Vad tycker ni om TLOU-serien? Spoilerfritt

Medlem

Sådär, då har man sett alltihopa och jag gillart! Som så många skriker om så hade serien kanske ha behövt sig ett eller två extra avsnitt då avsnitt som tre och sju tog rejält med plats, avsnitt åtta hade kunnat behövt vara två avsnitt istället tex. Hade gärna också haft lite mer zombie scener än vi fick, några vidriga clicker scener till där dom får smyga runt hade varit guld.

Men man kan inte få allt här i livet, så jag är ganska nöjd ändå!

Tycker Pascal och Ramsey gjorde väldigt bra jobb ifrån sig!

7,5/10 sporer får serien av mig!

Geeks Gaming

Hmmm, serien får 7,5/10 av mig.
Riktigt bra adaption men sista avsnittet hade jag gärna gjort lite mer matigt.

Den stora frågan nu är ju hur man gör med säsong 2. Det ska bli riktigt intressant att se hur Ellie utvecklas till fullfjädrad psykopat och om Bella kan axla det.

Medlem

I sista avsnittet....

Kul att Ellies mamma är samma skådespelare som för Ellie i spelet. Jag diggar det. Vore kul att se fler tillbakablickar med henne.

Men avsnitt 9 i helhet gillar jag inte riktigt. Joel känns lite för på att acceptera Ellie som hans nya dotter, han är helt personlighets förändrad, Ellie mer tillbakadragen. Blir lite märklig dynamik mellan dem. Sen att Joel går all in som en mördare och juger Ellie upp i ansiktet kunde ha gjorts på ett bättre sätt. Nu känns Joel bara som en egoistisk mördare typ. Men det kanske är så de tänkt att vi ska få se honom från Firefly perspektivet att de vill hämnas.

Jag fick en mycket bättre känsla i spelet när jag klarade ut det.


signatur

Jag är introvert och älskar att spendera min lediga tid hemma.

Skriv svar