Wireless internet CHECK

Medlem
Wireless internet CHECK

Efter ett kort snack med supervisorn här på lägenhetshotellet fick jag koden till det trådlösa nätverket. Nu jäklar ska ni få både å ä och ö i massor Inget mer internetcafé med sunkiga europeiska tangentbord.
Detta innebär ju på inget sätt att jag tänker sitta inne hela dagarna för att surfa på nätet, nej det kan jag göra hemma i massor. Men jag har ju möjlighet att skriva några inlägg och på så sätt hålla er på webben uppdaterade på vår Greklandssemester. Bra va?

Idag har jag varit ute några vändor med kameran och första rundan var med telezoomen 70-200 och andra rundan blev vidvinkligt med normalzoomen 24-70. Båda gluggarna stormtrivs här med bra ljus och fina färger. Såklart även jag det är underbart i Grekland.

Vi har med våra liv som insats badat i havet och druckit starka drinkar. Jösses, de verkar inte fatta att de däckar sina kunder på två drinkar, istället för att göra dem normalstarka och låta oss vara kvar hela kvällen. Nu var vi ju tvungna att gå hem och sova för att det blev så mycket sprit ;). Skämt åsido men de gör verkligen 7:or av alla drinkar och jag beställde en av mina favvisar Cahipirinha... fick in den i ett tallglass och sugrör. AJABAJA!! Nåja, den smakade som den skulle och bidrog säkert till att jag hade en del huvudvärk då vi skulle lägga oss.

Nu ska ni få några snabbt redigerade bilder från vackra Kokkari. (edit, ni får EN bild eftersom det tar två år att ladda upp bilder till Flickr).

<a href="http://www.flickr.com/photos/29699099@N02/4919929413/" title="Greek boat 2010 by manuel ek, on Flickr"><img src="http://farm5.static.flickr.com/4116/4919929413_8916b202af_z.j..." width="427" height="640" alt="Greek boat 2010" /></a>

#blogg

1
Skriv svar