Ditten o Datten

Medlem
Ditten o Datten

Nej det har inget med någon serie att göra eller något sådant, även om ditten & datten skulle nog säkert fungera som någon skum serietidning på nätet som handlar om allt möjligt. Men anywho!

Jag längar tills Tf2 kommer det spelet lär bli så härligt i multiplayer så man inte behöver något annat. Men det är förstås förtidigt för mig att säga sådant det spelet kan vara även massa skit. Men grafiken ser iaf skön ut och det verkar vara TF, så man får se positivt hela tiden även om det finns folk som tycker att det ser för gulligt ut eller något liknande.

Vad mera har vi på listan, jo justeja ska till Grönan imorgon/idag och titta på Stockholm live, har typ bara sett ett avsnitt på det på tvn men det kan nog säkert vara kul, gratis är gott som man kan säga eller något liknande.

Köpte alla 5 apornas planet filmerna så nu har man något att titta igenom så det lär nog också bli skönt med lite härligt apande. Gillar filmer och även äldre filmer is teh good shit. ajusteja jag Spelade spelet Zombie ate my neighbours i fredags och det var vädligt skojs, precis som man minns det när man var lite yngre.. Zombie dödande borde vara en olympiad sport.

här var det visst 2 st konstiga gubbar med namn Ditten & Datten.

#blogg

1
Skriv svar