Spana in Guitar Hero DS-kontrollen

Skägg.
10 Chambers
Spana in Guitar Hero DS-kontrollen

Jag har funderat på hur #Guitar Hero: On Tour, luftgitarrskusinen till Nintendo DS skulle fungera. Antalet fejkade bilder på minigitarrer är oräkneliga och alla hade fel, spana in rockgreppet. Inatt släpptes den första median, bilder på kontrollen som du sätter sätter fast på din DS samt en video som (på ett töntigt sätt) visar hur det fungerar i praktiken.

[ia=2424] [ia=2425]

Uppmärksamma märker att det bara är fyra frets så det lär blir någon lättare att spela. Klart är också att spelet kommer att innehålla drygt 20 låtar från start, originalinspelningar hela bunten. Jag hade dock hoppats på att det skulle gå att koppla ihop det med #guitar hero III: legends of rock till Wii på något sätt, llite som #Geometry Wars: Galaxies.

<object classid="clsid:d27cdb6e-ae6d-11cf-96b8-444553540000" codebase="http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swfla..." id="gtembed" width="480" height="392"> <param name="allowScriptAccess" value="sameDomain" /> <param name="allowFullScreen" value="true" /> <param name="movie" value="http://www.gametrailers.com/remote_wrap.php?umid=191059"/> <param name="quality" value="high" /> <embed src="http://www.gametrailers.com/remote_wrap.php?umid=191059" swLiveConnect="true" name="gtembed" align="middle" allowScriptAccess="sameDomain" allowFullScreen="true" quality="high" pluginspage="http://www.macromedia.com/go/getflashplayer" type="application/x-shockwave-flash" width="480" height="392"></embed> </object>

#blogg


signatur
Medlem
Spana in Guitar Hero DS-kontrollen

Ha ha ha. Oh my god så fånig video! Själva konceptet är väl ganska okej, men det känns som att fret:en kommer bli alldeles för knepig att "känna av".


signatur

*** La Alma De La Selva! 28-29/4 -02 *** | Da Blogg

Skägg.
10 Chambers

Instämmer, men man lär bli minst lika fånig när man sitter med den där på tunnelbanan. Jag undrar om whammyn också ska "dras i".


signatur
Medlem

ge.. mig...! aaah..!


signatur

[size="15"]Ugh!?[/size]

Medlem

Hmm 4 knappar så det finns inte hard eller expert då.


signatur

-^-^--^-The sound of a bat cutting through space and time-^-^--^-

Medlem

Trams


signatur

Håna en konsolspelare om dagen , det är bra för magen(och spelbranschen).

Medlem

Repig display ftw.


signatur

Besök Patch Is Online för väldigt svala spelrecensioner.

Medlem
Skrivet av Boomer:

Repig display ftw.

Om displayen blir repig för att man skrapar på den med ett plektrum har de tänkt till dåligt då många DS-spel ju går ut på att skrapa pennan snabbt fram och tillbaka över skärmen.

1
Skriv svar