Den nya Switch-dockan kommer säljas separat

Medlem
Skrivet av Freeman79a:

Switch Only Little Enhanced Device. Switch är fortfarande inte värt 3500kr.

Skrivet av lasselason:

Det är ju subjektiv, jag tycker nog att det räcker med att kolla på dess framgångar för att förstå att den är värd det för väääldigt många, så mycket spelglädje många får från spelen man kan spela på Switch. Du hyllar ju allt MS gör och klankar ner på allt som de andra aktörerna gör, du är väldigt noga med att alla ska veta detta, MS är bäst allt annat suger. Tröttsamt beteende som inte ens bjuder in till diskussion, meningslösa inlägg.

Beror nog mycket på perspektiv.
Man kan ju knappast påstå att de levererar prispressad prestanda i alla fall.
Men vill du ha tillgång till en exklusiv katalog av spel som passar en stor målgrupp eller behöver en portabel konsol som släpper nya konsol spel(sällan samma typ av spel som till mobil) så finns det ingen konkurrens, antagligen därav priset också.

Medlem
Skrivet av Nyhet:

Kör med en sådan här för 149.- till min nuvarande Switch-docka. Fungerar helt perfekt!

Ser ingen anledning att lägga 1000-lappen på en ny docka från Nintendo när denna enkelt löser exakt samma problem. Visst kan det vara något lite smidigare att den är inbyggd, men denna adapter tar i princip ingen plats, och syns knappt på baksidan.

Lägger gärna mellanskillnaden på ca. 850 på 1-2 bra spel istället. Eller varför inte på en ProController. Eller om man vill vara lite retro en GameCube-kontroller från Japan med adapter till Switchen.

https://www.amazon.se/UGREEN-Ethernet-Adapter-N%C3%A4tverksad...


signatur

macOS: MacBook Air 13" [M1-ARM64/16/256GB], MacBook Pro 15" [Core i7/16/256GB], iOS: iPad Mini [128GB], iPhone 8 [64GB], Apple Watch Series 6 44mm [LTE], W10: Surface Book 3 15" [Core i7/GTX 1660 Ti/32/512GB]
The purpose of morality is to teach you, not to suffer and die, but to enjoy yourself and live. --Ayn Rand
Skriv under ett upprop för en grönare energipolitik: https://energiupproret.se/

12
Skriv svar