Keanu Reeves har inte spelat Cyberpunk 2077

Skribent
Skrivet av Mortyman:

Det kan ju vara en simpel kommunikationsmiss. Jag kan t ex tänka mig följande scenario:

CD Projekts vd Adam Kicinski till Keanu: "Have you checked out the game yet?"
Keaunu (som nu säger att jag han har sett visningar av spelet): "Sure, looks great, loving it."
CD Projekts vd Adam Kicinski på frågan om Keanu spelat det: "Yes, and he loves it!"

Notera att jag inte försöker försvara CDPR här. Menar bara att allt behöver inte vara en konspiration liksom.

Jag tänker lite också i de banorna. De har visat Keanu spelet och han kanske möjligen fått "prova" det lite under tiden han gjorde rollen. Men även om han inte själv hållit i handkontrollen går det också tolka olika från båda sidor.

Kicinski visar Keanu spelet och han fick sitta med och baksätesspela = Keanu har spelat spelet.

Keanu å andra sidan säger ju att han sett visningen, men inte spelat. Vilket bara kan innebära att han inte hållit i handkontrollen = Inte spela.

Om han dessutom inte är någon som spelar spel så låter det ju faktiskt mer troligt att han fått sitta med på en visning, men bara varit åskådare. Det behöver inte vara någon direkt ljuger i fallet faktiskt.

Menar jag har ju spelat spel tillsammans med polare där jag suttit bredvid och han hållit handkontrollen. Final Fantasy-spel t.ex. Men räknar ju ändå att jag faktiskt klarat spelet då jag varit med på upplevelsen.


signatur

"Writer and Fighter"

Medlem
Skrivet av Tomas Helenius:

Jag tycker att som journalist eller skribent så ska man ta all kritik, dock aldrig ta den personligt, distansera sitt yrke från sin person.
Det vet han säkert mycket väl redan, och förmodligen fixar att göra galant.
Om någon tycker något om vad man skriver, så betyder det inte per automatik att man går till angrepp mot någon som person.
Alla får kritisera fritt, det som är icke-konstruktiv kritik kan man välja bort om man vill, resten kan man ta med sig om man vill.
Det som man inte ska göra är att censurera kritik p.g.a någon kanske blir ledsen i ögat, för då kommer vi verkligen ingen vart.

12
Skriv svar