Inlägg av calleruden

Inlägg som calleruden har skrivit i forumet

1

👍

Ja ! Xbox s x

Kompletts förbokning..

Jättekul att folk är nöjda med seriesxs. Jag sitter fortfarande och lirar på min onex.
Bokade min i april på komplett no och förhandsbetalade 9900. Har fortfarande inte fått någonting. 😔🙈 det här är i Norge men det fungerer på samma sätt här.
Så nu blir det import från Sverige där min gode vän har köpt 2stk. Han skickar med dhl fredag och vipps kostade allt nästan 8000. Men fan värt! Jag kommer aldrig köpa något mer hos komplett i framtiden.

Skrivet av Jh:

Visst är det kul 😊

Ja!! Nästan glömmer bort jobbet 😆👍

Förbokat båda 2! Är xbox sedan start. Så hjärtat ligger xseries men ser att många av exklusiva titlar på ps5 blir riktig bra.. är 45 men känner just nu som en 12 åring innan jul. 😂☺😊

Karantän för mig och familjen här i Norge. Två veckor. Så det blir 2 Geckor😄 gaming i 2 v! Inte någon som har blivit sjuk.

Shit! Ser bra ut😊👍 fullt ös👯👯

Hej! Har två stycken tjejer på 4 och 7. Det blir för det mesta från 21 och framåt. Men hon på 7 börjar lira med mig nu. Typ Giana Sisters och andra plattform. Calle😊😄

En fråga.. Kommer mitt Turtle Beach inte att koppla in???

Lätt köp!! Oändligt många timmar slashing i första.. COOp helt sjukt bra! Skiter lite i alla betyg der ute..

Guardians of Middleearth

Wrc PowerSlide

IGN 4,5

Ska bli roligt att få bilda sin egen uppfattning för en gångs skull. Trots alla hatkommentarer och dåliga betyg så ser jag faktiskt fram mot att prova det. Så eftermiddagen vet jag vart den ska tillbringas )

Skrivet av Nukem:

Med tanke på hur dumma folk är och lämnar ut sina lösenord till höger och vänster så ska man ta saker som denna med en nypa salt.

Menar hur mycket folk har inte samma lösenord till till sitt wow konto och säg guildhemsida.
Eller eller bara ger ut sina uppgifter för att få hjälp med att ta achievements till helt okända individer som de råkar ha på sin kompislista.

Har olika lösen på alla ställen jag är registrerad!!! Nypa salt?? Tycker inte det är så jävla kul att nån håller på med mina grejor för egen vinning.. Speciellt när man har gjort det som ska göras för att vara säker på att ingen kommer in.

Dumhet är nog inte fallet, utan okunnighet och lite naivitet..

Skrivet av showerguy:
Skrivet av calleruden:

Hej! Samma sak har hänt mig.. Har xboxlive konto och loggade på en dag för 3 månader sedan.
Hade precis köpt mspoints och skulle köpa några tillägg. Hade 0 poäng kvar?????

Då gick jag in och kollade på historiken på köp och hittade ett köp på FIFA 12 add ons...Jag spelar inte fotboll och äger inte ett fotbollspel.

Hur har någon klarat att komma in på min konto och använt mina poäng?? Har inte 123 som lösen!
Har mitt visa ligger där, men de sista 4-5 siffrora är ju sladdade..

Hackat din E-post som troligen är en hotmail.

Man knäcker din fråga som du har. Kanske bästa läraren/ namn på första husdjuret och sen är dom inne.

Gmail faktiskt.. Nu har jag dubbelcheck när jag loggar in på gmail.. verifiseringskod på sms varje gång jag loggar på..

Skrivet av Ducci:

Calleruden,

Måste fråga, hade någon köpt FIFA 12 downloads till ditt konto?
Eller går det nu att ge bort ms poäng alltså "gifta" till ett annat konto?
Har du blivit av med ditt konto?

Vill förstå och tro dig men det låter som du trollar?

Varken trollar eller ljuger
Det är någon som har använt sig av mina mspoäng som jag ENDAST använder på xboxen.

Köpet var några addons till FIFA 12...enligt download history.. Den jäveln har också lirat med min tag så att jag har fått gamerscore på FIFA12(pc).. LUSTIGT!

Skrivet av Aresz:

calleruden:
Anmäl det till MS då och se om något händer, annars bör du omedelbums logga in igen och ta bort ditt kreditkort därifrån!

Har bytit lösen och spärrat kortet.. Men inte mycket hjälp av ms. Skiter i de 3000 poäng som är borta. Bara principen att dom inte gör nåt.. måste kunna spåra upp ip eller nåt. Det FIFA12 paketet som poängen hade använts till hade blivit köpt via pc så då måste man kunna spåra köpet till pc användaren tycker man.. Jobbar i ett IT företag i Norge och mina kolleger sa det samma.. Spåra köpet..

Hej! Samma sak har hänt mig.. Har xboxlive konto och loggade på en dag för 3 månader sedan.
Hade precis köpt mspoints och skulle köpa några tillägg. Hade 0 poäng kvar?????

Då gick jag in och kollade på historiken på köp och hittade ett köp på FIFA 12 add ons...Jag spelar inte fotboll och äger inte ett fotbollspel.

Hur har någon klarat att komma in på min konto och använt mina poäng?? Har inte 123 som lösen!
Har mitt visa ligger där, men de sista 4-5 siffrora är ju sladdade..

Helvete vad alla är neggis då!? Har också lirat NFS under alla år och älskade NFS Hot pursuit som kom förra året. Innan Hot Pursuit så hade inte NFS varit i mitt hjärta sedan flera år tillbaka. Vi är faktiskt ett stor gäng som lirar det fortfarande.
Demot var helt ok! Grafiken är modern. Frostbite2 har inte folk hunnit vänja sig till ännu. Jag tror att man vänjer sig vid grafiken efter liten stund. Ni som klagar på framerate vet inte vad framerate är. Köp en ny tv i stället för att gnälla om saker som inte är relevanta. Frågan är väl kanske om det kommer att hålla sig i längden? Det är faktisk det mest speciella "bilspelet" jag har sätt på länge. Slutprodukt blir nog riktigt bra med massa häftig action och med bra fartkänsla ..

1