Bortglömda Gameboy

Medlem
Bortglömda Gameboy

En vecka sedan senaste inlägget på Retroguiden. Inte bra men det kan inte hjälpas. Så länge jag arbetar långa dagar utanför stan kommer det att se ut så här. Med jobb och sambo och förpliktelser hemmavid vete sjutton hur jag ska hinna med att spela något, än mindre att skriva om det. Men ibland blir man sjuk (som idag) och då kan man passa på att skriva klart texter som blivit liggande.

Om jag förstått saken rätt firar Gameboy europeisk födelsedag idag. Har inte sett det uppmärksammad någonstans men är å andra sidan inte förvånad med tanke på att Nintendo inte verkar vilja kännas vid sin gamle trotjänare. Nåja, om GB har det skrivits kilometervis så jag valde dagen till ära att skriva om en annan omskriven men relaterad produkt. Det är med andra ord dags att reda ut hur turerna kring Tetris och de giriga människorna som svärmade runt spelet som nästan ensamt lanserade Gameboy. Första delen idag och resten löpande under veckan.

Det ger mig dessutom tid att färdigställa ett par andra texter vilket ger garanterad updatering på Retroguiden den närmaste tiden. Och det är väl det en blogg är till för?

Allt som händer bakom kulisserna kommer på Retroguidens Twitter: http://twitter.com/retroguiden

Och allt pekar förstås till denna bokmärkbara adress: http://www.retroguiden.se

#blogg


signatur

Retroguiden - bloggen som tar retrospel och spelhistoria på allvar --> http://retroguiden.blogspot.com/

1
Skriv svar