Intressanta spel släpp Juni -18

Medlem
Skrivet av Sipmo:

Nä, Moonlighter gäckade mig.

Varför?
Enligt flera recensenter på Steam så lever Moonlighter inte alls upp till Recettears nivå av affärsmekanik:
- Det saknas upp och nedgångar på varors värde.
- Du saknar framförallt en skuld att betala av till ett visst datum,
så det finns ingen läskig kniv på strupen eller något mål som du behöver nå upp till.

Jag som förväntade mig att Moonlighter skulle vara större, bättre och ännu mer finslipat än Recettear. Det är riktigt synd att så inte är fallet!

Nä.. Moonlighter må se vackert ut men gameplaymässigt har klassikern Recettear fortfarande överhanden. Så, jag spelar hellre igenom en ny vända på Recettear och inväntar en kraftig rea på Moonlighter.

https://store.steampowered.com/app/70400/Recettear_An_Item_Sh...

https://steamuserimages-a.akamaihd.net/ugc/687095438267125861...

Älskar memesen på Recettears konstsida:
https://steamuserimages-a.akamaihd.net/ugc/39742853663217066/...

Det var tråkigt att höra. Har själv inte tittat närmare på vad fölket har att säga om Moonlighter, men om det är som du säger så har det givetvis en stor påverkan på spelet. Däremot så blir det nog ett köp hursomhelst, hehe. Om vi hade talat om en prislapp på 600kr hade jag nog tvekat däremot. Recettear har jag varken spelat eller hört talas om så det ska jag definitivt köpa när jag väl kopplar in min PC igen! (min hemmasituation är lite speciell just nu)

Medlem

Det här är det jag ser mest fram emot nu i juni. Har väntat länge på ett nytt JPOG, och Jurassic World Evolution ser ut att vara bättre än vad jag ens kan föreställa mig.

Medlem

Jurassic World. Bliur kanske spelet man drömt om sedan man var barn.

Medlem

Lust for Darkness verkar väldigt intressant faktiskt! Tack för tipset!


signatur

Nämen!

Medlem

Racing!

Tyvärr så har inte FZ:a skrivit mycket om motorcykel spel, så det kanske inte är många som är medvetna om Milstone's motocross spel MXGP Pro som släpps den 29 Juni. Jag rekommenderar starkt detta då utvecklarna bytte till Unreal Engine förra året . Spelen ser snygga ut och har sjukt bra känsla.

Releasehästryttare

Har hunnit satt mig in i några till spel nu

Undvik Antigraviator, har inte spelat det själv då men på steam säger de att spelet har fällor som gör spelet tåkigt atm.

Gray dawn, va bättre än jag förväntat mig, kan rekommendera att ni spelar detta alt kollar på en lets play.

Lust for darkness är också ett helt ok spel, men det har en nackdel och det är att spelet är för kort, man kan relativt enkelt klara det på 2-2.5 timmar, annars va det kul det med.

Crying is not Enough skall släppas i morgon om det inte blir försenat igen, Ghoststory (som jag tipsade om i maj tråden) har nu släpp datum den 19e.

Releasehästryttare
Cuisine Royale

Cuisine Royale släpptes idag, ett spel som va tänkt som ett första april skämt, men nu tydligen släppt, håller på och laddar ner det just nu, folk säger att de inte kan connecta till servrarna atm så får se om man kommer in.

De kör samma betalmodell som Totally accurate battlegrounds där spelet är gratis om man laddar ner det innom en viss tid och sen kostar det pengar efter det, ni har till den 25e juni att ladda ner det om ni vill testa sjävla!

Cuisine Royale is an all-kitchen-warfare Battle Royale game with the most honest system for Loot Boxes ever. Originally an April Fool’s joke from developers of squad based MMO shooter Enlisted, Cuisine Royale was highly appreciated by players and is now released as a stand-alone title.

Edit: Japp, det går inte logga in just nu, får försöka ikväll eller i morgon.

Releasehästryttare

Kom hem sent igår och han inte testa det, men han spela två rundor nu på morgonen, och det va kul även om man inte kom på första plats nån av gångerna, spelet använder warthunder motorn så spelet är betydligt snyggare än PUGB, men det finns vissa saker som jag hoppas de fixar snart, tex att du kan inte ändra dina kontroller innan du går in i spelet så är det nån setting du inte är nöjd med så får du hoppas att du kan fixa det fort innan nån annan hittar dig, annars är kontrollerna väldigt lika PUBG så bara spela.

Kartan kändes hyfsat liten, men kan ha varit för att bägge rundorna startade med 30 pers så cirkeln krympte snabbt.

12
Skriv svar