Inlägg av anon10019

Inlägg som anon10019 har skrivit i forumet

Märks att man är kortare som spartan i jämnförelse med Halo 3, från 1:a person ser de ut som de går å "crouchar" hela tiden.

Hela Maj blir Halo nonstop.

Awsome

I det här fallet stämmer det att sladd = win.

Måste dock säga att Wifi adaptern är grymt bra. Är ju egentligen ingen adapter av den typen du hittar i iPhone, PS3, Wii etc. utan en brygga.
Betydligt mer tillförlitlig och bättre prestanda. Värt pengarna om kabeldragning är svårt.

adda doggeman om ni vill köra firefight

Vilken kass timing, nu spelar man ju bara ODST

Någon som vet om det funkar bättre att installera ODST multiplayer skivan på 360 HDDn än vad Halo 3 gjorde. Gick ju segare med Halo 3 skivan på HDDn. Vore nice att ha hela Halo 3 multiplayer på hårddisken.

Tisdag snart?

Bra recension..

Har inte Valve redan uttalat sig om detta typ 3 ggr innan?

Aja hursom, tycker de är rätt att de säger ifrån till Sony översittarstil. Soppiga utvecklarverktyg och dålig arkitektur är det värsta som finns. Finns bättre saker att ödsla tid på.

Motion grejerna sony visade är var ju rätt coolt, men inget hindrar ju microsoft från att använda sin teknologi för att gör exakt samma sak? med skillnaden att du kan hålla din kökskniv som svärd istället för en kontroll. Visst triggers på sonys kontroll men inget som inte microsoft kan bundla med natal kameran.

Ehh molyneux och milo som en av höjdpunkterna? Milo är ju en del av Project Natal. Molyneux promotion är väll lite intressant men men.

Nää splinter cell V såg helt sjukt bra ut. Men största nyheterna är för mig iaf att ladda ner 360 retail spel (galet stort steg om du tänker på det). Sen att video marketplace (zune marketplace) kommer med 1080p streaming till sverige. Verkar inte vara många som såg det men de visade svenska flaggan på keynoten. Sjuuukt nice

Forza kommer förövrigt äga, GT5 kanske ser bättre ut men utan crashdamage och inte samma uppdatering av fysiken så meeeeh.

Skrivet av henkile:

Jag längtar efter att få köra min Toyota GT-one i förar "view" :heart: (om den finns med alltså)

Btw, http://www.youtube.com/watch?hl=en&v=JLbSu72pzB0 De där kallar jag att utvecklas

Mycket ur den trailern är väll sagt att vara CG iaf enligt 1UP yours.

Kanibalerna från secrets of monkey island är ju så sköna..

Tror oxå att det inte direkt skulle vara samma grej att köra det med nya sprites. Men men har ju gått bra när de gjort så förut så varför inte, Loom var ju betydligt bättre i nya utgåvan och så finns det något till spel som de uppdaterade med ny grafik.

Awwwh brings back memories, vet inte hur länge jag var kvar på melee island innan man lyckades komma därifrån och vidare i spelet.

Alltså nerd orgasm..

Hur coolt skulle inte detta vara? Gillar iof Monkey Island 2 bättre men spelen är ju båda bland de bästa genom tiderna.

Asså EU komisionen kan dra åt helvete.

Snart kommer inga amerikanska företag vilja göra affärer i europa. Antar att de var trötta på att ge sig på Microsoft stup i kvarten med massa dumma jävla grejer och gav sig på intel istället/med.

Hahaha who cares, desto större användarbas desto mer mainstream blir produkten, desto mindre hardcore användarbas (som köper fler spel) vilket medför att attatchraten sjunker.

Det är 3 års reklamationsrätt, inte samma som garanti..

Du måste kunna bevisa att felet fanns på varan när du köpte den.

Coolt, älskar att hunta achievements..

Föresten Fz, på er förstasidas nyhets-feed kan ni inte lägga bilden till nyheterna under själva texten och rubriken. Helt ologiskt att ha bilden först sedan rubrik och text, jag har endå läst eran sida välldigt länge och jag måste fortfarande ställa om hjärnan innan man fattar vilken bild som hör till vilken text. Alternativt flytta iaf rubriken ovanför bilden och sedan texten.

Haha, ditt "tristess på toaletten" -inlägg var ju bara för skönt. Hatar också när det händer mig, ibland har det fan varit nära att man skiter på sig när man halvägs nedsjunken på toan inser att man var tvungen att hämta lite toa-entertainment.

Playstation exklusiva actionliret? Hmmm

Ser ut som NG2, med bloom och utan gore. Hmmmmmmmmmmm

Skrivet av Phyrex:
Skrivet av Dogge:

Kvalifiserad gissning : Exklusivt spel till nästa generations Xbox

lol snacka om att köra över sin fanbase. Men å andra sidan hade dom väl redan försökt med Ghost. >.<

De har ju flera andra spel på g för att tillfredställa sin fanbase, de har ju varit i kontakt med Micrsoft om Xbox 720 så varför inte. Får MS ett Blizzard exklusivt spel till nästa generation kan det ju helt klart täcka upp för om Bungie blir multiplatform.