Att känna sig ur fas med livet (en tråd om mental(o)hälsa

Avstängd
Skrivet av anon_332538:

Deprimerad =/= ensamhet. Man kan vara deprimerad utan att vara ensam.
Spanien har extrem arbetslöshet. Grekland är nästintill statligt insolventa = många är fattiga eller har en tuff vardag.
Palestina, ja det förstår alla. Tunisien är också ett fattigt land.

Att ett I-land med standard som Sverige drabbas av sådan mental ohälsa är oroväckande. Sedan var det som sagt ensamhet det framförallt diskuterades i dokumentären samt kommentarerna. De sa inte att hemländerna var perfekta.

I tuffa tider är det ännu viktigare att inte vara ensam och då har de i alla fall familj och släkt att luta sig emot. Inte dö ensamma som många i Sverige gör. Ett tips är om du vill argumentera att läsa allt och inte bara slänga ut att något är falskt.

Känner väl Spanien och Italien, det kan verka att dom är sociala, men i Spanien och Italien är det mycket manipulativt, falsk vänskap, mycket ensamhet i just Spanien och Italien. Bara för att det ser ut som spanjorer och italienare är sociala är det långt ifrån sanningen. Depression kommer självklart när sanningen gör sig gällande att det sociala och vänskapen i mycket är falska.


signatur

“If you have an apple and I have an apple and we exchange these apples then you and I will still each have one apple. But if you have an idea and I have an idea and we exchange these ideas, then each of us will have two ideas.”
George Bernard Shaw

Skriv svar