

Skrivet av Hipshot:

Synd att det stängde ner för 10 år sedan bara...

https://fearcombat.org/

1
Skriv svar